Съвместимост на зодиите през 2015-а според китайския хороскоп

Вижте какви връзки ще бъдат благоприятни за вас през Годината на дървената овцаКакви контакти ще ви носят радост и полза и от кои трябва да се пазите през 2015 година? Тази полезна информация ще разберете от хороскопа за съвместимост за Годината на дървената овца, който ви представяме:

ОВЕН

Представителите на зодия Овен ще намерят общ език с въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей и именно от тях ще намерят поддръжка и разбиране в сложни ситуации. Овните е желателно през 2015 година да имат едно наум при контактите си с представители на зодия Скорпион и да не се водят по техните препоръки и съвети.

ТЕЛЕЦ

За Телците ще бъде полезно да общуват с представителите на зодия Везни, Стрелец и Риби. Тези знаци ще влияят положително на Телците и ще ги заредят с нови положителни емоции. Представителите на зодия Телец ще трябва да са внимателни с представителите на зодия Водолей, защото от тях могат да очакват само сплетни и интриги.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците през 2015 година е желателно да наблягат на контактите си с представителите на зодия Козирог, Овен и Телец. Представителите на тези знаци могат да им помогнат както материално, така и с действия и съвети. Не трябва да се доверяват на представителите на зодия Везни, защото са възможни дълбоки противоречия.

РАК

Раците през 2015 година трябва да поддържат контакт със силни по дух хора, като Козирог, Стрелец и Близнаци. Не трябва да се доверяват на Скорпион и Риби - представителите на тези зодии ще ги поставят в неловки ситуации.

ЛЪВ

Лъвовете през 2015 година ще е полезно да дружат с Водолей и Дева. С представителите на тези зодии е възможно да има лична изгода и добри отношения. Желателно е да ограничат или избягват контактите с Везни, Близнаци и Риби. Тези зодии ще пречат на Лъвовете да осъществят своите мечти.

ДЕВА

През 2015 година отношенията на Девите с Водолей, Стрелец и Везни ще им помогнат да променят своя живот, но трябва да се избягват контактите с Козирог и Телец - тези зодии ще пречат за просперитета на представителите на зодия Дева.

ВЕЗНИ

За представителите на зодия Везни ще са успешни контактите с Водолей и Стрелец. Представителите на тези знаци ще им помагат в всички сфери от живота им. Трябва да имат едно на ум при контактите си с Козирози и Риби. Представителите на тези зодии могат да ги предадат и измамят.

СКОРПИОН

На представителите на зодия Скорпион през 2015 година ще им е необходимо да дружат с Близнаци и Везни, контактите с представителите на тези зодии ще им помогнат да решат много проблеми в живота си и ще имат възможност да станат успешни и позитивни. Желателно е да бъдат внимателни при контактите си с представителите на зодии Козирог и Телец. Те ще им носят разочарование.

СТРЕЛЕЦ

За представителите на зодия Стрелец ще са благоприятни контактите с представителите на зодиите Овен и Лъв, от тяхна страна ще срещнат разбиране и помощ. Желателно е да ограничат или избягват, ако им е възможно, контактите с Близнаци и Риби.

КОЗИРОГ

Козирозите през 2015 година ще е необходимо да контактуват с представителите на зодии Рак и Риби. От тези знаци ще могат да очакват поддръжка, грижи и добро настроение. Желателно е да ограничат или прекратят контактите си с Овен и Водолей. Представителите на тези знаци е възможно да им донесат разочарования в много житейски сфери.

ВОДОЛЕЙ

За да имат успех през 2015 година, представителите на зодия Водолей ще е необходимо да наблегнат на контактите си с представителите на зодии Овен, Дева и Стрелец, те ще са техният ангел хранител през годината. Добре би било да ограничат контактите си с представителите на зодия Риби.

РИБИ

През 2015 година Рибите ще контактуват с тези, които могат да изпълнят техните мечти, а именно, Близнаци, Водолей и Скорпион. Желателно е да се въздържат от контакти с представителите на зодии Рак и Дева - те не могат да ги разбират и ще пречат на тяхното развитие.

Източник: snews.bg
Victoria Holidays