ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ

Зодия Близнаци - хороскоп за 2014 година2014 година според китайския хороскоп е Годината на Синия дървен кон. Тя встъпва в своите владения на 31 януари 2014 г. и свършва на 18 февуари 2015 г. Тази година ще бъде достатъчно активна, всички събития, случващи се през този период, ще бъдат динамични и стремителни. Затова едва ли на някого ще му се случи да се отпусне точно през тази година. Вихърът на събитията практически ще грабне всички представители на зодиака. Вижте как:

Близнаци

Практически всички представители на този знак през 2014 г. ще се стремят към промени в живота си. И Годината на Синия дървен кон ще им предостави такава възможност. При това у някои Близнаци тези промени ще имат кардинален характер. Това се отнася както за личния живот, така и за финансовата и деловата сфера.

Наред с различните полета на изява, като образование, лични контакти, комуникации и емоции, ще преминете и през няколко шанса, които ще променят живота ви завинаги. Това е и времето, през което ще получите вдъхновение за нови идеи и иновации. Може да имате и шанса най-накрая след години на подготовка да изпълните свои планове. Ако сте уверени в себе си и знаете какво искате и къде да отидете, то това е годината, през която ще постигнете всяка една поставена от вас цел, при това с ограничено количество пари.

Голяма е вероятността през август, под спадащото влияние на Меркурий, много от Близнаците да почувстват за себе си преломен момент. Благодарение на вашия общителен характер, ще имате много нови запознанства, които в някои случаи могат да изиграят значителна роля в живота ви. 

Всъщност това е годината, през която ще успеете да вземете изключително важни решения, включително за вашия личен и професионален живот. И въпреки че постоянно ще ви грезе съмнението през тази година, че не отделяте достатъчно време за своите близки и любими, в това число и децата, поизчакайте малко и съвсем скоро ще можете да се радвате на възможността да прекарвате повече време с тях.

Що се отнася до любовта и секса...

Напълно вероятно е много от Близнаците  през тази година да срещнат човека, с когото ще им се прииска да съединят съдбата си.  За тези, които най-накрая ще решат да се оковат във веригите на брака, най-благоприятният период е през септември, когато Нептун и Юпитер ще оказват позитивно влияние върху тези жизненоважни процеси.

Ако вече сте ангажирани, едва ли ще имате сериозни различия с вашия партньор. Нещо повече – ще му помагате, ще го разбирате, въобще... ще избягвате всякакви недоразумения.

Освен това месец септември е и най-благоприятен за зачеване – ако сте решили да имате дете, действайте!

Бизнес и финансии

В първата половина на годината у много представители на знака Близнаци могат да възникнат малки финансови затруднения. Това ще бъде в резултат на неразумни действия, осъществени през изминал период. Това ще бъде и урок за в бъдеще, който, за съжаление, Близнаците много трудно усвояват, тъй като чувството за мярка на тях просто не им е познато...  

Въпреки това професионалната година за Близнаците ще премине много по-плавно и гладко, отколкото тази. Нестандартният ви, но находчив поглед върху професионалното ви развитие ще ви помогне да сключите много нови договори. През два месеца – юни и септември, имате големи шансове за временен успех в бизнеса. Наблегнете повече на качеството, отколкото на количеството, и ще видите една наистина успешна година. Това е и годината, през която ще излязат на бял свят невиждани досега ваши таланти, които могат да ви донесат невероятен успех. Очаквайте бонуси и повишаване на заплатата на работното си място.

Здраве

В Годината на Коня родените под този знак няма да имат особени проблеми със здравето – стига, разбира се, да водят умерен начин на живот, да не преяждат и да не злоупотребяват с вредните навици.

Здравният хороскоп на Близнаците показва, че от някакво хормонално несъответствие може да се стигне до развитието на незначително заболяване – така че, пазете се! Ще ви се наложи да се пазите и от нервна преумора, главоболие и депресии – така типични за вас заради неспокойния ми характер...

Източник: porgi.ru
Етикети: Зодия Близнаци 
Victoria Holidays