Съвместимост според Числото на съдбата - 5

ЧАСТ VВъв всеки тип взаимоотношения – приятелски, професионални, любовни или брачни – има известно количество взаимни отстъпки, необходими за успешното разбирателство. Невинаги е толкова лесно да знаем точно какво мисли или дълбоко в себе си чувства другият; затова е трудно винаги да направим или да кажем правилното нещо, за да поддържаме гладки взаимоотношенията.

Възможно е да имате романтични мечти за някого, с когото ще се разбирате по-добре в работата, отколкото в любовта. Или изпитвате интерес към човек, с когото все сте „на нокти”. Може би отчаяно обичате партньора си, но между вас все нещо не върви?

Използвайки информацията за хармонията между вибрациите, можете веднага да добиете представа каква е съвместимостта ви с даден човек и как най-добре да подходите към ситуацията, за да имате задоволителни резултати. Това е идеален начин да начертаете план за развитието на романтичната си връзка или да си гарантирате разбирателство в брака, приятелството или професионалните взаимоотношения.

За да определите съвместимостта между себе си и друг човек, първо изчислете вашето число на съдбата. Съберете деня на раждане, месеца и годината и ги редуцирайте до едноцифрено число.

Например: рождената дата 3 ноември 1991 година ще бъде изчислена по следния начин:

3+11 (за месеца) +1+9+9+1 = 34=7.

А рождената дата на вашия любим (респективно шеф), ако е 7 юли 1986 г., ще бъде изчислена така: 7+7+1+9+8+6 = 38=11=2

По-долу потърсете всяко от тези числа (7 и 2) и проверете съвместимостта му с другото.

ЧИСЛО НА СЪДБАТА 5

Съвместимост с числото на съдбата на другия човек:

5+1: Дайте на другия човек полагаемия му се дял от вниманието и се вслушвайте в идеите му, тъй като те са добри. Вие притежавате жизнен дух и постоянен подтик към изследване на нови начини и сфери, докато партньорът ви е надарен с големи творчески сили. Това ви прави динамичен и интересен дует. И двамата имате огромен запас от енергия и любопитство. Използвайте ги.

5+2: Посоката на развитие на тези взаимоотношения не е сигурна. Другият човек не е достатъчно силен да „дърпа юздите”, а вие имате желанието да го направите, но лесно може да се уморите от пасивността му, ако не съумеете да оцените неговите по-фини качества. Направлявайте тази връзка с любов - ако е романтична, и с внимание - ако е делова.

5+3: Тук няма никакви проблеми. Взаимно се допълвате и най-вероятно ще постигнете всичко, което поискате. Успехът е присъщ на връзката ви и пътят към осъществяването на желанията ви е оказването на разбиране и уважение един към друг. Вибрациите и на двамата са наситени с щедрост и заедно ще се справите блестящо във всичко, свързано с благотворителност или организационни умения.

5+4: Във вас човекът с вибрация 4 ще вижда своята пълна противоположност и ще се наслаждава на всичко, което представлявате за него, затова внимавайте да не използвате възхищението му по нечестен начин. Отнасяйте се към партньора си с доброта и разбиране, както и с абсолютна честност и справедливост. Той може да е твърде предпазлив и практичен, но вие сте способни да го научите да действа по-решително.

5+5: Върху тази връзка наистина ще трябва да работите и няма да е лесно. Ще се налага постоянно да контролирате избухливостта си, тъй като и двамата сте склонни да се дразните.. И двамата сте  скитници по душа, затова ще трябва да си дадете сметка, че идва момент, когато човек трябва да се установи на едно място. Между вас ще има много раздели и помирения – и всички те наситени със страст.

5+6: Партньорът ви е мил, човеколюбив и интелигентен, а вашата жизненост и любопитство придават блясъка на тази връзка. Двамата взаимно се балансирате добре. Финият усет  на човека с вибрация 6 може да е от полза и за двама ви, ако положите усилия да го извадите на повърхността. Дайте му възможност да блесне и слушайте с наострени уши. Това е човек, за когото мирът и семейството са най-важното – а това е добра основа за една връзка.

5+7: Човекът с тази вибрация може да се окаже малко труден за вас, тъй като няма да е особено благосклонен към постоянното ви любопитство и безкрайно бърборене, а ще предпочита тихите размишления и периодите на съзерцателно мълчание, необходими му за да оформи своите мнения или концепции. Научете се да разпознавате и зачитате тези състояния.

5+8: Тук трябва да се научите да слушате и отстъпвате пред мъдростта на другия винаги, когато трябва да се вземе важно решение. Партньорът ви има по-стабилна, практична природа от вас и можете да спечелите много, като се стараете да му сътрудничите. Обикновено той ще избере най-добрия път за вас и така ще ви разкрие нови перспективи, да които иначе не бихте могли да стигнете.

5+9: Това е оптимистична, продуктивна връзка, в която взаимно си оказвате подкрепа и внасяте ентусиазъм. Между вас съществува добър баланс, тъй като се вдъхновявате и всеки от вас изважда на показ най-доброто от другия. Вие притежавате жизненост и активност, която партньорът ви оценява, докато той е по-стабилен и достатъчно изобретателен, за да ви стимулира. Вие подхождате с чувство за хумор, а той обича приключенията и притежава прозорливост и интуиция – наистина добра комбинация.

Източник: Snews.bg
Етикети: число на съдбата нумерология 
Victoria Holidays
Още статии по темата