Везни

Хороскоп за 2017 година

Везни: 24.09 - 23.10

Информация за зодията Везни

   За Везните2015-а ви обещава големи промени в сферата на партньорствата. Успехът в работата ви ще зависи от умението ви да строите контакти с отчитане на ползата и за двете страни.

Гответе се да действате бързо и да използвате създадените връзки. Неочаквано ще се окажат достъпни неща, за които сте мечтали. Ще ви е по силите да направите приятели от конкурентите, но с някои от старите партньори пътищата ви може да се разделят завинаги.

Първата седмица на годината може да е ознаменувана с отказ от всичко, което няма смисъл. Необходимо е да обръщате повече внимание на здравето си и да не си отказвате почивка и възстановяване на силите. Средата на месеца е време, благоприятно за общуване с близки хора, приятели и единомишленици. Контактите ви с тези с които имате сходни интереси, в този период ще бъдат много значими. На края на месеца се постарайте да започнете важни проекти, тъй като следващият ви шанс може да е чак през пролетта.

През февруари си струва внимателно да следите тенденциите, които се оформят в значимите за вас области. В любовта това е време за връщане на стари чувства и възраждане на отношения, приключени в миналото. Деловите въпроси ще се развиват не толкова активно, но ще можете спокойно да приключите нещо, което влачите от миналата година. Вгледайте се в новите цели, събирайте информация.

Събитията ой март може да внесат полъх разнообразие в деловия ви живот. Ако се нуждаете от промени, то може да не се наложи да сте техен инициатор – напълно е възможно да ви се наложат сами. Не пропускайте благоприятна възможност, свързана с кариерни перспективи, а втората половина на месеца използвайте за решаване на любовни въпроси. Запознанствата от този период могат да доведат до продължителен роман.

През април ще можете да се заемете с противоречиви отношения с партньори. Това време е подходящо да решите проблеми във вече съществуващи отношения и да набележите пътя за бъдещото им развитие. Не се страхувайте да разкриете чувства и да покажете повече романтика – проявата на чувственост и емоционалност може да се окаже точно на място.

През май ще ви се наложи да работите с удвоена енергия. Интуитивно ще почувствате, че за много дела е настъпил удачният момент и той трябва да се използва. В този период ще ви спори работата в уединение или в обкръжението на близките. През целия месец избягвайте общуването с натрапчиви хора, не контактувайте с тези, които предизвикват раздразнението ви или навяват скука.

В първата декада на юни Меркурий все още ще е ретрограден в знака Близнаци. В това време може да ви направят повторни предложения за работа, особено ако е свързана с реклама или информация. Не бързайте да се хвърляте напред с главата, но и не отказвайте. Ако офертата все още е валидна в този ѝ вид във втората половина на месеца, си струва да се доверите.

Юли ще бъде отбелязан с попътен вятър дори там, където вече сте се отчаяли да получите добри новини. Напомнете за себе си на хората, които са свързани с вас професионално, сменяйте работа, търсете алтернативни източници на доходи. Това е време на интензивни промени и в личния живот.

През август най-добре да си вземете отпуск като бели хора и да обмислите пътищата за следване на поставените цели. Планирайте промени в работата, но в същото време гледайте повече да почивате. Запознанствата в този период ще се отличават с прагматичност.

Първата половина на септември е време за тези които се стремят във всичко да постигат високи резултати. Не се преуморявайте в работата, старайте се да редувате натоварване и почивка. Голямо значение ще придобият и вашите увлечения, ще се появи ново хоби. Общуването може да стане по-изобретателно, не са изключени промени в кръга на тези, които смятате за приятели.

Октомври е време за непредсказуеми събития в деловите въпроси, но може да ви се предостави възможност да промените това, което от дълго предизвиква недоволството ви.

През ноември вниманието ви може да бъде привлечено от домашна ситуация. Мнозина от вас ще планират промени в жилищното пространство. Проявете особена загриженост към по-старшето поколение, намерете време да навестите родители и роднини. Поддържайте семейните традиции или организирайте малък празник за близките.

На 11 декември наблюдавайте това, което ще е актуално през този ден. Знаците, които ви изпраща съдбата, ще посочат събития, които може да се случат през първата половина на следващата година. Краят на месеца може да донесе нови перспективи, бонус или поява на допълнителен доход.