Връзките според зодиите

Какво ви очаква с човека до вас според звездата, под която е роденКаква връзка ви очаква с човека, който харесвате и искате да бъдете с него? Всеки иска  връзката му се развива като в романтичен холивудски сериал и празника на любовта да продължава до безкрайност, но …дали това е възможно?

Можете да научите всичко за възможните варианти, по които ще се развие връзката ви с даден човек, според това, под каква звезда е роден. Вижте какво са определили звездите!

 

Овен

Управляващата планета на овните е Марс, това е планетата на силата. Тя запалва тяхната страст и романтично настроение. Интимността и сексуалния импулс при овните се пали бързо, но и много бързо угасва. Любовникът овен не е търпелив и чувствителен и това често е причината за неуспешните му връзки.

Овните са заредени с оптимизъм и ентусиазъм, които поддържат пламъкът на любовта и страстта в тях. Сексуалната енергия ги изгаря и винаги искат да са водещите в леглото. Те са дръзки и обичат да поемат рискове в любовта.

 

Телец

Телецът е много сърдечен и чувствителен.

Той има голям сексуален апетит. Телецът се нуждае от лично време за всички и предпочита всичко да става стъпка по стъпка. Не е желателно да прибързвате със секса, въпреки че телецът е много силен изкусител.

Телецът обича добрата храна и добрият секс. Той търси сигурност, стабилност и е сериозно отдаден на връзката си.

 

Близнаци

Близнаците държат на интелектуалното общуване.

Те имат нужда от независимост и свобода в тяхната връзка. Близнаците са много духовити и забавни любовници. Те не са много пламенни и агресивни, но са готови да осъществят всяка ваша сексуална фантазия.

Близнаците обичат да анализират любовния си живот. Разнообразието и промяната са основна съставка на връзките им.

 

Рак

Ракът е много емоционален зодиакален знак.

Любовникът рак има силно развито чувство към докосванията. Външно може да изглежда хладен, но всъщност е много чувствителен и обичащ. Той не може да прави любов с някой без да има чувства. За тях секса е съчетание на две сърца.

Ракът е човек на настроението и чувствителността. Той е и много отмъстителен, когато е бил наранен.

 

Лъв

Страсти горят в душата и тялото на лъва.

Те излъчват сексуална енергия и като едни истински крале на джунглата обичат да диктуват правилата на играта. Любовникът лъв обича да опознава удоволствията на секса.

Не наранявайте егото на лъва! Те трябва да бъдат хвалени и поощрявани за всичко, което правят във връзката си.

 

Дева

Девата има дълбоко скрита чувствителност.

Външно излъчват спокойствие и дори лека хладина, но дълбоко в себе те крият горещи страсти. Девите много внимателно подбират партньорите си. В секса са много грижовни и могат да накарат половинката си да се чувства като най-желания човек на света.

По природа девите са перфекционисти. Трябват много усилия, за да разкриете истинската същност на девата, която е перфектно замаскирана.

 

Везни

Везните са чувствителни и щедри любовници.

Те имат нужда да задоволяват и да доставят удоволствие на своите партньори. Родените под знака на везните са флиртаджии и майстори в леглото.

Те искат да бъдат обичани и желани от своите избраници. Помнете, че ви трябва търпение преди да ги вкарате в леглото, но веднъж направите ли го ще ви покажат какви номера умеят там.

 

Скорпион

Скорпионът е най-сексуалният от всички зодиакални знаци.

Той е истински вулкани от страст. Сексуалният му апетит е ненаситен. За него е по-важно да задоволи това си желание, отколкото да се отдава на любов и чувства.

Внимавайте, скорпионът много често използва добрите си умения в леглото, за да манипулира партньорите си. Веднъж оплетете ли се в мрежата му, измъкване няма.

 

Стрелец

Любовникът стрелец е пълен със страст и е готов да опознава нови територии. Той са дръзки и с тях винаги е забавно. Стрелецът е див, страстен и авантюрист в секса.

Не навлизайте в личното му пространство, защото това го задушава. Дългите връзки с един партньор отегчават до смърт стрелеца и той започва да чувства нуждата да избяга. Сексът е страхотен, но за представителите на този знак той е състезание, което трябва да спечелят.

 

Козирог

Сексуалното вдъхновение за земния козирог е толкова силно, колкото и духовната му връзка със земята. Любовникът козирог е сдържан и не обича да прави първата крачка, докато не разбере, че наистина е влюбен. Сексуалните взаимоотношения се развиват с времето.

За тях всяка връзка без много емоционално обвързване може да е забавна.

 

Водолей

Сексът с водолей може да бъде див и тотално непредвидим.

Той не само искат да притежава тялото ви, но и да знае какво се случва в ума ви. Сексът е чиста физическа наслада и по-добре да не влагате много чувства.

Като въздушен знак те са с много богато въображение.Не забравяйте, че водолеят може да бъде страстен и пламенен, но може да бъде и много дръпнат.

 

Риби

Рибите създават духовна връзка със своите партньори.

Те имат много богато сексуално въображение и правенето на любов с тях е израз на техните фантазии. Те са загрижени за желанията и чувствата на своя партньор.

Рибите са мързеливи по природа и не обичат да преследват избраниците си. Те обичат да плуват във водите на спокойствието и да разрешават всеки проблем на връзката си в леглото.

Автор: Алекс
Източник: Snews.bg
Victoria Holidays