Съвместимост според Числото на съдбата - 1

ЧАСТ IВъв всеки тип взаимоотношения – приятелски, професионални, любовни или брачни – има известно количество взаимни отстъпки, необходими за успешното разбирателство. Невинаги е толкова лесно да знаем точно какво мисли или дълбоко в себе си чувства другият; затова е трудно винаги да направим или да кажем правилното нещо, за да поддържаме гладки взаимоотношенията.

Възможно е да имате романтични мечти за някого, с когото ще се разбирате по-добре в работата, отколкото в любовта. Или изпитвате интерес към човек, с когото все сте „на нокти”. Може би отчаяно обичате партньора си, но между вас все нещо не върви?

Използвайки информацията за хармонията между вибрациите, можете веднага да добиете представа каква е съвместимостта ви с даден човек и как най-добре да подходите към ситуацията, за да имате задоволителни резултати. Това е идеален начин да начертаете план за развитието на романтичната си връзка или да си гарантирате разбирателство в брака, приятелството или професионалните взаимоотношения.

За да определите съвместимостта между себе си и друг човек, първо изчислете вашето число на съдбата. Съберете деня на раждане, месеца и годината и ги редуцирайте до едноцифрено число.

Например: рождената дата 3 ноември 1991 година ще бъде изчислена по следния начин:

3+11 (за месеца) +1+9+9+1 = 34=7.

А рождената дата на вашия любим (респективно шеф), ако е 7 юли 1986 г., ще бъде изчислена така: 7+7+1+9+8+6 = 38=11=2

По-долу потърсете всяко от тези числа (7 и 2) и проверете съвместимостта му с другото. 

ЧИСЛО НА СЪДБАТА 1

Съвместимост с числото на съдбата на другия човек:

1+1: Добра комбинация едва ли не във всяко отношение. И двамата сте интелигентни и възприемчиви. Стига да съсредоточите усилията си, можете да постигнете почти всичко заедно. Осъзнайте, че другият има същите подбуди като вашите, и не се опитвайте да бъдете водещият през цялото време. Вместо това се редувайте да си съдействате, за да имате пълен успех във всичко.

1+2: Всяка комбинация се нуждае от един лидер и един помощник. Такъв е случаят тук. Вие сте лидерът, а другият умело ви асистира, показвайки непоколебима способност за сътрудничество и справяне с детайлите. Комбинацията е успешна за всякакъв вид взаимоотношения – между делови партньори, съпрузи или приятели.

1+3: Вашият партньор притежава лично обаяние, което може да накара други хора да проявят интерес към вашите проекти или да привлекат към вас сърдечен кръг от приятели. Вие, от своя страна, имате идеите и инициативността да поведете това дуо към голям успех. Тук няма конфликти на цели или личности, така че заедно ще работите добре и ще стигнете далече с каквото и да се занимавате.

1+4: Всеки план или идея, инициирани от вас, ще бъдат осъществени до най-малката подробност от другия човек – той е способен на изключителна концентрация и трудолюбие, докато вие давате тласъка и ръководите нещата. Добро съчетание на умствена и изпълнителска сила, като не е задължително да става дума за физически труд. Вие може често да променяте курса, но другият човек ще ви връща към изпълнението на проекта, затова го възприемайте като равен.

1+5: Тази вибрация подтиква към себеизразяване със словесни средства, промяна, пътувания и силни усещания. Ако запомните това и не се опитвате да потискате изразяването на другия, всичко общо взето ще е наред. Вашата изобретателност може да дава посока на усилията и ентусиазма на партньора ви, стига да е градивна или отправена като предложение, а не като заповед.

1+6: Личността с вибрация 6 обича дома, хората и културата. Предпочита да бъде водена с любов и интелигентност, а не властно. Да настоявате нещата да бъдат правени така, както вие искате, не е начинът да се разбирате с този тип човек. Подхождайте с внимание, изразявайте идеите си под формата на предложения и всичко ще е наред. Направете изкуството ваш общ интерес.

1+7: Вие сте изобретателни и склонни да водите, докато другият е отдаден на сериозни размишления. Обединете внимателно тези заложби и най-вероятно ще просперирате финансово. Числото 7 не обича да го командват и негодува срещу категорични изисквания, затова ще трябва да намерите по-фин начин да предлагате идеите си. В интелектуално отношение ще се разбирате много добре, ако и вие изпитвате интерес към философията.

1+8: Добро съчетание, ако твърдо преследвате целите си. С  присъщата ви интелигентност вие можете да доведете съвместните ви начинания до щастливи резултати, докато другият ще добави силна вибрация на сила и слава, от която и двамата ще се облагодетелствате. Не бързайте и се стремете само към достойни цели, за да избегнете конфликтите. Честността и справедливостта са много важни тук. Подробно обсъждайте всички идеи и обръщайте сериозно внимание на всичко, което предложи партньорът ви.

1+9: Тук отново вие ще водите, а от страна на другия можете да разчитате, че ще ви окаже подкрепа, разбиране и съчувствие, когато се нуждаете от тях. Каквото и да решите, обикновено ще представлява интерес за партньора ви, но когато не е така, не позволявайте това да ви разколебае. Вашата креативност ще го вдъхновява, ако я изразявате по интересен начин, тъй като той е много любознателен и ще откликва едва ли не на всяка ваша идея.

Източник: Snews.bg
Victoria Holidays