ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ

Зодия Водолей - хороскоп за 2014 година2014 година според китайския хороскоп е Годината на Синия дървен кон. Тя встъпва в своите владения на 31 януари 2014 г. и свършва на 18 февуари 2015 г. Тази година ще бъде достатъчно активна, всички събития, случващи се през този период, ще бъдат динамични и стремителни. Затова едва ли на някого ще му се случи да се отпусне точно през тази година. Вихърът на събитията практически ще грабне всички представители на зодиака. Вижте как:

Водолей

Настъпващата година за тези, които са родени под знака на Водолей, се очертава много активна. Е, доста Водолеи няма да изберат вярната тактика за своите действия. Те ще предпочитат да обръщат внимание на детайлите и все ще изпускат нещо по-важно от живота. 

Така че, за да се чувствате в Годината на Коня уверено и спокойно, вие трябва да промените някои нещица в своето поведение. За това, разбира се, трябва да положите усилия и по-отговорно да се отнасяте към всичко, което си случва в живота ви. Управителите на вашия първи дом – Сатурн и Уран, ще оказват благоприятно въздействие върху много процеси, които имат важно значение за вас. Вие просто трябва умело да се възползвате от тях. Това най-вече важи за финансовия аспект, където неведнъж ще изпитвате затруднения. Което пък ще бъде свързано с нестабилната ситуация на работното място.

Разбира се, щастието през годината на Коня няма да е за всички Водолеи, но пък ако бъдете търпеливи и постоянни, ако се погрижите за близките си и вашите приятели, то определено ще успеете да постигнете това, към което се стремите. Нужно е също през тази година да се поддържате във форма, за да бъде енергията ви на ниво. Водолеите ще могат да използват своя интелект по правителен начин, така че това ще е доста добро време за вас. През тази година вашата звезда ще свети по-ярко, отколкото през минали години, особено около рождения ви ден, така че не е далеч времето, когато ще ликувате.

Що се отнася до любовта и секса...            

В личния живот практически всички Водолеи през 2014 година ще се чудстват комфортно. Вие с лекота ще намирате общ език с близките хора, а ако е необходимо, без особени трудности ще разрешите всеки спорен въпрос. Тези Водолеи, които все още се търсят своя спътник в живота, точно тази година могат да го срещнат, тъй като покровителстващата в знака Телец – Венера, оказва благоприятно въздействие върху всички процеси, свързани с такова забележително чувство като любовта.

Тези Водолеи обаче, които вече са обвързани, да внимават! Те определено трябва  малко по-деликатно да подхождат към партньора си. Нужна е повече комуникация, за да бъдат избегнати недоразуменията. И, Водолеи, молим ви, в никакъв случай не приемайте половинката си за даденост, тъй като това може да ви изиграе доста лоша шега!

Бизнес и финансии

В началото на есента много от Водолеите ги чакат прамяни, свързани с кариерата. Будете обаче внимателни, защото има голяма вероятност по това време да вземете грешно решение, което да окаже  негативно влияние върху но-нататъшния ви живот.

Ако решите коренно да промените сферата на дейност, с която се занимавате, отнесете се отговорно към приемането на това решение. И тръгнете в тази посока само ако сте абсолютно убедени в действията си. Към средата на лятото, под влияние на Юпитер, който ще бъде в кулминация в знака Рак, вас ви очакват приятни сюрпризи. Това може да бъде командировка в екзотична страна или неочаквана печалба, или даже наследство, за което даже не сте подозирали.

Здраве

Нащрек! Така трябва да се чувствате през цялата 2014 година, за да можете да сте ефективни в работата си. Задължително е да поддържате тялото си, за да сте издръжливи и в кондиция през цялата година. А за да стане това, е ясно какво трябва да правите – правилно балансирано хранене и физически упражнения, а от време на време и медитация…

Източник: Snews.bg
Етикети: horoskop хороскоп 
Victoria Holidays
Още статии по темата