ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ

Зодия Стрелец - хороскоп за 2014 година2014 година според китайския хороскоп е Годината на Синия дървен кон. Тя встъпва в своите владения на 31 януари 2014 г. и свършва на 18 февуари 2015 г. Тази година ще бъде достатъчно активна, всички събития, случващи се през този период, ще бъдат динамични и стремителни. Затова едва ли на някого ще му се случи да се отпусне точно през тази година. Вихърът на събитията практически ще грабне всички представители на зодиака. Вижте как:

Стрелец

Хората, родени под знака на Сткрелец, в Годината на Синия дървен кон ще се намират в постоянно напрежение. Това е свързано както с позитивни, така и с негативни тенденции. 2014 година ще бъде за тях доста активна. При това те ще го усетят буквално с първите дни на новата година. Напълно възможно е много представители на този знак, под влиянието на Юпитер в първи дом, да получат дългоочаквани приятни вести. Това ще ги зареди с положителна енергия, което пък ще способства повдигането на общия им тонус.

В началото на годината Стрелците ще бъдат затрупани от работа. По-скоро това ще бъдат незавършени през годината проекти. Вие ще се справите доста бързо със задачите, защото усещате, че недовършената работа ве връща назад. Във втората половина на годината за вас се откриват блестящи перспективи. Това може да бъде свързано с придвижване по кариерната стълбица, нова перспективна работа, задгранична командировка или учене в престижно учебно заведение.

Е, на много Стрелци ще им се наложи да направят не прост избор. Възможно е покрай новите перспективи да ви се наложи да се лишите от нещо важно във вашия живот. В крайна сметка – независимо от решението, което ще вземете, то ще ви донесе успех и в бъдеще вие ще се убедите в правилността на своя избор.

В материален план годината за вас няма да е много стабилна. И много Стрелци ще успеят все пак да се държат на повърхността само благодарение на своята разумна финансова политика, към която те се стараят да се придържат, или благодарение на спестявания.

Що се отнася до любовта и секса...

Тук нещата са просто… чудесни! Добри новини за обвързаните или пък тези, които се канят да се обвържат сериозно. 2014 година ви носи невероятната възможност да подсигурите една стабилна връзка с любимия човек. Чудесна година за тези, които планират годеж или сватба. Всичко в любовта за Стрелците през 2014 година ще бъде красиво, вдъхновяващо, просто… перфектно!

Тези от Стрелците, които все още не са намерили своята половинка, също имат добри изгледи през Годината на Синия дървен кон. Това е годината, през която най-после ще откриете любовта на живота си. Най-вероятно е това да се случи към края на годината -около ноември и декември. А за тези, които просто искат да се забавляват и не им е все още до сериозно обвързване, най-подходящото време за това е лятото.

Бизнес и финансии

Старайте се да подминавате  различните финансови предложения, които направо ще ви засипват през годината. Защото, започвайки от есента, за вас настъпва не съвсем благоприятен период, свързан със спадащото влияние на Венера в знака Дева в шестия дом на вашата астрограма.

Желанието ви да подобрите своето материално положение може да доведе до това да загубите всичко, затова приемайте само добре обмислени и претеглени решения.

Здраве

Не са изключени през тази година притеснения около здравето ви. Възможно е да се октивират някои заболявания, макар че нивата на енергия няма да са ви ниски. И все пак се пазете, най-вече от стреса, който може да ви докара редица здравословни проблеми. През септември и октомври ще бъдете най-податливи към различни болести – затова вземете мерки! Наблегнете на здравословното хранене – особено тези, които са склонни към напълняване – има опасност тази година да качите още килограми…

Източник: porgi.ru
Етикети: зодии хороскоп 
Victoria Holidays
Още статии по темата