ЗОДИЯ ДЕВА

Зодия Дева - хороскоп за 2014 година2014 година според китайския хороскоп е Годината на Синия дървен кон. Тя встъпва в своите владения на 31 януари 2014 г. и свършва на 18 февуари 2015 г. Тази година ще бъде достатъчно активна, всички събития, случващи се през този период, ще бъдат динамични и стремителни. Затова едва ли на някого ще му се случи да се отпусне точно през тази година. Вихърът на събитията практически ще грабне всички представители на зодиака. Вижте как:

Дева

Удачна и стабилна ще бъде Годината на Коня за повечето Деви! Възможно е буквално още  от първите дни на годината да ви се наложи да се потрудите, и то немалко, но тази ситуация вас всъщност ще ви зарадва. През изминалите години вие преживяхте доста трудности, затова с истински ентусиазъм ще се заемете с реализацията на новите ви идеи. За някои Деви е възможна коренна промяна в живота.

Въпреки че са здраво стъпили на земята (а може би точно поради това), Девите са много силно привързани към своята работа и винаги когато работят, те го правят, за да спечелят по-голяма благосклонност от страна на влиятелен човек. Тяхната практичност е една от големите им сили и възможности.

През 2014 година Девите ги очакват множество неочаквани събития, които определено ще ги изненадат. Някои от тях ще са свързани с тяхната стабилност и сигурност. От друга страна, други от събитията ще бъдат свързани с голяма любов и романтика.

През ноември, когато Юпитер ще достигне своята кулминация в съзвездието Рак в вашия четвърти дом, има голяма вероятност животът на много Деви, под въздействието на тези фактори, да претърпи коренна промяна. Най-вече това ще бъде свързано с промяна на местожителството. И въпреки че за Девите е абсолютно несвойствено да взимат спонтанни решения, пък и не е типично за тях кардинално да променят своя живот, това ще донесе в много по-голяма степен полза, отколкото вреда. 

Що се отнася до любовта и секса...

Ако са вече обвързани, за Девите Годината на Синия дървен кон ще премине гладко и без сътресения, с много щастливи моменти с тяхната половинка. Е, ще има малки сътресения, но колкото да заздравят връзката ви още повече. Все пак, ако сте изправени пред дилема за предишна връзка, то скоро ще получите правилния отговор. Ако не сте напълно удовлетворени в своята сегашна връзка, то ще трябва да изясните чувствата си колкото се може по-скоро, за да не поставяте в тягостно положение както себе си, така и половинката си.

Що се отнася до необвързаните, за тях има добри новини, но те ще трябва да почакат до рождения си ден, за да ги разберат...

Бизнес и финансии

Струва си да бъдете по-разумни в харченето, тъй като в края на годината е съвсем вероятно да ви е нужна значителна сума пари и вие трябва да сте готови за това. Старайте се да бъдете по-малко критични в своите оценки, тъй като през Годината на Коня това може да стане причина за конфликти с колегите ви на работното място.

Пък и атмосферата във вашия работен колектив определено ще бъде доста напрегната заради вашите постоянни забележки. Затова, молим ви, озаптете си!

Здраве

Независимо от голямото натоварване, на което ще бъдете подложени през годината, постарайте се да не забравяте за вашето здраве. Пълноценният отдих ви е изключително необходим, затова сте длъжни да намерите време за възстановяване на силите си. 

През цялата първа половина на годината вие ще се чувствате изтощени, изцедени и като цяло отпаднали, имунната ви система ще бъде леко отслабена. Направете всичко възможно, за да се чувствате в кондиция, в противен случай няма да може да избегнете настъпващо заболяване. Добре ще ви се отразят и ежедневните физически занимания.

Източник: porgi.ru
Victoria Holidays