ЗОДИЯ ОВЕН

Зодия Овен - хороскоп за 2014 година2014 година според китайския хороскоп е Годината на Синия дървен кон. Тя встъпва в своите владения на 31 януари 2014 г. и свършва на 18 февуари 2015 г. Тази година ще бъде достатъчно активна, всички събития, случващи се през този период, ще бъдат динамични и стремителни. Затова едва ли на някого ще му се случи да се отпусне точно през тази година. Вихърът на събитията практически ще грабне всички представители на зодиака. Вижте как:

Овен

За тези, които са родени под този знак, Годината на Коня ще бъде доста успешна, направо късметлийска. И въпреки че годината ще бъде изпълнена с различни събития, основно те ще имат положителен аспект.

Под влиянието на управляващата планета Марс, и без това енергичният и напорист Овен смело ще върви напред, придвижвайки и най-невероятните си идеи. Много представители на зодията още от първите дни на тази година ще бъдат изненадани от голям брой събития, които ще имат благоприятно въздействие върху бъдещия им живот.

Годината на Синия дървен кон е най-доброто време да действате решително и професионално, а като награда да получите желаното удовлетворение от вашата работа. Вашият годишен хороскоп определено сочи към невероятно добри шансове за реализация и успехи.

2014-а определено ще бъде годината на изненадите за слънчевия Овен. А тези изненади ще отворят много врати и ще предложат нови възможности на тези, които ще се протегнат и ще ги сграбчат. Повечето хора по принцип се отегчават от ежедневната рутина в работата или дома. Но за Овните това не се отнася – ще се чувстват щастливи в този еднообразен кръговрат, който им дава чувство за сигурност и надеждност. Като цяло, те ще останат дискретни и ще пазят чувствата и мислите си само за себе си.

През новата година Овните ще станат много по-уверени в себе си и своите възможности и твърде настоятелни в отношенията си към околните. През 2014 година ги чака работа и пак работа. Ще работят здраво, за да постигнат много. Ще бъдат повече от активни, креативни и успешни през цялата година – точно като един истински Овен. А на някои от тях ще им се наложи да се изнесат от досегашния си дом заради смяна на работата.

Що се отнася до любовта и секса...

Напълно възможно е тези, които все още са сами, да си намерят своята половинка и даже да се оженят. Благоприятните тенденции ще се появят в края на юни и ще продължат до юли. По време на този период Юпитер и Нептун ще бъдат в съзвездието Рак, който е най-добрият период в личния живот за един Овен.

Ако вече сте обвързани, 2014 е годината, когато връзката ви с любимия човек минава на ново, по-горно ниво. Комуникацията и нагласите на човека до вас стават много по-отворени, отколкото са били през миналите години. В някои случаи обаче вместо да ви подкрепи, вашият партньор ще ви върне към миналото, когато не сте били толкова добре. В този случай не бива да вдигате скандали и да се карате, а да откриете креативно решение.

Опитайте се да бъдете по-балансирани и всички решения, които взимате тази година, да бъдат добре премислени и премерени.

Бизнес и финансии

Ако във вашите планове е тази година да правите бизнес или да участвате във финансови програми, това е най-благоприятното време! Не го пропускайте, това е реална възможност за подобряване на финансовото ви състояние. Може би правилно извършените дейности през този период ще гарантират бъдещия ви успех.

Овните определено ще се чувстват сигурни в своята интелигентност, оригиналност и находчивост – особено когато трябва да впечатлят околните. Но в никакъв случай не се пришпорвайте да свършите всичката работа на света, особено тази, която ви натоварва психически!

Що се отнася до дълговете ви... сега е времето да си ги изплатите! Така ще отворите годината си и ще започнете начисто.

Здраве

Вашата импулсивност може не само да направи живота ви по-труден в някои области, но също така да доведе до здравословни проблеми. Възможно е през пролетта и есента на много Овни да се обострят хронични заболявания. Ето защо, с цел да се предотвратят евентуални негативни тенденции, опитайте се да вземете превантивни мерки още сега.

Например избягвайте да се храните основно с бързи закуски, сладкиши и тестени храни! Това ще ви навлече доста неприятности на стомаха и здравето ви като цяло.

Източник: porgi.ru
Victoria Holidays