Какъв цвят е вашето име? От това зависи характерът ви!

Грабвайте химикал и лист и започвайте веднага!Всяко име притежава определена вибрация, която определя цвета му. От това пък зависи характерът на съответния човек.

За да определите цвета на името си, ви трябват лист хартия и химикал. Напишете името си и съберете числата на отделните букви. Накрая е важно да редуцирате резултата до едноцифрено число.

Пример: Мария = 4+1+9+9+9 = 32 = 3+2 = 5

1. Червен
Тези хора са много нежни и добронамерени. Готови са да направят всичко за любимите си хора. Имат големи сърца и не могат да мразят. Верни приятели, обичливи и помагащи.

2. Оранжев

Страшно чаровни същества! Разумни са, но не се притесняват да показват емоциите си. Намират баланса. Умни са и винаги привличат вниманието върху себе си.

3. Жълт

Весели и позитивни, душата на всяка компания. Обичат да се усмихват и зареждат околните с положително настроение. Имат силно развито шесто чувство и затова рядко се провалят.

4. Зелен

Тези хора винаги успяват да намерят баланса между духовното и физическото. Позитивни са и не обичат да се отказват от целите си. Родени лидери!

5. Син

Големи оптимисти! Без значение животът какви предизвикателства им поднася, те винаги намират сили да се усмихнат широко и да преодолеят трудностите. Продължават напред без лоши спомени.

6. Индиго

Обожават живота, взимат с пълни шепи от всичко красиво. От време на време се отчайват, но си поставят нова цел и правят всичко по силите си, за да я постигнат. Това, което е невъзможно за другите, за тях е абсолютно възможно.

7. Лилав

Тези хора са мъдри и улегнали. Те са стъпили здраво на земята и знаят кое как да поискат. Не обичат да рискуват и затова често околните ги намират за скучни. Истината обаче е такава, че те се водят от логиката и рядко допускат грешки.

8. Розов

Тези, които носят розова аура, не са романтици, въпреки цвета… Те могат да се похвалят със силна воля и дух. На моменти са егоисти, но като цяло са добродушни и обичат да помагат.

9. Златист

Прекрасни алтруисти! Ако можеха, биха разрешили с удоволствие всички световни проблеми. От тях струи любов, радост и уважение. Големи оптимисти!

Източник: Snews.bg
Victoria Holidays