Щастливите цветове според зодиитеКои са цветовете, които най-добре прилягат на вашата зодия? Как те влияят на вас и околните и какво е тяхното въздействие върху вашия личен и професионален живот? Има ли вашата зодия късметлийски цвят и как трябва да се обличате според планетата, която управлява вашия зодиакален знак.

Запознайте се с всичко това тук, за да бъдете с крачка пред останалите по пътя на живота!

Овен

Това е първият зодиакален знак управляван от Марс. Неговият късметлийски цвят е червеният. Овните са много енергични и активни хора. Червеното е топъл цвят, който още повече подгрява енергията на представителите на този знак.

 

Телец

Телците са хора, които обичат да живеят в собствено пространство и да работят със собствено работно време. Белият цвят най-много им подхожда, защото е цветът на истина и носи успокоени и сигурност на душата им. С него те са сигурни, че няма да имат неочаквани сътресения.

 

Близнаци

Щастливият цвят на близнаците е светло зеленото. Близнаците обичат да говорят много и често са раздвоени в това, което правят. Светло зеленото е много подходящо за тях, защото стимулира интелекта им и им помага да балансират между двете същности в тях.

 

Рак

Сребърното и всичко със сребърен оттенък е подходящо за раците. Знакът е управляван от Луната и това ги прави чувствителни и емоционални. Сребърното помага за най-доброто проявление на тези черти на характера на рака.

 

Лъв

Този зодиакален знак е управляван от Слънцето и логично най-подходящият цвят за негово величество е златният или всичко със златен оттенък. Тези цветове ще привличат вниманието върху представителите на тази зодия и те ще получават нужните им адмирации.

 

Дева

Tъмно зеленото и тъмно лилавото са идеални за вас. Това са цветове изпълнени със загадъчността, от която всяка дева се нуждае.

 

Везни

Бялото и тюркоазеното са много подходящи за представителите на тази зодия. Везните са много учтиви, романтични и много добри артисти, това е причината тези два цвята да са толкова подходящи за тях.

 

Скорпион

Огнено оранжевото е най-подходящо за този огнен знак, управляван от Марс. Оранжевото е много подходящо за хора, които живеят хиперактивен и нездравословен начин на живот.

 

Стрелец

Като знак управляван от Юпитер, жълтото е късметлийският цвят за стрелците. Хората родени под този знак може да използват жълтото да им донесе успех и професионално израстване. За тези, които се нуждаят от повече спокойствие и почивка препоръчваме розовото и светло лилавото.

 

Козирог

Учтив и одухотворен зодиакален знак. Те постигат целите си като пренебрегват прекалено лесните задачи, които ще им донесат по-малки печалби. За тези духовно израснали хора синьото и лилавото са най-подходящите цветове. Тези два цвята индикират духовните чувства и съзнанието.

 

Водолей

Това е знак ръководен от Сатурн. Представителите на водолея са с дълбока и силна същност. Черно, сиво, тъмно синьо и кафяво са подходящи за тях. Тези цветове отварят в тях артистичността, хармонията, духовното и интелектуалното.

 

Риби

Управлявани от Юпитер, жълтото е техният цвят. Жълтото и неговите оттенъци им помагат да достигнат до по-високи духовни нива. Това е цветът на израстването и самоувереността, а и помага да се контролират налудничавите им идеи. 

Автор: Алекс
Източник: Snews.bg
Етикети: зодии 
Victoria Holidays
Още статии по темата