Любовен хороскоп за 2015 г.

Годишният любовен хороскоп за 2015 година предполага много разнообразиеВ навечерието на всяка нова година милиони хора по света си задават въпроси, свързани с една от най-важните емоции в областта на чувствата ни. Основният от тях е какво ни очаква в сферата на любовта и всичко, произтичащо от нея. Предвещава ли 2015 година пламенна и силна любов? Време ли е за сватба, или за нови приключения без обвързване и натоварващи отношения?

Отговорите на тези въпроси, както и всичко, което са ви подготвили звездите в романтичен план, се надяваме, че ще откриете в нашия любовния хороскоп за 2015 г.

И така:

По отношение на любовта, романтиката и страстта 2015 г. не обещава да бъде приказна - удобството и практичността ще изтласкат романтизма. Все пак това не означава, че за романтика в душата няма да остане място - просто колкото и да сме влюбени, звездният хороскоп за 2015 г. ще ви принуди да се замислите за практическата страна на личния ви живот.

В същото време 2015-а - това е година, изпълнена с огън и страст, а ние трябва да изберем къде да насочим и как да прилагаме тази страст. Звездите съветват, че за да бъде успешна в любовен аспект 2015-а, е необходимо да се съсредоточите върху няколко неща, които най-силно докосват сърцето и душата, и търпеливо да работите с тях всеки един ден от годината.

Годишният Хороскоп за 2015 година предполага много разнообразие, пътувания, нови запознанства, срещи с хора (както за любовни изживявания, така също делови), търсещи нова любов, романтична връзка, но имащи финансови, материални подбуди!

До август Юпитер в Лъв създава идеални условия за "добър живот". Той е основен атрибут на ярка любовна история. Това е време за романтични приключения, интересни запознанства, от някои от които чак ще ви се завие свят от... любов.

През януари връзката ще бъде нестабилна и непредсказуема. От февруари до средата на април отношения се развиват от първоначално влюбване до страстно романтично завоевание, а накрая дори може да се стигне до стабилност с вашия партньор. В края на април и началото на май се очертава най-лесният период за запознанства. След това идва краят на май, който е добър момент да започнете да живеете заедно. Точно тогава се появява възможност за нарастваща любов в семейните двойки. От юни до октомври романът може да е особено впечатляващ. Особено интересен в това отношение е август. Това е времето, когато романтичните балони се пукат. Много от вас ще бъдат разочаровани, защото са очаквали обещания блясък и лукс, но в крайна сметка ще трябва да се справят с ежедневието. Някои хора през август ще се опитат да се върнат към предишния си партньор, а други ще се опитат да скочат в последния вагон на любовния влак, който да ги откара в една романтична история.

Октомври е времето на тихото и гладко протичане на живота. Любовта през октомври се състои от дреболии, ежедневна комуникация, грижи за партньора, помагане един на друг. Това е най-подходящото време за двойки, които все още се адаптират един към друг в дома.

Ноември обещава най-накрая достигане на хармония между любовниците. А за самотните хора това ще бъде още един шанс да организират личния си живот.

През последния месец от годината – декември, на първо място в отношенията междсу двойките ще бъде сексуалното привличане, ревността, собственическото отношение и борбата за власт.

Овен

Любовният хороскоп за 2015 година за Овните вещае, че тези хора ще добият по-голяма популярност сред противоположния пол от момента, в който те самите си позволят да флиртуват и да се впускат в нови отношения.

През 2015-а обвързаните Овни трябва да се опитат да отделят повече време за партньора си, в противен случай може да се получи така, че той или тя да потърси любов на друго място. Напълно е възможно партньорът да тръгне към обновяване на чувствата чрез почивка в някой курорт, където обстановката ще помага, а и децата няма да ги има. В романтичната обстановка влюбените могат да успеят да намерят нови допирни точки, благодарение на които към края на годината отношенията им ще имат нов оттенък, ще имат и по-голямо сексуално влечение един към друг.

