Съвместимост според Числото на съдбата - 4

ЧАСТ IVВъв всеки тип взаимоотношения – приятелски, професионални, любовни или брачни – има известно количество взаимни отстъпки, необходими за успешното разбирателство. Невинаги е толкова лесно да знаем точно какво мисли или дълбоко в себе си чувства другият; затова е трудно винаги да направим или да кажем правилното нещо, за да поддържаме гладки взаимоотношенията.

Възможно е да имате романтични мечти за някого, с когото ще се разбирате по-добре в работата, отколкото в любовта. Или изпитвате интерес към човек, с когото все сте „на нокти”. Може би отчаяно обичате партньора си, но между вас все нещо не върви?

Използвайки информацията за хармонията между вибрациите, можете веднага да добиете представа каква е съвместимостта ви с даден човек и как най-добре да подходите към ситуацията, за да имате задоволителни резултати. Това е идеален начин да начертаете план за развитието на романтичната си връзка или да си гарантирате разбирателство в брака, приятелството или професионалните взаимоотношения.

За да определите съвместимостта между себе си и друг човек, първо изчислете вашето число на съдбата. Съберете деня на раждане, месеца и годината и ги редуцирайте до едноцифрено число.

Например: рождената дата 3 ноември 1991 година ще бъде изчислена по следния начин:

3+11 (за месеца) +1+9+9+1 = 34=7.

А рождената дата на вашия любим (респективно шеф), ако е 7 юли 1986 г., ще бъде изчислена така: 7+7+1+9+8+6 = 38=11=2

По-долу потърсете всяко от тези числа (7 и 2) и проверете съвместимостта му с другото.

 

ЧИСЛО НАСЪДБАТА 4

Съвместимост с числото на съдбата на другия човек:

4+1: Стига да нямате нищо против другият да взима всички решения и да определя какви идеи да следвате и по какъв  начин да ги реализирате, всичко ще бъде наред. Вие ще сте партньорът, който в бизнеса ще работи упорито, а в брака ще участва с практичен ум и решителност, за да осъществи по най-добрия начин инициативите на другия. Не позволявайте в отношението ви да се появи негодувание срещу неговия лидерски дух, защото той е във ваша полза.

4+2: Тук не би трябвало да има никакви проблеми. Много добре се допълвате, тъй като взаимно уважавате дарбите и идеите си и дума не може да става за борба за лидерската позиция. Между вас най-вероятно ще има разбиране, респект и истинско приятелство или любов, в зависимост от типа на вашите взаимоотношения. Това е добра брачна комбинация.

4+3: Тук се крият огромни възможности, ако вие поемете ролята на заместник-командир. Партньорът ви ще е по-силният кандидат за водач във всичките ви начинания, докато вашите уникални способности за практичен подход и упоритост ви правят идеалния сътрудник или партньор. Трябва обаче да се стараете да проявявате толерантност, съчувствие и търпение – няма да съжалявате.

4+4: Двамата сте изключително силен дует и заедно можете да постигнете наистина много. Между вас се усеща мощна вибрация, обещаваща успеха, парите и щастието, които желаете, тъй като и двамата работите усилено за тях. За щастие вашите обединени сили вещаят добро за човечеството, затова вложете качествата си в подпомагането на разбирателството, здравето и благополучието на хората по целия свят. Това ще ви донесе голяма радост и чувство на дълбока удовлетвореност.

4+5: В тази комбинация вие ще трябва да сте силният, тъй като партньорът ви е по-скоро лекомислен и непостоянен. Той може да е склонен да прави значителни промени в неуместен момент, но вие ще трябва да поддържате равномерното темпо  на нещата. Зачитайте тези му желания, но следвайте  собственото си вътрешно чувство, тъй като то без съмнение ще e внасящият равновесие фактор, нужен и на двама ви.

4+6: Това би трябвало да бъде много благотворна и приятна връзка, ако работите заедно във всичко. Оказвайте си пълно съдействие и уважение и ще пожънете големи резултати. Вибрацията между вас е добра за творчество и интелигентно използване на дарбите и усилията ви. Можете  заедно да стигнете до  оригинални техники или идеи които ще донесат финансова печалба.

4+7: Този човек притежава силни способности за размисъл и концентрация, които ще родят множество идеи и подходи, изключително полезни и за двама ви. Вашата роля ще е тази на практичния изпълнител на тези идеи. Докато партньорът ви подхожда мисловно в своето търсене на щастието и успеха, вие действате на практика и това е добра, балансирана комбинация, в която никой няма да „настъпва другия по мазола”.

4+8: На това съчетание е присъщ духът на веселието и връзката между вас ще е много приятна, винаги изпълнена с игри и забавления. В бизнеса тя обещава финансови успехи. В брака също е добра. Винаги показвайте съчувствието и разбирането, от които се нуждае другият – това ще бъде дълбоко оценено и ще допринесе за здравината на съюза ви.

4+9: Вашата практична природа ще се погрижи за успешното осъществяване на всички дела във връзката ви. Вашият партньор притежава изобретателност и интелигентност, които ще снабдяват с гориво тази машина, затова обръщайте внимание на мислите и идеите му. Вие също понякога имате нюх за оригиналното, така че не се колебайте да споделяте.

Източник: Snews.bg
Етикети: число на съдбата нумерология 
Victoria Holidays
Още статии по темата