ЗОДИЯ ВЕЗНИ

Зодия Везни - хороскоп за 2014 година2014 година според китайския хороскоп е Годината на Синия дървен кон. Тя встъпва в своите владения на 31 януари 2014 г. и свършва на 18 февуари 2015 г. Тази година ще бъде достатъчно активна, всички събития, случващи се през този период, ще бъдат динамични и стремителни. Затова едва ли на някого ще му се случи да се отпусне точно през тази година. Вихърът на събитията практически ще грабне всички представители на зодиака. Вижте как:

Везни

Годината на Синия дървен кон ще постави на изпитание тези, които са родени под знака на Везни. По-скоро това ще бъдат неголеми трудности, които ще ви се налага  постоянно да преодолявате през 2014 година. Наистина, те ще бъдат лесно решими. Но на вашето емоционално състояние, за съжаление, ще действат доста отрицателно, тъй като Везните са свикнали с хармонията и спокойствието във всичко.

Ако дълго време сте се борели с незавидно финансово положение, през Годината на Коня това ще се промени! Може и да не ви се вярва, но то е напът да стане, защото 2014 година ще ви донесе нова надежда във всеки аспект на живота ви. От икономическа гледна точка вие ще се чувствате много по-сигурни, отколкото миналите години.

Напълно вероятно е под намаляващото влияние на Меркурий в съзвездието Лъв много Везни да изпитат неособено приятни моменти, свързани с кариерата или трудовата дейност. Ще ви се наложи да положите немалко усилия и да проявите своя дипломатически талант, за да нормализирате ситуацията.

Като цяло представителите на този зодиакален знак ги очакват положителни промени, но трябва да са много търпеливи...

Що се отнася до любовта и секса...

В така наречения личен живот практически у всички представители на този знак ще цари мир и спокойствие. Най-подходящото време за любовни дела ще настъпи в края на август, когато Меркурий ще управлява в съзвездието Дева в шестия дом на вашата астрограма. Това е благоприятен период за съвместна почивкас любимия човек. В същото време напълно е възможно нови запознанства да прераснат в нещо по-голямо...

И нещо важно – вярвайте малко повече на вашия партньор. Това ще стабилизира отношенията ви. Ще се появят нови възможности, които ще ви помогнат да направите невероятна изненада на своя любим човек. Тези от вас, които все още са необвързани и очакват това да се случи, ще бъдат приятно изненадани тази година – човек, от когото най-малко очаквате това, ще ги забележи...

Бизнес и финансии

Във финансов план, болшинството от тези, които са родени под знака на Везните, няма да изпитват материални затруднения, но и особени финансови постижения не се предвиждат през Годината на Коня. Основно ще имате стабилен доход, който ще ви позволи да обезпечите себе си с достоен начин на живот, а ако е необходимо, вие без особени затруднения ще помагате и на близките ви хора.

Здраве

Везните през тази година няма да имат проблеми със здравето. За това ще им помогнат правилното хранене и редовните физически упражнения, които ще поддържат в кондиция тяхното физическо и психическо здраве.

Източник: Snews.bg
Етикети: зодиак зодии хороскоп 
Victoria Holidays
Още статии по темата