Телец

Хороскоп за 2017 година

Телец: 21.04 - 21.05

Информация за зодията Телец

   За ТелцитеЗа вас настъпващата 2015 г. в много аспекти ще бъде знакова и преломна. Най-осезателно новият ви поглед към света ще се отрази на сферата на работата ви и кариерата. 

Началото на януари ще ви донесе свежи творчески идеи за това, с което си струва да се заемете в настъпващата година. Бъдете готови още първата седмица да бъде ознаменувана с много общуване. Приятното настроение ще продължи чак до Антоновден – 17 януари. Любовта и личният живот в това време може да ви зарадват с нови запознанства или развитие на съществуващите отношения.

Февруари ще укрепи позициите ви на работното място, макар че активно може да планирате промени. Първата половина на месеца ще е подходяща да се върнете към значими за вас проекти и да ги доведете до съвършенство. Нищо чудно ръководството да ви оцени по достойнство, но има опасност да се „стопите“ от работа. За да не се случва това, старайте се да редувате почивка и работа, намирайте време за срещи със стари приятели.

През март бъдете готови за обновяване на чувствата, раждане на нови симпатии и привързаности. Венера през този месец ще повиши вашата привлекателност в очите на противоположния пол. В този период особено успешни ще бъдат визитите в салоните за красота. Направете си нова прическа или експериментирайте – промените във външността ще ви се отразят добре. При тези, които са родени в първата половина на май, има вероятност от възникване на нови романи.

Априлското влияние на звездите ще измести фокуса на вниманието ви към материални въпроси. В този месец може да оформите кредит, да си купите кола или да заделите пари за образование. Помислете над разширяването на източниците на доходи – не е изключено вашите увлечения или хобита да станат добра подпора за бюджета ви.

През май настъпва отговорен период – бъдете внимателни към новите предложения, особено тези, които идват от колеги от други фирми. Не бързайте да отказвате това, което вещае печалба и кариерен ръст. Майските празници могат да минат в размисли за избора на бъдещия ви път. Оптимизмът ви ще се върне около 15 май, който може да ви зарадва с добри новини. 

Юни може да се окаже не съвсем лесен. Част от нещата ви ще се придвижват бавно по независещи от вас причини. В това време е важно всичките ви дела да са наред, като не губите от поглед и хората, от които зависят финансовите ви перспективи. Новите запознанства обаче може да са безперспективни. Ако имате връзка, то използвайте месеца за постигане на по-голямо разбирателство с любимия човек.

През юли очаквайте добро стечение на обстоятелствата. Напълно вероятно е да се озовете на нужното място в нужното време. Вслушвайте се в интуицията. Ярко запознанство, любов от пръв поглед може да споходи самотните измежду вас около 7-о число на месеца.

Началото на август ще донесе новини и дългочакани промени както в делата ви, така и в личния ви живот. Новите хора, които влизат в живота ви, може да останат задълго – като приятели или любими. Ако си имате половинка, натрупалото се недоволство може да се излее в откровен разговор, който да постави всичко на място и да ви донесе облекчение.

Началото на септември ще ви върне в работен ритъм и желание колкото се може по-бързо да постигнете поставените цели. Но именно в първата половина на месеца не бива да бързате – вършете си работата обмислено и стриктно и ще успявате да доведете всичко докрай.

През октомври бъдете внимателни към това, което ви подсказва вътрешният глас. В това време може да се разрушат стари делови връзки и да се родят нови проекти. Може да получите повишение или да доживеете увеличение на заплатата. Нестандартност и творчески подход ще бъдат безгрешните ви козове в диалога с ръководството. В любовта може да настъпи временно затишие, което може да използвате за анализ на изминалите любовни победи и поражения.

Ноември ще ви прибави чар и привлекателност. В това време мнозина несемейни представители може да се решат да направят важна крачка, а обвързаните още веднъж да се убедят колко верен избор са направили. В трудни ситуации се обръщайте за помощ към близките, няма да ви откажат.

Първата половина на декември ще ви потопи в работа. Не бързайте да напускате или да се възмущавате от прекомерния обем задачи – ще бъдете поощрени като ценен кадър. Втората половина на месеца ще ви поднесе приятни изненади във финансово изражение.