Месеците в началото на годината - март и април, са идеални за пътуване до една романтична дестинация с партньора ви. Необвързаните представители на знака Овен през следващата година да очакват любов с представители на Скорпион или Риби, а това, което трябва да избягват, са контакти с родените под знака на Рака. Свободните представители на този знак може да срещнат своята сродна душа през ноември или октомври 2015 година.

Телец

Любовният хороскоп за 2015 година за Телец вещае на представителите на този знак, че в началото на годината те ще имат всички шансове да бъдат покорени от представител на противоположния пол.

Звездите съветват Телците да бъдат по-малко наивни и по-често да проявяват характер, който партньорите задължително ще оценят. Това се отнася за тези представители на знака Телец, които отдавна са в брачни отношения. Партньорът им ще бъде тяхната най-голяма подкрепа в трудните дни, които се задават, както в емоционален, така и в чисто психологически план.

През годината Телците ще си пасват добре със Стрелци и Лъвове. Тези от представителите на знака, които решат да узаконят отношенията си, е добре да го направят в края на пролетта или началото на лятото. А за създаване на деца най-доброто време е края на есента и зимата.

Необвързаните Телци може да изпитат фатална любов през май и юни. Романтичните пътувания планирайте през юни и юли.

Близнаци

За Близнаците, които имат партньор, годината ще бъде тест за здравината на чувствата. От съдбата си не можете да избягате, а щастието ви никъде няма да се дене от вас. Тестове и изпитания на истинските чувства ще преминат почти всички Близнаци и това няма да е особено приятно, но трябва да се отнасяте към всичко това философски. След поредица от изясняване на чувствата редом ще останат наистина обичаните и обичащите.

Звездите съветват партньорите да дадат свобода на Близнаците, иначе ще се наложи да се разделят завинаги. Трети човек ще се опита да се бърка във вашата връзка. Внимавайте, защото на партньора/партньорката ви би могло лесно да му хареса. През първите няколко месеца дайте всичко от себе си, за да спасите връзката.

Любовният хороскоп за 2015 година за Близнаци говори за това, че най-добрият начин да се изгладят отношенията в този период ще бъде някакво хоби, увлечение, което представителите на Близнаци да практикуват заедно с техните любими хора. Напълно е възможно да трябва да се замислят за строителство или ремонт на свой дом, с което с удоволствие да се заемат и двамата.
През 2015-а Близнаците ще си паснат най-добре с Везните, а свободните представители на този знак ще се влюбят в самото начало на годината. Романтични изненади ви очакват в края на годината.

Рак

Родените под знака на Рака през 2015 г. трябва да се определят за собствените си предпочитания и да се отправят в търсене на единственото, което би било за тях една сбъдната мечта. Ако срещата вече се е случила, ценете тези, който е до вас, и не го пускайте, защото да загубите е много по-лесно, отколкото да изградите нова връзка.

Родените под знака Рак ще бъдат невероятно игриви и напористи през 2015 година. Не е изключено да създадете семейство под натиска на вашите роднини, загрижени, че сте самотни и нещастни, без да се замислят дали решението им ще ви направи щастливи. Ако имате до себе си любим човек, месеците, добри за сключване на брак, са юни, август, септември, октомври, декември.
От дребни разправии може да се разгори голям скандал, който да стане повод за раздяла. Любовният хороскоп за 2015 година за Рак говори за това, че самият Рак често не е искрен с любимия човек и смята, че като скрива истината от партньора си, това не вреди, а даже е и полезно.

Не забравяйте специалните дати в любовния живот. Вашият партньор оценява това и ще ви отвърне в същата степен. Раците ще бъдат съвместими с Козирог и Овен, така че лесно може да се случи кратка романтична връзка с тези знаци, докато най-малко заинтересовани ще бъдат от любов със
Скорпион. Някои любовни афери, които не сте очаквали, може да ви се случат тази година.

Лъв

Любовният хороскоп за 2015 година за Лъв говори за това, че още в началото на годината тези хора ще трябва да преодоляват неудържимото си желание да покоряват хората, които им харесват. С особена сила ще им въздействат представителите на знаците Овен и Близнаци, които ще притежават някаква магична власт върху Лъвовете и ще ги „водят на въженце“.

