ЗОДИЯ РИБИ

Зодия Риби - хороскоп за 2014 година2014 година според китайския хороскоп е Годината на Синия дървен кон. Тя встъпва в своите владения на 31 януари 2014 г. и свършва на 18 февуари 2015 г. Тази година ще бъде достатъчно активна, всички събития, случващи се през този период, ще бъдат динамични и стремителни. Затова едва ли на някого ще му се случи да се отпусне точно през тази година. Вихърът на събитията практически ще грабне всички представители на зодиака. Вижте как:

Риби

Годината на Синия дървен кон за тези, които са родени под знака на Риби, ще бъде спокойна. Вие ще се оставите в чужди ръце и абсолютно няма да съжалявате за това. Венера, която ще се намира в кулминация в първи дом на вашата астрограма, ще окаже благоприятно влияние върху вашето емоционално състояние. Затова вие спокойно, без особени усилия, ще решавате текущите въпроси. А проблемите от глобален мащаб вие с удоволствие ще оставите на тези, които са готови да ви помогнат в реализирането на вашите планове. Вие сте прекрасен изпълнител и не искате да поемате излишна отговорност. Въобще тази година няма да ви донесе изменения в начина ви на живот.

За съжаление, някои Риби в началото на годината ги очакват неприятности, свързани с работата. За да се разреши ситуацията във ваша полза, е необходимо да бъдете по-малко тщеславни. Освен това – оставете амбициите, които са ви завладели – това може да усложни ситуацията. Необходимо е да преразгледате своите възгледи по много въпроси, за да избегнете в бъдеще подобни недоразумения. Във финансов план годината обещава да бъде стабилна.

Що се отнася до любовта и секса...       

Заради мира, любвта и хармонията вкъщи, вие сте готови на компромиси, затова без особени усилия ще намерите общ език с близките си хора. И все пак – бъдете внимателни! Защото вашето добро разположение може да бъде възприето като слабост и близките ви да злоупотребят с вашата доброта.

Споделяйте повече време с любимия си, за да поддържате огъня на връзката си. Ако мислите за брак, това е времето, когато трябва да осъществите намеренията си. Тези от вас, които са пред дилема дали да запазят, или пък не връзката си, точно през Годината на Коня ще предприемат важни стъпки. А тези Риби, които са все още необвързани, пригответе се за изненада! Може би най-после ще срещнете Принца!

Бизнес и финансии

През Годината на Коня е напълно вероятно да ви се удаде възможност да подобрите материалното си положение, заработвайки нещо дополнително. Нещо повече – това ще ви помогне не само да водите достоен начин на живот, но и да направите сериозни вложения в печеливши проекти. Най-вероятно такава възможност ще ви се предостави през есента. Така че тогава можете смело да вложите ваши средства и да чакате.

А тези, които работят от доста време на едно място, най-после ще получат нужното признание за своята работа. А това неминуемо ще бъде свързано и с увеличение на заплатата…

Здраве

Бъдете внимателни към своето здраве, тъй като в течение на годината вас неведнъж ще ви мъчат проблеми, свързани с хронически заболявания. Затова не чакайте обостряне, а се заемайте с профилактика и се старайте да водите здравословен начин на живот. Обърнете особено внимание на зъбите си – възможни са проблеми! Що се отнася до стреса, който ви е присъщ поради вашата свръхчувствителност, поддържайте духа си с полезни четива и срещи с истински приятели.

Източник: Snews.bg
Етикети: хороскоп 
Victoria Holidays
Още статии по темата