Кариерен хороскоп за 2013 г.

Как ще се развие кариерата ви през първото тримесечие на 2013 г. според зодиакалния ви знакОвен

Кариерен хороскоп за януари, февруари, март 2013 г.

Този период на 2013 г. е време за промяна. Но каква? Ако Овенът е работил усилено в края на 2012 г., сега е моментът да се зарадва на нова позиция в работата и израстване в кариерата. Може би шефът ще забележи вашето усърдие и ще го награди с увеличение на заплатата. Разбира се, ако сте били мотивирани и изпълнителни и точно сте изпълнявали инструкциите на ръководството. Ако не - не се сърдете. Уви, можете да останете без работа.

Телец

Кариерен хороскоп за януари, февруари, март 2013 г.

В началото на 2013 г. като че ли ситуацията около Телците ще бъде нелоша, но ентусиазмът и упоритостта като че ли ще се изпарят. Специални проблеми и предизвикателства не се очакват, малки награди и бонуси не са изключени, но положителни фундаментални промени няма да има. Вероятно на Телците им се отразява натрупаната умора и изтощение. Може би просто им е дошло до гуша и им е време да отидат на почивка или просто да се отпуснат и освободят напрежението? Или дори да променят сферата на дейност! Кариерният хороскоп 2013 прогнозира: успехът ще облагодетелства тези, които ще се опитат да си намерят нова работа.

Близнаци

Кариерен хороскоп за януари, февруари, март 2013 г.

Това е прекрасно време за търсене на нова високо платена работа. Но не търсете помощ от приятели, опитайте се да осъществите целите си самостоятелно. Може би новата ви работа ще бъде много по-различна от първата, но ще направи живота ви по-интересен и богат. Началото на 2013 г. ще застави тези Близнаци, които нямат намерение да променят работното си място, да се отпуснат малко. Но бъдете внимателни, враговете са нащрек и бързо ще “донесат” на вашите началници за вашите слабости.

Рак

Кариерен хороскоп за януари, февруари, март 2013 г.

Най-успешният период за 2013 г. за Рака. Ще си върнете упоритостта, постоянството и голямата производителност. С удоволствие и с нови сили можете да поемете каквато и да е работа! Всичко ще ви се получава с лекота и най-важното - резултатите от вашата работа ще бъдат многообещаващи! Ако отдавна си мечтаете да смените работата - това е най-доброто време да направите това. Вие лесно ще се намерите място, където можете да направите фантастична кариера.

Лъв

Кариерен хороскоп за януари, февруари, март 2013 г.

В началото на 2013 г. за Лъвовете се откриват огромни перспективи в работата. Очаквайте дългоочакваното повишение, но е твърде рано да се радвате, защото вашето място е доста апетитно парче от тортата за мнозина. Противниците ще се опитат да ви “преметнат” на всяка цена, така че бъдете внимателни и се опитайте да се “съберете”, за да предотвратите и най-малките фалове или грешки. Тогава вие обезателно ще бъдете възнаградени!

Дева

Кариерен хороскоп за януари, февруари, март 2013 г.

Кариерният хороскоп за Девите в началото на 2013 г. предвещава появата на големи и малки неочаквани трудности в бизнеса. Проблеми на работното място, особено в отношенията с началници и колеги, може да възникнат, ако вие сте напът да предприемете нови подходи при изпълнение на своите задължения. Вместо да се опитвате да си вършите работата по-бързо, по-добре се съсредоточете върху качеството на изпълнението й. Всички дела, които вие дълго сте отлагали за по-късно, ще ви затрупат в първите месеци на 2013-а.

Везни

Кариерен хороскоп за януари, февруари, март 2013 г.

Това тримесечие на 2013 г. ще ви донесе дългоочаквана награда от съдбата. Ръководството ще оцени вашите усилия и ценността ви за колектива и...  ще ви увеличи заплатата. Но най-неочаквано за вас може да се окаже вакантното място за поста, който отдавна ви интересува. Разбира се, вие трябва сериозно да си помислите – готови ли сте да рискувате доверието на шефовете ви и да поемете нов обем професионални предизвикателства. Или за вас ще бъде по-добре да запазите вече заеманата длъжност, доколкото да изпълнявате на високо равнище поставените нови цели засега няма да ви е по силите...

Скорпион

Кариерен хороскоп за януари, февруари, март 2013 г.

Тези Скорпиони, които имат обтегнати отношения с колегите, задължително трябва да бъдат внимателни. В противен случай рискувате да загубите доверието на ръководството, и всичко това благодарение на машинациите на недружелюбни колеги, които ще ви предадат за извършен от вас гаф. А Скорпионите, които имат приятелски стил на комуникация в екипа, трябва да обърнат внимание на  развързания си език и да не доверяват личните си тайни, особено - работни планове и идеи, на “непроверени|” колеги. И въобще струва ли си да се разсейвате с маловажни въпроси, ако кариерният ви хороскоп за 2013 г. прогнозира абсолютен скок по кариерната стълбица?...

Стрелец

Кариерен хороскоп за януари, февруари, март 2013 г.

Началото на 2013 г. е особено щедър период за вас! Стрелците могат да очакват премии, но само ако са ги заслужали. И ако според вашето началство вие сте наистина ценен кадър - бъдете сигурни, вашите покровители изобщо няма да се стискат! Този период от годината обаче ще е богат не само на премии, но и на спорове и конфликти в екипа. Стрелци, бъдете внимателни, не се поддавайте на провокации. Имате мнение? По-добре е да го задържите за себе си, това ще ви помогне да оцелеете в атмосфера на изтощителни битки между колеги.

Козирог

Кариерен хороскоп за януари, февруари, март 2013 г.

Началото на годината не е най-лесният етап от кариерния ви път, не разчитайте на неочаквани бонуси и лесни пътища. Но не се отказвайте! Ако вие покажете малко повече енергия и упорита работа, отдадеността ви ще бъде насърчена. Разбира се, резултатите могат да дойдат малко по-късно, но така или иначе това няма да ви сломи. Просто помислете - всички ваши предишни постижения са дело на вашите собствени ръце, нали? Така че просто се настройте за работа и дерзайте!

Водолей

Кариерен хороскоп за януари, февруари, март 2013 г.

През този период на 2013 г. Водолеите няма да имат възможност за почивка. Но това е и добре, доколкото вашата активност и творчески идеи, предложени навреме на шефовете ви, ще ви донесат такива приятни награди като по-висока заплата, а може би, и кариерно развитие. А тези Водолеи, които са в търсене на ново работно място, където те ще бъдат най-накрая разбрани и оценени, като нищо ще намерят подходящото перспективно и топло местенце...

Риби

Кариерен хороскоп за януари, февруари, март 2013 г.

В началото на 2013 г. вие ще покажете най-доброто от себе си. Може би вас не ви очаква нова работа или по-високо заплащане, но шефът ви е доволен от вас, колегите ви са приятелски настроени, а вие усещате извънреден творчески потенциал. Вашият емоционалния фон ви кара да се чувствате уверено. А обкръжаващите ви също чувстват това и се настройват позитивно към вас. Ръководството е добронамерено към вас и скоро ще реши да ви повиши.

Източник: Snews.bg
Victoria Holidays