Хороскоп за 2013 година - част II /лъв-скорпион/ЛЪВ

Здраве. Лъвовете през новата година по отношение на здравословното си състояние могат да се чувстват доста спокойни. А това е така, защото астрологичната прогноза за Лъвовете през 2013 г. е повече от оптимистична. Разбира се, това не означава, че те могат да си позволят да карат през просото. Така или иначе прекомерната употреба на алкохол по време на парти или късното лягане ще бъдат без последици за здравето.

Професия. В Годината на Черната водна змия Лъвовете ще се чувстват на гребена на успеха. Тази година е перфектната възможност да реализират най-накрая дълго планираното, което не е било възможно досега да бъде реализирано. А трудностите... Те няма да бъдат болезнени и няма да са от решаващо значение за цялостната картина.

Финанси. По паричните въпроси през следващата година ще има ясна положителна тенденция. Ще се увеличат и приходите, и разходите. Все пак ще бъдат в състояние да разрешат някои сериозни проблеми, пък и разходите няма да надвишават доходите. Така че цялата година ще бъде успешна и ще остави чувство на удовлетворение.

Отношения. Въпреки всички постижения през 2013-а на Лъвовете, техните партньори често ще бъдат недоволни. Може би заради факта, че Лъвовете няма да имат време да им обръщат достатъчно внимание заради всичките си проблеми. Впрочем и Лъвовете ще предявяват претенции към своите половинки. На тях ще им се искат интересни събития, нови преживявания, но техните партньори често няма да бъдат в състояние да ги зарадват с такива.

ДЕВА

Здраве. Девите в Годината на Черната водна змия просто са длъжни да дадат превес на системното спортуване. Това е най-добрият начин за облекчаване на стреса и за поддържане на тялото в "работно" състояние. Освен това трябва периодично да избират самотата - неприкосновеност на личния живот от всичко и всички. Така, може би, те ще бъдат в състояние да се справят с моментите на умора, раздразнителност, които в объркания ни век е невъзможно да се избегнат.

Професия. Астрологичната прогноза за Девите през 2013 г. е положителна като цяло и в частност. Девите ръководители могат да очакват повишение. Недоволните от сегашната си работа имат шанс да променят сферата на дейност, при това доста успешно. Хората с творчески професии ще изпитат вдъхновение и растеж.

Финанси. Доходите в Годината на Черната водна змия няма да ви разочароват. Особено удачни във финансово отношение ще бъдат есента и зимата.

Отношения. Девите определено ще имат шанс за любов през следващата година. Вярно е, че не можем да кажем, че развитието на отношенията им с техните партньори ще протече перфектно. Между другото това важи и за женените мъже, и омъжените Деви. Но периодите на конфликт няма да бъдат дълги, а есенните месеци ще бъдат топли и безпроблемни в любовта.

ВЕЗНИ

Здраве. За Везните в Годината на Черната водна змия е изключително желателно да се откажат от лошите навици. Много вреден е неактивният, заседнал начин на живот. Ако отчетат тези съвети, това ще бъде достатъчно, за да се гарантира, че младите Везни ще се чувстват комфортно и здраво през цялата година. Възрастните хора, принадлежащи към този знак, трябва да внимават за обостряне на хронични заболявания.

Професия. Кариерата ще се превърне в един от най-важните аспекти в живота на Везните през 2013 г. Като червена нишка през цялата година за тях ще бъде упоритата работа. Ако през първата половина на годината Везните следват това правило, във втората най-накрая ще започнат да получават резултати от усилията си.

Финанси. Везните всъщност поставят основата за финансовото си състояние през новата година още днес. Това означава, че постиженията от тази година ще бъдат потенциал за следващата. Ако е вярно, че има време да разхвърляш камъни, но има време и да ги събереш, то през следващата година ще дойде моментът Везните да пожънат това, което са засели по-рано.

Отношения. Ако някой представител на Везни може да каже със сигурност, че в душата си той не крие нищо тайно, то астрологичната му прогноза за 2013 г. трябва да се счита за идеална. Факт е, че през следващата година обаче на повърхността ще излязат всички тайни и отдавна забравени неща. Това, разбира се, не означава, че нещо неприятно непременно ще се случи, дори е възможно да се възстанови стара и много приятна връзка. Въпреки това бъдете внимателни...

СКОРПИОН

Здраве. Ако в Годината на Черната водна змия Скорпионите съумеят да преодоляват стреса и умората, като цяло тяхното здраве може да се счита за достатъчно стабилно. Разбира се, има няколко критични периоди - април-юни, а след това през октомври - тогава е желателно да бъдат внимателни. Но дори и тези критични месеци, ако Скорпионът обръща особено внимание към собственото си здраве, няма да бъдат ознаменувани с фатални или необратими процеси.

Професия. Астрологичната прогноза за Скорпионите през 2013 г. не е особено оптимистична. Освен това небесните тела прогнозират предстоящи трудности. Разбира се, причина за всичко това е прословутият човешки фактор. Скорпионът не ще избегне разправиите, недоразуменията, проявите на непочтеност от страна на колеги или съдружници. Въпреки това, ако Скорпионът бъде в състояние да премине през цялото това изпитание с чест - той ще може да пробие до значителни висоти в кариерата. Само че... това ще се случи след края на Годината на Змията.

Финанси. През тази година Скорпионът не трябва да бъде прекалено разточителен. Той трябва да се опита да направи спестявания на основата на своята работа. Само така Скорпионът ще оцелее следващата година.

Отношения. Личният живот на Скорпионите през следващата година обещава да бъде бурен и не особено безоблачен. Често ще трябва да си изясняват взаимоотношенията и да търсят компромис с децата си. Има висок риск от развод и окончателно скъсване със семейството – даже и между влюбените двойки.

Автор: Мария Владова
Източник: Snews.bg
Етикети: хороскоп годишен хороскоп horoskop 
Victoria Holidays
Още статии по темата