ЗОДИЯ ЛЪВ

Зодия Лъв - хороскоп за 2014 година2014 година според китайския хороскоп е Годината на Синия дървен кон. Тя встъпва в своите владения на 31 януари 2014 г. и свършва на 18 февуари 2015 г. Тази година ще бъде достатъчно активна, всички събития, случващи се през този период, ще бъдат динамични и стремителни. Затова едва ли на някого ще му се случи да се отпусне точно през тази година. Вихърът на събитията практически ще грабне всички представители на зодиака. Вижте как:

Лъв

В Годината на Синия дървен кон много Лъвове ще преживеят нелек период. По принцип тази зодия са амбициозни и преизпълнени със сила хора и по правило са пълни с множество таланти. Въпреки трудностите 2014 година им е приготвила много изненади, с които Лъвовете ще успеят да се справят.

Годината е знак за растеж – професионален и личен. Каквото и да сте правили през миналите няколко години, 2014 година ще е времето, когато ще сте засипани с награди заради своя труд и амбиции. Ще се появят много възможности, от които успехът ви е гарантиран.

Покровителството на Слънцето в първия дом на вашата астрограма оказва благоприятно влияние върху всички ваши начинания, които ще предприемете през тази година. Не се вглеждайте твърде в нещата, които така или иначе вече са се случили в миналото. Бъдете позитивни и оставете негативизма зад вас, мислете оптимистично и ще видите, че ще получите желания резултат. Най-благоприятен период за вашите начинания ще бъде месец април. Точно тогава вие ще изпълните най-смелите си планове. Това може да е свързано със смяна на вида на работата ви или работното място.

Що се отнася до любовта и секса...

Семейната обстановка, за съжаление, ще бъде доста напрегната и е напълно възможно да се стигне до криза в отношенията в много семейства. За да излезете от тази ситуация, ще ви се наложи да преосмислите възгледите си за живота. Спад на напрежението ще има пре ноември, когато Уран ще достигне своята кулминация в Скорпион.

За необвързаните Лъвове годишният хороскоп показва, че това е годината на любовта. Все пак задръжте малко еуфорията си и съхранете енергията си, защото наистина ще ви трябва, за да омаете човека, когото действително желаете. И тъй като Лъвовете са силен знак, тяхната енергия е неизчерпаема, още след втората половина на годината ще усетите положителни промени.

Бизнес и финансии

Това е времето да проведете сериозен разговор с вашия шеф за повишение в службата или на размера на заплатата. Напълно възможно е пред Лъвовете да се открият перспективи за допълнителна заработка. Във всеки случай вашите действия ще бъдат увенчани с успех.

Така, както са подредени звездите, работата в екип ще е най-важният ви приоритет за тази година, за да бъдете забелязни. Социалните ви контакти са големи и широко разгърнати. А това умение ще ви помогне да постигнете голям просперитет през годината в кариерата ви. Но това ще стане след тежка работа от ваша страна и нормално ще се сблъскате с напрежение. С помощта на късмета си и позитивното си отношение към нещата обаче ще успеете да преодолеете пречките, застанали на пътя ви. Всъщност това е най-благоприятното време за правене на решителни крачки, които могат много серьозно да изменят вашия живот към по-добра страна.

Здраве

Лъвове, пазете се! Стресът от многото работа може да доведе до различни разстройства на здравето ви – както физическото, така и емоционалното. Променете хранителните си навици, създайте си едно балансирано, здравословно меню, за да нямате проблеми първо със стомаха, а после и със съня. Медитацията пък ще ви помогне да се отърсите от напрежението, а заедно с добрата храна и умереното физическо натоварване вие ще постигнете баланса във вашето здраве.

Източник: porgi.ru
Етикети: хороскоп зодии 
Victoria Holidays
Още статии по темата