Точно през тази година ще бъдете по-привлекателни, отколкото преди, но товаможе да направи така, че вашият партньор да изпитва собственическо чувство към вас. Бъдете внимателни да не преминете границата. Обвързаните представители на знака трябва да забравят за романтични пътувания тази година, но добре би било да имат романтични вечери без видима причина.

Излишната активност и любвеобилният характер могат сериозно да засегнат любимия човек и да доведат до огромен скандал или до временен разрив на отношенията. Обратното – спокоен и позитивен завършек на годината очаква Лъвовете, ако тези хора успеят откровено да поговорят със своите партньори и дори да споделят някои от своите тайни, което сериозно ще ги успокои.

През годината се очертават проблеми с възрастните ви роднини, които отново ще се опитат да ви скъсат нервите, защото ги дразните с успехите си. Бъдете внимателни в отношенията си с тях през април, юни и октомври.

Дева

На Девите през 2015 година звездите препоръчват да останат с тези, които са проверени от времето. След временни раздели ще ви се случи връщане към бивши гаджета. Семейните Деви астролозите съветват да пътуват, за това ще имат достатъчно възможности.

Може да изглежда странно, но тази година самотните мъже Деви може да почувстват непреодолимо влечение към омъжени жени. Естествено, това не може да не предизвика конфликт. При това той може да бъде както с мъжа на изгората, така и с близки роднини, представители на този знак, които също ще бъдат много недоволни от това развитие.

Девата мъж трябва да има предвид, че всяка тайна през 2015 г. много бързо става обществено достояние, и тъй като с особен кураж той не се отличава, проблемите могат да бъдат доста сериозни.
Самотните жени, родени под този знак, през 2015 г. ще се държат повече от скромно, но само дотогава, докато те не почувстват внимание от страна на противоположния пол. На проявите на флирт те ще реагират на драго сърце. Но проблемът се крие във факта, че този роман може да се случи с вече ангажиран мъж и тогава съпружеската изневяра от негова страна наистина ще предизвика сериозни сътресения.

Ревнив член на семейството също може да се опита да ви унищожи връзката, а вие ще трябва да се борите. Сърцето ще ви спечели някой Козирог илиТелец. Свободните Деви ще се опитат да намерят партньор за сериозни отношения, а тези, които ще успеят да направят това, ги очаква сватба в
края на 2015 г., евентуално началото на 2016-а. Романтично пътуване планирайте през юни.

Везни

С настъпването на 2015 година много самотни Везни ще се замислят за своя живот и за това колко им е недостатъчно. Но това не значи, че тези хора ще успеят да намерят човека, който ги привлича и с когото те биха искали да построят хармонични отношения. Не търсете любовта някъде там зад хоризонта, тя може би е съвсем близо до вас!

За семейните везни 2015 година няма да бъде много лека. И двамата партньори ще претендират да бъдат глава на семейството, всячески ще се опитват да натякват на другия, че е доста по-некомпетентен от тях за заемането на тази така важна роля в семейството. Тук Везните ще трябва да направят първи крачката към помиряването.

Лятото на 2015 г. ще се окаже благоприятно за Везните. Периодът е подходящ за покупка на нов дом или продължително пътешествие с партньора. През топлите месеци представителите на този зодиакален знак ще осъзнаят, че биха могли да простят изневяра или лъжа и да започнат да градят отношенията си на чисто.

Ще бъдете необходими на партньора в трудните моменти, които го очакват. Везните ще бъдат романтично настроени към Телците и Лъвовете, а най-малко заинтересовани ще бъдат към Водолеите. Тези, които са пред сватба, ще трябва да направят много компромиси, за да се случи това. Не бъдете разочаровани, ако не отпътувате никъде заедно.

