ЗОДИЯ СКОРПИОН

Зодия Скорпион - хороскоп за 2014 година2014 година според китайския хороскоп е Годината на Синия дървен кон. Тя встъпва в своите владения на 31 януари 2014 г. и свършва на 18 февуари 2015 г. Тази година ще бъде достатъчно активна, всички събития, случващи се през този период, ще бъдат динамични и стремителни. Затова едва ли на някого ще му се случи да се отпусне точно през тази година. Вихърът на събитията практически ще грабне всички представители на зодиака. Вижте как: 

Скорпион

Годината на Коня за Скорпиона ще бъде доста емоционална и пълна с ярки събития. Под влиянието на Плутон и Марс в първия дом на вашата астрограма много събития от вашия живот през 2014 година ще имат положителни тенденции. Влиянието на тези планети ще засили много черти от вашия характер, които ще способстват за успешното придвижване на всички идеи, които искате да реализирате.

През март, юни и септември ще настъпят доста промени за вас – все с добър край. Освен това 2014 година се очертава доста по-добра във финансово отношение, отколкото предишните години. Благодарение на вашия напорист темперамент и целеустременост вие без особени напъни ще съумеете да осъществите своите планове, които основно ще бъдат насочени към подобряване на нивото ви на живот и повишение на социалния статус. 

Що се отнася до любовта и секса...

В личен план у Скорпионите през Годината на Синия дървен кон особени изменения няма да настъпят. Семейният живот на тези, които са под един покрив, ще редува проблеми, но неголеми, с радости, и то повече. Най-вероятно у някои Скорпиони ще възникнат недоразумения с представители на по-старото поколение, но благодарение на отзивчивия ви характер вие ще успеете доста бързо да стабилизирате ситуацията.

На тези, които са все още необвързани и търсят сродната си душа, съдбата тази година може да подари среща с любим човек. Но това ще се случи само тогава, ако вие бъдете по-малко взискателни и съемеете да приемете своя избраник с неговите достойнства и недостатъци.  Старайте се да бъдете по-сдържани в емоциите си, тъй като несъзнателно можете да обидите близките си хора.

Бизнес и финансии

Напълно вероятно е някои представители на зодията да поискат да реализират сомостоятелни финансови проекти, които абсолютно реално могат да вавършат с успех.  Това ще е факт заради вашето отговорно отношение към работата и внимателния ви подход, които ви пазят от грешки. Но най-благоприятният период, през който можете да постигнете сериозна победа, ще бъде месеце октомври, когато планетата Сатурн влиза в съзвездието Водолей в 12-ти дом на вашата астрограма.

Здраве

Ще се наложи през 2014 година Скорпионът да пази здравето си, което няма да е от най-добрите. Възможно е  проблеми, за които вече сте забравили, сега отново да се обадят. Обърнете специално внимание на здравословната храна, избягвайте многото месо и мазнини. Особено внимавайте с гърба си - силна болка в него може да ви донесе много неприятни преживявания за месеци наред...

 

Източник: Snews.bg
Victoria Holidays