Водолей

Хороскоп за 2017 година

Водолей: 21.01 - 19.02

Информация за зодията Водолей

   За ВодолеитеВ първата половина на 2015-а ще сте успешни в партньорствата. В този период може да сключите изгодна сделка, да срещнете нова любов, да встъпите в брак. В живота ви може да се появи щедър спонсор, но може това да е и изобретателен враг. Във всеки случай следва да отчитате, че е най-добре да не вземате решения сами.

Неочакваните събития в първите две декади на януари ще станат трамплин за дейности, които ще разгърнете през годината. Към края на месеца стари договорености може да попречат на новите ви планове. Върнете се и довършете това, което сте започнали.

От 21 февруари започва период на големи промени, а финансовите аспекти на дейността ви излизат на първи план. Помислете за нови форми на сътрудничество. В любовта големи изненади не се очакват, освен ако сами не им станете инициатори. Отчитайте, че Меркурий ще бъде ретрограден и че новото не обещава нищо трайно.

Март ще ви донесе обновление и в любовта, и в работата. Това е време на значими събития. Новото чувство ще е свързано с вашите увлечения, а общите интереси може да изиграят важна роля в началото на отношенията. Втората половина на месеца е време за инициативи в работата. Не се вълнувайте, ако чувствате нарастване на натоварването, накрая ще имате полза от това.

През април е препоръчително да не игнорирате знаците, които ви изпраща съдбата. През месеца отношенията с колеги ще протичат доста напрегнато, но до значими промени това няма да доведе. На 4 април има пълно лунно затъмнение и може да почувствате порив за започване на нов живот, като се отърсите от това, което пречи на развитието ви.

Началото на май най-добре да прекарате в компанията на роднини и приятели. Общуването с близките ще повиши самооценката ви и ще ви достави удоволствие. От 20 май се гответе за повишено натоварване в работата. Най-добре да не се бавите с изпълнението на задачите, за да не ви се трупат. В любовта е време за създаване на здрави трайни връзки.

Отношенията през юни изискват търпение и постигане на взаимно разбирателство с партньори. Особена значимост придобиват думите и непосредственото общуване. Пътешествията ще направят отношенията ви по-стабилни и наситени с ярки емоции. За тези, които усещат необходимост от промени в кариерата, краят на юни ще предостави възможност за търсене на нова работа.

През юли домът ви ще изисква особено внимание. Добре е да започнете ремонт или да обновите интериора. Това е един от най-добрите месеци и за отпуск.

Август е време за големи покупки, смяна на имидж и обновление на гардероба. Не вземайте кредити и не давайте пари назаем през този месец. Вземете активно участие в работата, обсъждайте ситуациите и не пропускайте шанса да поговорите с ръководството за вашите далечни перспективи.

През септември се включете в работа. Независимо от силното желание да се уедините в собствения си дом, постарайте се да не губите нишката на колективните събития. До 22 септември Слънцето е в знака Дева и вие ще укрепвате постигнатите резултати и ще започнете да се придвижвате към нови дела. В същото време е напълно вероятно запознанство, което да прерасне в трайна връзка.

Като се започне от октомври, бъдете внимателни към предложенията, свързани с работа. Този месец е благоприятен за начало на обучение, за усвояване на чужд език или преквалификации.

Потребността от грижа особено остро ще се прояви през ноември. Не избягвайте откровени разговори с човека, който ви е скъп. Искреността и откритостта в любовта ще предпазят отношенията от недомлъвки и двусмисленост. Ако си търсите половинка, не бързайте да придавате на новите познанства характер на близки отношения. Внимателно се вгледайте в тези, с които ви свързва съдбата.

В първата седмица на декември някой от младшите членове на семейството ви може да има нужда от вашата помощ и грижа. Съвместните занятия и изучаването на нещо ново не само ще укрепят отношенията ви, но и ще доведат до хармония в емоционален план. На 27 декември мислено пуснете да си иде всичко, което ви е притеснявало през годината.