2013-а ще бъде годината на браковете по сметкаАлександър Литвин е виден руски гадател и екстрасенс, победител в телевизионното шоу "Битката на екстрасенсите". Той има няколко образования – първо е медик, после става фармацевт, в течение на цели 15 години е бил начело на медицинската служба във войскова част на Чукотка. На 33 години се пенсионира и прибавя към първите си две образования управленско и юридическо.

Ето неговата прогноза за браковете през 2013 г.

2013 година ще бъде годината на уредените бракове. Природните условия ще влияят на психоемоционалното състояние на хората. Те ще станат някак си по-бавни, по-затормозени, което има отношение и към чувствата им. Годината на Черната водна змия е година на логиката, на разчета, на сметката.

Точно сметката ще бъде главна действаща сила в личните отношения. Ще се отчитат не само обикновените човешки качества, ума, интелекта, привлекателността на партньора, но също така и материалното му благосъстояние. Успехът - това е визитната картичка на браковете през 2013-а.

И още нещо – през тази година ние ще бъдем по-малко доверчиви един към друг. Този фактор не е много добър. Подозрението на хората ще доведе до унищожаването на много съюзи.

Лидер в човешките качества, на първо място, ще бъде болното въображение, водещо към нездраво любопитство. През 2012 г. се разпаднаха много бракове. Имаше скок на разводите. При това на бракове, които са просъществували цели 20-25 години.

През 2013 г. въпреки факта, че ще има фатално недоверие един към друг, сълзите ще бъдат много по-малко. Хората ще се стремят да гарантират, че всичко ще си остане на мястото. Дипломация в отношенията е важно нещо. И най-важното – затваряйте си устата!

Източник: Snews.bg
Victoria Holidays