Стрелец

Хороскоп за 2017 година

Стрелец: 23.11 - 21.12

Информация за зодията Стрелец

   За СтрелцитеВие ще бъдете изключително търсени и публични през 2015-а. Наближава пикът на кариерата ви, към която сте проправяли път през изминалите 8 години.

Чак до август кръгът на вашите интереси и контакти ще се разширява с бързи темпове. Най-успешни за вас в това време ще са обучение и преподаване, задгранични контакти и сътрудничество, пътешествия и обмяна на опит.

Първата половина на януари ще бъде наситена с общуване с близки хора. Темата за родствените отношения, семейните традиции ще доминира в мислите и делата ви. Старайте се през януарските празници да намерите време да се обадите или видите с тези, с които ви свързват роднински връзки. Щадете организма си и не употребявайте мазнини и въглехидрати в големи количества.

През февруари ще започнете да се движите към хоризонтите, които се разкриват пред вас в кариерата. В това време е важно да направите верния избор и да не бъркате с перспективите. Пълната картина на случващото се ще ви се разкрие по-късно. Личният ви живот също изисква внимание и обновление. Някои от вас може да се върнат към предишни отношения, да възродят загубените чувства или да си намерят нови поклонници.

През март се активизират конкуренти, така че е време да проявите инициатива по ключови въпроси. Щадете се все пак и гледайте да не се претоварвате с работа. Търсете лекарска помощ навреме, ако това е необходимо.

Април може да се използва както за обновяване на имидж, така и за решаване на любовни въпроси. Има смисъл навреме да си тръгвате от работа и да не си вземате такава за вкъщи. Влиянието на планетите ще направи актуални въпросите за придвижване по кариерната стълба или търсенето на ново, по-комфортно място за работа.

До средата на май можете да разпределите приоритетите и да се постараете да не забравяте за домашните задължения. Внимание и определени разходи може да изисква жилището. Средата на месеца е препоръчително да прекарате в домашна обстановка, като общувате само с най-близкия си кръг. В това време особено избягвайте контактите с натрапчиви хора.

Юни можете да използвате за въвеждане на ред във всичко. Това време е подходящо и за смяна на работата, но чак след средата на месеца. Решаването на въпроси, свързани с придобиване на имоти, също е желателно да се отложи.

От юли се разкриват нови перспективи в решаването на финансови въпроси. Можете да вземете кредит за развитие на бизнес. Тези, които дълго си търсят работа, също може да очакват подходящи предложения.

Август може да се окаже напрегнат. Венера по това време е ретроградна и няма да е подходящо точно в този период да сключвате брак или да разчитате на нови романтични отношения. