Съвместимост според Числото на съдбата - 7

ЧАСТ VIIВъв всеки тип взаимоотношения – приятелски, професионални, любовни или брачни – има известно количество взаимни отстъпки, необходими за успешното разбирателство. Невинаги е толкова лесно да знаем точно какво мисли или дълбоко в себе си чувства другият; затова е трудно винаги да направим или да кажем правилното нещо, за да поддържаме гладки взаимоотношенията.

Възможно е да имате романтични мечти за някого, с когото ще се разбирате по-добре в работата, отколкото в любовта. Или изпитвате интерес към човек, с когото все сте „на нокти”. Може би отчаяно обичате партньора си, но между вас все нещо не върви?

Използвайки информацията за хармонията между вибрациите, можете веднага да добиете представа каква е съвместимостта ви с даден човек и как най-добре да подходите към ситуацията, за да имате задоволителни резултати. Това е идеален начин да начертаете план за развитието на романтичната си връзка или да си гарантирате разбирателство в брака, приятелството или професионалните взаимоотношения.

За да определите съвместимостта между себе си и друг човек, първо изчислете вашето число на съдбата. Съберете деня на раждане, месеца и годината и ги редуцирайте до едноцифрено число.

Например: рождената дата 3 ноември 1991 година ще бъде изчислена по следния начин:

3+11 (за месеца) +1+9+9+1 = 34=7.

А рождената дата на вашия любим (респективно шеф), ако е 7 юли 1986 г., ще бъде изчислена така: 7+7+1+9+8+6 = 38=11=2

По-долу потърсете всяко от тези числа (7 и 2) и проверете съвместимостта му с другото.

ЧИСЛО НА СЪДБАТА 7

Съвместимост с числото на съдбата на другия човек:

7+1: Ако ваша цел са материалните придобивки, тази комбинация ще ви донесе сполука. Партньорът ви е по-способен да поеме юздите, а вие ще му помагате с разума си.. Вие притежавате способността да изследвате в дълбочина и да откривате възможните капани или потенциал на проекта, докато той е склонен към прекомерен ентусиазъм.

7+2: Тази връзка ще е изпълнена с мир и спокойствие, тъй като и двамата сте отзивчиви и сдържани по природа. Когато партньорът ви поиска да оставате насаме, ни най-малко няма да се противите, тъй като никой от двама ви не търси обществена популярност. Споделяте влечение към окултното, метафизичното и философията и изследването на тези области ще ви носи огромна наслада. Вие сте двама души, които взаимно си създават приятно чувство на комфорт и връзката ви обещава спокойно разбирателство.

7+3: Човекът с вибрация 3 ще е динамичният, жизнерадостен, чаровен партньор в тази комбинация, докато вие ще сте спокойният наблюдател на събитията, тъй като сте по-сдържаният от двамата. Понякога тази негова активност може да ви се стори прекалена, но ако искате връзката ви да се развива добре, ще трябва да се адаптирате и да се опитвате да разберете. Така или иначе няма да ви навреди малко да се пооживите.

7+4: Това е силна комбинация, стига да вложите в нея всичките си усилия. Успехът ще е ваш във всичко, свързано с изява на творческия дух. Вашият буден и проникновен ум ще сътворява идеите и методите, които партньорът ви ще осъществява по най-добрия начин. Връзката между вас обещава добро съчетание на физическа и умствена сила и в този мощен съюз едва ли ще има конфликти.

7+5: Ще се нуждаете от голяма доза търпение и ако не съумеете да запазите хладнокръвие, тази връзка ще се окаже изпитание за вас. Човекът с вибрация 5 е доста вятърничав за разбиранията ви и понякога между вас ще има търкания и изразено несъгласие, особено заради това, че той постоянно мени мнението си. Вие самият притежавате постоянство и трудно можете да разберете подобна изменчивост. Ако се постараете да не обръщате внимание на това, нещата между вас ще вървят добре, но ще са нужни упорити усилия.

7+6: Тази връзка може да се окаже много трудна – докато вие сте склонни към усамотение и затвореност в себе си, партньорът ви е общителен – нещо, което вие не винаги ще оценявате. Ако сте решени да опитате, постарайте се да откриете в себе си дълбокия източник на сила, от който да черпите, цялата смелост и добра воля, които ще ви бъдат нужни  за да накарате нещата да потръгнат. Ако не сте готови на толкова усилия, по-добре се оттеглете. В брака или като съдружници между вас ще възникват постоянни търкания, тъй като няма да има достатъчно топлота и страст, които да уталожат напрежението.

7+7: Между вас има пълно  умствено съгласие и за двама души с вашата природа това е идеалната връзка. Едва ли ще има причина за недоразумения или търкания и всичко ще върви гладко. Нужно е само уважение и честност. И двамата ще намирате удоволствие в обсъждането на философски или окултни въпроси. Начинания, свързани с писаното слово, ще имат успех. Писателската професия ще е доходоносна и може би ще е добра идея да напишете заедно книга.

7+8: Не би трябвало да има причина вие двамата да не постигнете най-големите си материални амбиции. Вибрацията 8 дава на партньора ви  способности за реализация – насърчавайте го да прави необходимото в преследване на общите ви цели. Вие от своя страна сте много логични и мъдро обмисляте нещата, докато той може да поеме изпълнението им.

7+9: Това е спокойна и приятна комбинация и най-вероятно заедно ще сте много щастливи. Присъстват всички необходими елементи – съчувствие, толерантност, разбиране и уважение. И двамата обичате да изследвате нещата, за да откриете какво ги движи, затова между вас има силна умствена съвместимост. Интригуват ви необичайни теми и във философско отношение сте на едно мнение. Между вас има силни психични вибрации.

Източник: Snews.bg
Етикети: число на съдбата нумерология 
Victoria Holidays
Още статии по темата