Децата, родени през 2013 г. - какви ще бъдат?

С хитрости, молби и викове вашето бебе ще ви накара да правите това, което то иска...Разбира се, да разберем какъв човек ще стане нашето новородено, е невъзможно, но астролозите ще ни помогнат да получим някаква представа за неговия характер и наклонности. 2013-а е годината на змията. Смята се, че родените под този знак са обикновено талантливи и амбициозни, упорити и целеустремени. Те обичат светлината на прожекторите, обичат да бъдат харесвани, обичат, когато ги слушат и им се подчиняват.

Астролозите казват, че всички тези качества се проявляват практически от раждането, така че  бъдете подготвени за това, че с хитрости, молби и викове вашето бебе ще ви накара да направите това, което то иска. Змиите умело владеят изкуството на дипломацията и знаят към кого и как да подходят.

Но в дългосрочен план, напротив, те не обичат да лъжат и да се измятат, трудно се съгласяват с чуждо мнение,не умеят да се приспособят към желанията на другите хора. Поради това в детската градина и в училище змиите имат проблеми със социализацията, а в живота като цяло рядко имат много приятели.

Родените в Годината на Змията обикновено не са много емоционални, но спокойствието е измамно, вътре в тях почти винаги бушуват страсти. Те се отегчават да седят на едно място и да вършат едно и също прекалено дълго време.

Но е трудно да се намери по-усърден и внимателен човек, ако той е заинтересован от това, което прави. В допълнение, змиите са хора, които се увличат лесно, така че обикновено родителите нямат проблем с това да заинтересуват своето дете с някаква дейност.

Змиите са разумни, но импулсивни. Те са безстрашни, но и внимателни. От най-ранна възраст бебето змия може и иска да взема свои собствени решения.

Важно е да се знае, че нашите герои обикновено имат много ниска енергия, така че тези деца се нуждаят от много сън, и особено добре да се хранят.

Положителни черти: целеустременост, жизнерадост, логика.

Отрицателни черти: властни, инатливи, непостоянни.

Слаби места: храносмилателната система, нервната.

Най-подходящите професии: учител, езиковед, мениджър, финансист.

Известни личности, родени в Годината на Змията, са: Николай Некрасов, Фьодор Достоевски, Владимир Маяковски, Александър Керенски, Ейбрахам Линкълн, Ким Бейсинджър, Йохан Гьоте, Тони Блеър, Джон Ф. Кенеди, Алфред Нобел, Пабло Пикасо, Брад Пит.

Автор: Мария Владова
Източник: Snews.bg
Victoria Holidays