ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ

Зодия Телец - хороскоп за 2014 година2014 година според китайския хороскоп е Годината на Синия дървен кон. Тя встъпва в своите владения на 31 януари 2014 г. и свършва на 18 февуари 2015 г. Тази година ще бъде достатъчно активна, всички събития, случващи се през този период, ще бъдат динамични и стремителни. Затова едва ли на някого ще му се случи да се отпусне точно през тази година. Вихърът на събитията практически ще грабне всички представители на зодиака. Вижте как:

Телец

В Годината на Коня родените под знака на Телец няма да изменят на своите принципи. 2014 година за тях ще бъде доволно напрегната и нерядко те могат да се окажат в затруднени ситуации. Но благодарение на това, че хората, родени под този знак, са доста „приземени”, като по правило твърдо стоят на краката си и гледат реално на нещата от живота, те ще намерят изход от многото трудни ситуации.

В самото начало на годината Телците ще имат чувството, че са пропаднали почти до дъното и нямат начин да се издърпат по никакъв начин. Това може да доведе до забавяне на прогреса на представителите на рогатата зодия. Но всичко това е само моментно състояние, защото през пролетта Телците ще се „събудят“ и ще получат наградата, за която са се трудили – било то в личен, или в професионален аспект. Запазете търпение и не се поддавайте на лошите си дни.

Точно 2014 година е годината на вашата промяна. Много от представителите на зодията ще разчитат на своята интуиция. Бъдете внимателни относно своя личен живот, защото без да усетите кога и как става това, той може да бъде буквално превзет от професионалния ви живот. Не пренебрегвайте личния си живот и прекарвайте повече време с любимите си хора и членовете на вашето семейство, особено с децата!

Що се отнася до любовта и секса...

Тук определено трябва да се постараете да бъдете по-търпеливи и да се научите да прощавате! Особено на тези, които обичате! Защото любовният годишен хороскоп на Телците показва драстичен обрат – особено за обвързаните представители на зодията. Някои от вас могат да скъсат с дългогодишна връзка, а други да се окажат в центъра на нова хармонична връзка, за която дори не са се надявали. Нужна е пълна промяна на взаимоотношенията ви с любимия човек, за да не се окаже, че краят е близо. Ако все още сте необвързани, може би точно Годината на коня е вашият шанс да намерите сродната си душа. Най-удачното време да се отдадете на романтика или да се сгодите е през май.

Бизнес и финансии

На някои Телци Годината на Коня ще донесе приятни промени на работното място. Полагайки определени усилия, много от тях ги очаква стремително изкачване по кариерната стълбица. Тези, които искат да сменят работата си, могат, без много да се замислят, да осъществят своето желание именно през тази година.

Телците определено имат реални шансове да се срещнат с нови хора, които ще им предложат повече контакти и съдружие за техния бизнес. През първите три месеца от годината ви очаква истински професионален апогей – тогава именно се очакват най-много успехи и като цяло това са най-плодотворните ви месеци. А което е много важно – определено ще получите силна подкрепа от своята половинка или брачен партньор в професионалните ви дела.

И все пак – независимо от видимия ви успех, не се отпускайте, тъй като ви предстои още немалко да се потрудите, за да стабилизирате финансовите си успехи. Така че е необходимо да водите много разумна политика и при харченето през годината.

Здраве

Тъй като годината за вас няма да бъде лесна, необходимо е внимателно да се отнасяте към вашето здраве. Здравословният начин на живот – балансирано хранене и физическо натоварване, ще ви помогнат постоянно да бъдете във форма.

През първите три месеца на 2014 година може да получите известни стомашни неразположения, така че не прекалявайте с храната и пиенето покрай празниците! Не се претоварвайте, защото има сериозен риск от травми на мускулите и ставите, обръщайте внимание на всяка болка или неразположение, които чувствате в тези области. Краката и ръцете ще са ви слабото място през лятото, затова им обърнете специално внимание.

Източник: porgi.ru
Victoria Holidays