ЗОДИЯ РАК

Зодия Рак - хороскоп за 2014 година2014 година според китайския хороскоп е Годината на Синия дървен кон. Тя встъпва в своите владения на 31 януари 2014 г. и свършва на 18 февуари 2015 г. Тази година ще бъде достатъчно активна, всички събития, случващи се през този период, ще бъдат динамични и стремителни. Затова едва ли на някого ще му се случи да се отпусне точно през тази година. Вихърът на събитията практически ще грабне всички представители на зодиака. Вижте как:

Рак

Бързото темпо, което ще зададе стопанина на годината – Коня, никак няма да повлияе на живота на тези, които са родени под знака на Рака. Благоприятно влияние на жизнените процеси ще окаже планетата Сатурн. В началото на годината много представители на знака Рак ще получат приятни новини, които ще окажат положително влияние върху много аспекти в Годината на Коня.

Основното, което ще минава като нишка през цялата година за Раците, е романтиката, креативността и развлечението. Тази година като цяло е изпълнена с чисто забавление. Животът на родените под този знак ще върви в един прав, безпроблемен коловоз, като представителите му ще могат да балансират успешно между работа и забавление. И... нещо много важно – точно през тази година Раците ще успеят да осъществят свои стари идеи, за които са си мислели, че са хванали мухъл...

За някои от Раците има голям шанс да постигнат отдавна чакани финансови цели. Като цяло 2014 година се очертава като много добра и в личен, и в професионален план. Успешни за Рака ще будат нови проекти, които те отдавна е трябвало да реализират. Единственото затруднение, което те трябва да преодолеят, за да постигнат успех, е тяхната нерешителност... 

Що се отнася до любовта и секса...

Възможно е през лятот у някои Раци, под въздействието на Плутон, да възникнат усложнения в отношенията с любимите хора. За това немалко вина ще имат самите те, тъй като тяхното малко прекалено отговорно отношение по отношение на семейството може да бъде възприето като натиск и намеса в личното пространство на вашите партньори.

За обвързаните представители на зодията любовта ще е малко ненадеждна, но въпреки всичко ще продължи и занапред. Има възможности за уговаряне на нови срещи и ангажименти, които можете да обсъдите с партньора. Необходимо е да проявявате търпимост, да правите компромиси и да се приспособите, ако искате да бъдете с този човек.
Що се отнася до необвързаните – тях ги очаква нещо ново, но има вероятност да пропуснат много важни за тях хора, докато се туткат нерешително. Има вероятност вашите емоции и чувства да наранят някого още повече, ако не анализирате добре всичко.

Бизнес и финансии

В материален план Годината на Коня за вас ще бъде доста стабилна. Дребните финансови затруднения, които ще възникват периодически, няма да окажат голямо влиянияе върху цялостната финансова ситуация. Напълно възможно е вие да съумеете не само да поддържате достойно ниво на живот, но и да направите сериозни пари...

Не се притеснявайте, че в даден момент може да се чувствате малко нестабилни в професионално отношение – съвсем скоро ще стъпите на здрава, солидна земя. Последните 4 месеца ще бъдат най-печеливши относно инвестирането ви в официални цели за бизнес. Тази година се очертава доста добра финансова облага, но не от собствената работа или бизнес, а от наследяване на бизнес, наследство или дори лотария.

Особено внимателни по отношение на финансовите въпроси бъдете през октомври – в този период са възможни материални загуби. Затова избягвайте да участвайте в съмнителни фенансови операции.

Здраве

Напълно вероятно е някои Раци да имат проблеми със здравето. Това ще бъде свързано с хронични заболявания и техните усложнения. Затова сериозно се отнасяйте към здравето си, не допускайте критични ситуации.

На първо място – внимавайте какво ядете и пиете. Избягвайте всякакви пикантни храни и съмнителни напитки, за да не пострада стомаха ви. Отслабената имунна система може да ви създаде дребни неприятности, но нищо страшно. Създайте си навика да слагате на трапезата си за всяко хранене повече зелени зеленчуци, за да избегнете редица страдания и да подпомогнете работата на стомаха си.

Към края на годината е добре да предприемете един период на пълно физическо отпускане, граничещо с мързел, за да се разтоварите и да си починете. Между месеците юли и октомври е добре да посетите някой спа център, за да си направите масажи, ароматерапия, водни процедури и всякакви глезотии.

Източник: porgi.ru
Етикети: зодии хороскоп 
Victoria Holidays
Още статии по темата