Скорпион

Независимите и дръзки представители на знака Скорпион още в началото на Новата година ще започнат да диктуват своите условия и всячески да контролират партньора си. И на всичкото отгоре ще си позволяват всевъзможни слабости, флиртове, а дори и изневери. Цялата работа е в това, че Скорпионът няма да изпитва силни чувства към половинката си и най-вероятно тези отношения няма да продължат особено дълго. Около представителите на този знак ще се навъртат прекалено много симпатични личности, които те, разбира се, ще успяват да съблазнят, а доста често и да използват.

Най-сериозните любовни преживявания на Скорпиона ще бъдат през летните дни. През юни 2015 г. ще се влюбят, при това ще възникнат чувства към вече зает човек, който е щастлив в брака си. Разбира се, ще има опити за разрушаване на тази двойка и милион обещания за прекрасно начало с нашия Скорпион, но и тези отношения ще прекъснат бързо.

В началото на есента най-сетне отношенията на Скорпиона ще станат продуктивни и здрави. Тези, които се срещат с половинките си повече от половин година, смело могат да очакват предложение за брак.

В началото на тази година по-важни ще бъдат работните задължения и кариерата. Старайте се да обясните това на партньора, за да не се стигне до недоразумения и дори прекратяване на връзката. Скорпионите могат да очакват близост с Козирог и Близнаци. През втората половина на годината
може да отпътуват към екзотична дестинация или круиз, но само ако са решили предишните проблеми.

Стрелец

Чувствителният Стрелец ще преживява много емоционален период в самото начало на 2015 година. В желанието си да покоряват противоположния пол, тези личности ще се опитват да изглеждат по-добре, отколкото всъщност са, няма да им се свидят време и пари, за да се покажат пред обекта на мечтите им. Но това няма да бъдат истински чувства, а по-скоро чисто за спорта.

С идването на пролетта обаче много от представителите на зодията Стрелец ще направят за себе си много изводи и ще решат да променят отношението си към партньора в по-добра страна. Още през месец март тези личности ще бъдат по-внимателни, ще правят подаръци и ще организират страхотни изненади за любимите си хора.

Главният лайтмотив на настъпващата година за самотните Стрелци ще стане тяхната влюбчивост. Много често те ще стават обект на интерес, а представителите на мъжкия пол ще дават по-голяма воля на чувствата си. От една страна, това е прекрасен повод да разнообразят личния си живот, но от друга страна, има голяма опасност да използват Стрелците. Така някои ще направят опити да измамят влюбения Стрелец, за да решат кариерните или финансовите си въпроси. Осъзнаването на това ще доведе до голямо разочарование от страна на родените през декември.

Пренебрегването на въпросите, които са проблем в емоционалния живот, с течение на времето ще се увеличават. Отворено говорете с партньора си за това, което ви притеснява. Стрелците ще бъдат романтично настроени към Скорпиони и Риби, а ще избягват компанията на Водолей и Телец. Истинската любов може да се случи през октомври или ноември. Очаквайте вълнуващи почивки в последните месеци на 2015-а.

Козирог

С настъпването на новата 2015 година , т.е. на протежение на първите зимни месеци, в семейните отношения на Козирога ще се наблюдава откровена скука! Тези хора рядко ще общуват помежду си душевно, по-скоро ще се обсъждат финансовите и битовите въпроси. Такива отношения едва ли ще доведат до нещо хубаво и всеки, дори и най-малкият, скандал биха могли да доведат до раздяла.

С настъпването на пролетта Козирозите ще покоряват хората, които ги привличат, с необикновена лекота. Ще получават наслаждение от такива любовни игри, често ще сменят партньорите си, но няма да лъжат относно чувствата си. Това ще им позволи да се наслаждават максимално на отношенията си и да се чувстват свободни.

Голяма част от Козирозите ще решат да променят любовния си живот. Представителите на този зодиакален знак няма да търсят отношения настрани, а ще се опитат да разтърсят досегашните си партньори. Много вероятно е, че лятото за тях ще стане време за нови сексуални експерименти и период за поливка, в който двамата влюбени ще се отдадат изцяло един на друг и ще прекарват повече време насаме далеч от дома.

