Фъншуй прогноза за 2013 г.

Пророчествата на Летящите звезди в Годината на Змията2013 е Годината на Змията, която започва с Lup Chong (Chun Li). Луп Чун е първият ден на пролетта, който настъпва на 4 февруари 2013 г. в 00:31, когато девет летящи звезди променят своето местоположение. За да може богатството, просперитетът и доброто здраве да се заселят във вашия дом или офиса ви, трябва да се направи определено подреждане според фъншуй, за да се намали тъмната енергия и да се увеличи благословената Ци.

На тази графика можете да видите картата на летящите звезди през 2013 г. Тази схема е един вид наръчник по фъншуй за правилното подреждане на вашия дом или офис през 2013 г. Както е видно от диаграмата, летящите звезди се връщат към своята първоначална позиция в Багуа (квадрат Ло Шуй).

Следователно енергията на всяка звезда ще бъде най-мощна от всякога, тъй като ще се храни директно от източника на захранване. Картата разделя къщата (офиса) на 9 сегмента. На върха е Юг, Северът съответно е поставен в основата, Изток е наляво, а Запад е от дясната страна на диаграмата (както виждате, тя е в противоречие с нормалната карта).

Тази карта показва местоположението на всяка летяща звезда. За подреждането на вашия дом или офис, можете да използвате компас, чрез който можете да определите местоположението на всяка от летящите звезди. Например, в Южната част на вашия дом или офис ще се намира летяща звезда номер 9.

За да устроите вашия дом или офис през 2013 г. по правилата на фъншуй, вие трябва да знаете какво точно означават цифрите в тази диаграма на летящите звезди и кой от ъглите на вашия дом/офис те заемат през 2013 година. Да направим анализ на летящите към нас звезди и по този начин да получим предсказанията на фъншуй за 2013:

1. В източната част на къщата:

През 2013 г. в Източния сектор на дома ви ще се намира летящата звезда номер 3. Тази звезда е една от злите звезди, която предизвиква спорове, щети, съдебни дела и т.н., така че трябва да се притеснявате. На всичкото отгоре тук се намира и смъртоносната звезда "три убийства."

Изтокът квадрата Багуа принадлежи на Чжен Гуа, която представлява най-големият син или мъж на възраст между 30 - 45 години, или на Заека в Китайския хороскоп. Следователно за по-големия син или мъж, които са на възраст между 30 - 45 години, или хора, които по Китайския хороскоп за Заек, има повишена опасност да срещнат през тази година с разногласия, кавги и съдебни дела. Ако входната врата на дома ви е разположена на Изток, вие също ще трябва да обърнете допълнително внимание на тази неблагоприятна енергия.

Съветите на фъншуй: Тъй като звезда номер 3 е един от елементите на дървото, за унищожаване на нейните зловещи сили, е необходимо да поставите в тази област повече предмети в червено

Доколкото тук е звездата на "Трите убийства", се препоръчва да стоите настрана от тази област, да не я преустройвате и да я запазите в мир и спокойствие. Също така, опитайте се да не бъдете в тази област за прекалено дълго време.

2. В югозападната част на къщата:

През 2013 г. в Югозападното пространството на дома ви ще лети звезда номер 2. Тя е известна като зловеща летяща звезда, която носи болести, отпадналост и други здравни проблеми.

Югозапад в квадрата Багуа представлява майката, домакинството, жена, по-стара от 45 години, или човек, роден в Годината на Маймуната по Китайския хороскоп. Ето защо летящата звезда номер 3 ще се отрази най-вече на хората, които принадлежат към тези категории, и хората, чиято входна врата на къщата се намира на Югозапад.

Съветите на фъншуй: Летящата звезда № 2 принадлежи към земните елементи, а доколкото Югозападът също е елемент на Земята, то силата й през 2013 г. особено се увеличава. Ако вратите на вашия дом или офис се намират на ЮЗ, то през 2013 г. ще трябва да обърнете специално внимание на вашето здраве.

Сега могат да се появят коремни заболявания, възпаление на апандесита, кожни заболявания, болки в гърба и други подобни проблеми.

Ако сте майка, домакиня, жена на възраст над 45 години или сте родени в Годината на Маймуната по Китайския хороскоп, трябва винаги да носите амулет Ву Лу.

Освен това 2013 г. - Годината на Змията, според Китайския хороскоп е враг на Маймуната и постоянно я обижда и оскърбява. Ето защо, такива хора са особено уязвими през тази година и те трябва винаги да носят със себе си амулета Три небесни пазители, който намалява разрушителната енергия на Великия херцог - звездата Тай-Суй.

3. В западния сектор на къщата:

В допълнение към двата неблагоприятни Източен и Югозападен сектор, следва да се обърне изключително голямо внимание и на Западния сектор на дома ви. В този сектор през 2013 г. ще се намира носещата всички видове стрес и всевъзможни бедствия летяща звезда № 7. Тази звезда има зловеща сила, носи със себе си войни, грабежи, кражби, аварии и др. проблеми.

Западът в квадрата Багуа – Дуй Гуа, е най-младата жена в семейството, или третата дъщеря, или жените под 15, както и хора, които са родени в Годината на Петела според Китайския хороскоп. Тези хора трябва да обърнат особено внимание на тази неблагоприятна енергия.

Опитайте се да избягвате конфликти и спорове с други хора, бъдете търпеливи. Това ще ви позволи да избегнете допълнителни проблеми. За съжаление, през тази година за вас може да се появят различни неприятни изненади и нещастни случаи, а за някои от вас хармонията на живота ви може да бъде внезапно нарушена от някакъв непредвиден инцидент.

Тази зловеща летяща звезда носи със себе си също така и кражби, и загуби. Внезапно може да загубите собствеността си. Опитът отдавна е показал, че най-лесно е да се загубят пари от недвижими имоти или на фондовия пазар. Затова опитайте се да осъществявате своите инвестиции по-точно и внимателно. 

Съветите на фъншуй: И летящата звезда номер 7, и Югозападният район принадлежат към елемента метал, а оттам и негативното влияние на неблагоприятната звезда ще се удвои и ще се прояви ясно. През 2013 г. тези, чиято основна врата се намира на Запад, трябва да поставят в западния сектор на дома си Синия Носорог и Слона с Водната Урна урна или Водния Фонтан със Синия носорог и Слон. Това е чудесен начин да се неутрализира енергията на тази нещастна звезда. 

4. В южния сектор на къщата:

Тук през 2013 г., ще се намира забележителната летяща звезда номер 9. Тази звезда държи под своето влияние такива големи събития като насърчаването, брака и началото на нови дейности, раждането на новороденото. Югът - Ли Гуа, е жена на средна възраст или втората дъщеря или жена, чиято възраст е между 16 и 30 години. Или хората, родени в Годината на Коня според Китайския хороскоп. Всички тези хора, както и тези, чиято главна врата на къщата е насочена на Юг, ще могат да използван обещаващата енергия на летящата звезда номер 9 в своя полза.

Съветите на фъншуй: За да сте в състояние да използвате тази красива енергия за собствените си цели, можете да поставите в сектора амулета Кон, носещ пламъка на победата. Конете, червеният цвят и летящата звезда номер 9 принадлежат на стихията на Огъня. По този начин, чрез поставяне в тази зона червен свитък, вие активирате тази благоприятна за вас стихия.

5. В северния сектор на къщата:

През 2013 г. в северния сектор на вашия дом ще лети звезда номер 1. Тя обещава да донесе светло бъдеще за по-нататъшно образование, кариерно развитие, просперитет и във взаимоотношенията. Тя ще допринесе за кариерата ви и развитието на вашия бизнес.

Северът в квадрата Багуа символизира втория син, човека, роден под знака на Плъха според Китайския хороскоп, или мъж между 15 и 30 години. По този начин тази звезда покровителства хора, които са родени под знака на Плъха, втория син или мъж, чиято възраст е между 15 и 30 години.

Ако входната врата на вашия дом или офис се намира в северната част, то вие също ще се възползвате от присъствието на звездата в сектора, особено ако попадате най-малко в една от посочените по-горе категории.

Съветите на фъншуй: Летящата звезда №1 и Северът принадлежат към Водната стихия. Следователно, силата на тази звезда през годината ще се удвои. За да се възползвате пълноценно от благоприятната енергия, която носи летящата звезда номер 1, трябва да активирате сектора чрез поставяне на фонтан, с който да се засили водната стихия. А ако разположете тук злато или мед, още повече ще активирате тази богата енергия.

6. В североизточната част на къщата:

През 2013 г. в СИ сектор на вашия дом ще бъде звездата номер 8, носеща със себе си богатство и просперитет. Нейната благоприятна енергия ви обещава ръст в кариерата увеличаване на материалните ви ресурси. Ако входната врата на вашата къща е насочена на североизток, тогава може да очаквате допълнителен растеж през 2013 г. на доходите си.

В квадрата на Багуа Североизтокът принадлежи на Ген Гуа, който обозначава третия или най-малкия син, или човек, който е роден под знаците на Вола или Тигъра според Китайския хороскоп. Така летящата звезда номер 8 обещава голяма полза на тези хора, чийто главен вход на къщата се намира в североизточната част, или тези, които са трети или по-малките синове в семейството, както и на родените под знаците на Вола или Тигъра.

Съветите на фъншуй: Тъй като летящата звезда номер 8 е елемент на Земята, можете да поставите в Североизточния сектор на Дървото на парите на кристална база. Родените в Годината на Вола и Тигъра можат да носят амулет на богатството с червени пискюли за привличане на повече финансов късмет.

7. В югоизточната част на къщата:

През 2013 г. секторът ще бъде зает от летящата звезда номер 4, която е отговорна за образованието, литературата, изпитите, вдъхновението и признанието.

Югоизточната част в квадрата Багуа принадлежи на Сюн Гуа, което означава по-голямата дъщеря, вдовица, жена на възраст между 30 - 45 години и хората, родени под знаците на Дракона или Змията според Китайския хороскоп. Затова хората, които попадат в тези категории щеимат видим напредък в образованието си или ще подобрят процеса на учене. Тези хора, чиято основна врата се отваря на югоизток, също ще получат благословията на положителната енергия на тази благоприятна звезда.

Съветите на фъншуй: За да активирате тази образователна звезда, сложете тук Амулета на образованието Уен Ченг. На родените под знака на Змията или Дракона, най-голямата дъщеря, вдовиците, жените, чиято възраст е между 30 - 45 години, се препоръчва да носят амулета на Великия херцог Миротворец или амулета Тай Сюй. 

8. В северозападната част на къщата:

През 2013 г. Северозападният сектор ще бъде управляван от летящата звезда номер 6. Това е небесната звезда, която е отговорна за успеха на кариерата ви. Тъй като тя току-що се е преместила тук от центъра, всичко, свързано с работното място, ще бъде много по-добре, отколкото през 2012 година.

Северозападната част в квадрата Багуа - Цян Гуа, представлява бащата, мъжкото домакинство, мъжете над 45 години, хората, родени под знаците на Кучето или Прасето по Китайския хороскоп. Следователно, звездата покровителства тези групи от хора, чиято основна врата гледа на северозапад.

Съветите на фъншуй:  Ефективен начин да активирате летящата звезда номер 6 е да поставите усилватели на фъншуй - 6 Императорски Метални Гладки монети или 6 Императорски Големи Метални Гладки Монети или Набор от 6 монети на Небесния просперитет.

9. В центъра на къщата:

През 2013 г. в центъра на вашия дом ще лети звезда номер 5. Това е най-негативната звезда, която носи със себе си всякакви премеждия, бедствия, загуба на богатство и болест. Тъй като летящата звезда номер 5 има зловеща енергия, не подценявайте нейните опустошителни последици. Преди тези бедствия да се случат, то най-добре е да се опитате да ги потиснете.

Не поставяйте воден фонтан или нещо, което може да доведе до активиране на енергията в този сектор. Също така избягвайте поставянето на телевизор или големи червени предмети тук.

Източник: Snews.bg
Етикети: фъншуй Фън Шуй съвети прогноза feng shui 
Victoria Holidays
Още статии по темата