ЗОДИЯ КОЗИРОГ

Зодия Козирог - хороскоп за 2014 година2014 година според китайския хороскоп е Годината на Синия дървен кон. Тя встъпва в своите владения на 31 януари 2014 г. и свършва на 18 февуари 2015 г. Тази година ще бъде достатъчно активна, всички събития, случващи се през този период, ще бъдат динамични и стремителни. Затова едва ли на някого ще му се случи да се отпусне точно през тази година. Вихърът на събитията практически ще грабне всички представители на зодиака. Вижте как:

Козирог

Годината на Синия дървен кон ще бъде успешна за тези, които са родени под знака на Козирог. Вие можете смело да се захванете с осъществяване на своите планове, тъй като сте в състояние да организирате много от замисленото от вас още през изминалата година. През първите месеци от новата година ще ви се наложи да проявите повече търпимост към окръжаващите ви, тъй като не всичко, което се случва около вас, ще ви бъде по сърце. Така че, за да имате успехи, трябва да сте по-меки и лоялни, иначе можете да си навредите. 

Сатурн, който ще бъде в кулминация в първи дом на вашата астрограма, ще ви покровителства в много ваши дела през 2014 година. Затова, при достатъчно старание, вие ще успеете да се справите с доста нелеки ситуации. Напълно вероятно е някои Козирози да почувстват затруднения, свързани с тяхната трудова дейност. Ето защо ще трябва да положите доста усилия, за да нормализирате сложилата се ситуация. И… ще ви се получи. А в бъдеще определено ще бъдете по-внимателни за това, което се случва около вас, за да не допускате проблеми, които не произтичат от вас самите.

Що се отнася до любовта и секса...

В личния живот годината на Коня ще ви подложи на изпитания, а вашето търпение определено ще бъде тествано. Вероятно, в много ситуации вие ще бъдете прави, но ако не сте готови на компромиси, напълно возможно е вашата упоритост да предизвика криза или даже разрив в отношенията.

 Някъде към средата на есента, когато Венера ще бъде в кулминация във Везни, в седми дом на вашата астрограма, ситуацията ще започне да се стабилизира и това ще е вашият нов шанс да оправите отношенията си с близките хора. Съвместното изкарване на свободното време ще ви помогне да закрепите връзката си.

Освен това някои свободни все още Козирози могат да срещнат своята съдба… За това обаче те ще трябва да почакат до ноември или декември, когато романтиката просто ще витае във въздуха.

Бизнес и финансии

Благодарение на това, че много грамотно ще успеете да определите своите главни задачи, а и имате умение да постигате поставените си цели, през Годината на Коня ще успеете без особени усилия да реализирате своите плонове, и то по много направления.

На първо място това ще бъде свързано с взаимоотношенията ви в трудовия коллектив, както и с официалните инстанции, с които през 2014 г. Ще ви се налага да се сблъсквате не един път. Във финансов план годината ще бъде много успешна за вас. Освен основния ви доход има голяма вероятност от допълнително заработени пари. Някои Козирози ще се сдобият с нова работа – най-удачен период за това е пролетта.

Здраве

През 2014 година Козирозите ще се радват на добро здраве. Разбира се, ако не прекаляват с алкохола и спазват елементарна диета! Пазете се от усложнения на стомашния тракт – а това също зависи от храненето. Не забравяйте и физическите упражнения…

Източник: Snews.bg
Етикети: хороскоп 
Victoria Holidays
Още статии по темата