Есента за Козирога ще бъде провокационен период. Партньорите им ще се отнасят с недоверие към тях и ще се опитват да ги контролират, както и да се ровят в тайните на Козирога. През октомври и ноември представителите на този знак ще бъдат провокирани от половинките си, като по този начин те ще се опитват да проверят чувствата им.

Работете върху себе си, ако искате да изпитате любов. Козирогът ще бъдеотзивчив към Раците и Телците, а няма да го интересуват Риби и Козирог. Има малък шанс, че ще отпътуват някъде с партньора, но възможен е и някой романтичен уикенд. Концентрирайте се върху хубавите моменти и
избягвайте ревността. Партньорът може погрешно да го изтълкува.

Водолей

Доста продуктивна в любовен план се очертава 2015 г. за представителите на знака Водолей. Още през януари и февруари тези хора ще отбележат активност на любовния фронт. При това семейните Водолеи ще бъдат по-активни и свободно ще флиртуват при удобен случай. Не разчитайте на дълготрайни отношения в началото на годината с този зодиакален знак.

През пролетта, с пробуждането на природата, ще се пробуди и желанието на родените под знака Водолей да се влюбят истински и да бъдат истински обичани. При това, те ще се стремят към умни, леки в общуването и необременени с комплекси хора.

През април влюбеният Водолей, за да запази отношенията си, ще е готов дори да напусне родното си място и да се пресели в друга страна, където ще е по-близо до своя избранник.

Семейните отношения на Водолея и неговия партньор ще се развиват различно, но на по-голяма част от представителите на този зодиакален знак ще им е доста трудно да съжителстват с човек, който им ограничава свободата и личното пространство. Често тези обстоятелства ще предизвикват раздразнителност. През август ще се появят слухове за изневяра и ако се потвърдят, ще станат причина за раздяла или развод.

С настъпването на есента някои Водолеи ще правят безрезултатни опити да си върнат старите отношения. Отчаяни, представителите на дадения зодиакален знак ще се озлобят към противоположния пол и даже ще бъдат склонни към отмъщение. Голяма част от Водолеите ще се лутат от един партньор към друг, но ще си струва да се огледат около себе си, защото до тях има хора, които от доста време си мечтаят за вниманието им.

Партньорът няма да ви разочарова, въпреки че тази година ще бъде зле на работното място. Ще ви даде емоционална и финансова подкрепа. Водолея е възможно да се влюби в Овен или Близнаци тази година. Търсенето на нов партньор за брак ще приключи в края на 2015-а. Романтични изненади очаквайте през май и юни следващата година.

Риби

Рибите през 2015 година ще се потопят в романтика, като се започне още от месец април. До средата на лятото представителите на този знак ще бъдат в центъра на вниманието на противоположния пол. Шансовете за намиране на половинката през 2015 г. са много високи.
Личната сфера на Рибите през 2015 г. ще бъде повлияна от мистериозния Нептун. Именно тази планета има изключително благоприятен ефект върху любовните връзки и всичко, свързано с тях. Затова представителите на знака Риби ще бъдат щастливи в любовта, а домакинята на новата година, Синята коза, ще бъде много благосклонна към тях.

Рибите много лесно и елегантно, без никакво напрежение, ще завързват запознанства и ще се радват на голям успех с противоположния пол. Точно през тази година родените под знака на Риби най-сетне ще могат да си отмъстят за онези времена, когато, в резултат на изключително меката си и доверчива природа, те позволяваха на своите партньори да им се качат на главата.

Да, през 2015 г. идва времето, когато Рибите няма да се покоряват, а те ще покоряват и завладяват техните партньори и сътрудници. Почувствайки своята сила, те най-накрая ще започнат да действат смело и решително, а в най-скоро време тази метаморфоза ще започне да дава и своите плодове.

Не се опитвайте да отделяте партньора си от неговите приятели или семейство, защото това ще ви причини големи проблеми. Свободните Риби могат да очакват любовно приключение с Близнаци или Козирог през последните месеци, но нищо сериозно и прекалено романтично.

Източник: Snews.bg
Етикети: horoskop астрология годишен хороскоп зодиак зодии любовен любовен хороскоп 
Victoria Holidays
Още статии по темата