Какво ни готви Годината на Синия дървен кон?

2014-а чука на вратата... вижте как според източния календар!Чакаме годината на Синия дървен кон. Какво означава това? Какви качества на личността, в очите на Господаря на годината според източния хороскоп, ще се окажат с предимства и, напротив, кое ще го накара гневно да се мръщи?

Какво ни готви Годината на Синия дървен кон? Вижте...

И така Конят е силно, грациозно и вечно устремено напред животно, много издръжливо, а често и... нетърпеливо. Той обича и уважава стопанина си и чувството за свобода. На него му е чуждо подмолничеството и желанието да се действа тайно. Поради това е малко вероятно тази година да се толерират качества като нечестност и несправедливост. Въпреки това, можете да се опитате да подведете Коня, но ако той го почувства – а един Кон притежава тънка чувствителност - тогава със сигурност ще ви накаже.

Очевидно, 2014 г. няма да е скучна, а доста динамична. Защото на Коня са му чужди мудността, колебливостта и флегматичността. Той е енергичен, но доста деликатен и приятелски настроен. Синият дървен кон е готов да помогне на всеки и да подкрепи всеки. Той е символ на благородството и добротата, той е с открито сърце, затова ще създава пречки пред злонамерените. Годината на Коня ще поднесе на всеки прекрасния шанс да промени живота си към по-добър.

Изобщо 2014 г. ще е годината на откритията, на бизнеса и на кариерното израстване. Родените в годината на Коня ще получат като дар от покровителя си неизчерпаем оптимизъм, смелост и умение да постигат целите си във всички области на професионалния живот.

Конят е особено благосклонен към пътешествениците, новодомците и младите родители. И най-много към тези, които очакват дете. А самотните хора ще имат шанса да си намерят половинката и да създадат трайна връзка. Що се отнася до тези, които имат продължителен брак, страстта в тяхното ложе ще бъде разпалена отново, и то как!

Как да посрещнем 2014 г.? Астролозите съветват да бъдем облечени в синьо или кафяво! Е, не бива да се изключва и зеленият цвят, тъй като по китайските традиции опашката и главата на коня често се изобразяват именно с този цвят. И още нещо важно - тъй като конят е благородно животно, облеклото ни трябва задължително да е стилно – никакви натруфености и флинтифлюшки! Що се отнася до бижутата, добре е те да са големи и дървени...

Източник: www.snews.bg
Етикети: хороскоп 
Victoria Holidays
Още статии по темата