Зодиака в годината на Заека - китайски хороскоп за 2011 г.Годината на заека носи чистота, доверие, справедливост и любов.
Съгласно китайския календар тя започва на 3 февруари 2011 г. и завършва на 22 януари 2012 г. Според традициите цветът на годината е белият, а щастливото число е 2.

Положителните качества на заека ще ви донесат много хубави емоции. Той е дружелюбен и лоялен към всички, които обича.

Овен:
Според всички астрологични прогнози 2011 , е изключително щастлива за Овните. Очакват ги много успехи и постижения. Година, през която напрежението и проблемите са далеч от тях. Успеха ви е гарантиран, но все пак няма начин да няма и леки спънки, които да ви навигират в годината на Заека.

Телец: Звездите показват благоприятна 2011 година изпълнена с много късмет за всички Телци. Семейство и приятели ви подкрепят във всички ваши начинания. Бъдете упорити и дайте всичко от себе си в работата, за да постигнете гарантирано добри резултати в годината на Заека.

Близнаци: Годината на Заека е изключително благоприятна за всички Близнаци. Хороскопа показва, че имате възможност да постигнете добри резултати. Вашите близки постоянно ви подкрепят и насърчават. 2011 година ви спестява напрежението и притесненията.

Рак: 2011 година за вас Раци вещае година на благоприятните възможности. Постигате стабилност в кариерата си, финансите и отношенията с интимния партньор. Годината на Заека за вас е година на пълно щастие. Инвестициите ви носят добри печалби, може да рискувате без притеснение.

Лъв: Годината на Заека ви носи както хубави моменти, така и доста притеснения. Имате възможност да израстнете в кариерата си, което е свързано с повече усилия от ваша страна, но крайния резултат си струва усилията. В личния и интимния си живот е необходимо да проявите търпение и упоритост. Вие имате силна енергия и се справяте с всичко.

Дева: Според звездите, през годината на Заека, вие Деви имате една наистина добра година през която успявате най-накрая да реализирате професионалните си проекти, които дълго време се бавеха. Вие се наслаждавате на славата и уважението и сте в светлината на прожекторите през 2011 г. в работен план. Възможно е да изпитвате известна несигурност в интимен план.

Везни: Според хороскопа за 2011, вие Везни имате по-добра година. Малки пречките биха могли да попречат да се реализирате в областта на кариерата и финансите, но в крайна сметка успявате. С вашата упорита работа, си проправяте път към успеха. Годината на Заека за вас е отлична за любов и нови познанства.

Скорпион: Звездите показват година на безкрайните възможности с благоприятен резултат за вас Скорпиони през 2011. Годината на Заека ви позволява да постигнете неща, за които отдавна мечтаете. Препятствията и трудностите ви заобикалят.

Стрелец: Година на Заека е малко посредствена за вас Стрелци. Необходимо е да сте наясно с финансите си през 2011-та, като показател за вашия успех. Възможни са загуби. Въпреки това, по отношение на работа, успехът ви е гарантиран, ако съумеете да се задържите като най-добрите. Възможни са леки неразположения в здравословен план. Интимна връзка може да ви създаде напрежение.

Козирог: Годината на Заека е отлична година за всички Козирози. Постигате блестящи резултати в областта на кариерата, финансите и интимните отношения. Все пак да не подценявайте късмета си, разбира се, че по пътя към успеха има и доста задачи за решаване. Всичко до което се докоснете през 2011 година върви и носи добри резултати. В никакъв случай не се подавайте на мързел.

Водолей: За вас Водолеи хороскопа за 2011 предвижда една година на върхове и спадове. С труд и усилия успявате да преодолеете препятствията и пречките по пътя ви през годината на Заека. Успешно решавате всякакви проблеми и в крайна сметка няма нещо с което да не мжете да се справите.

Риби: 2011 година не е съвсем благоприятна за вас Риби. Тя ви носи различни и променливи резултати. В професионалин план постигате задоволителни резултати. Бъдете внимателни със здравето си и не се претоварвайте. През годината на Заека помислете повече за себе си.

Източник: horoskopa.com
Victoria Holidays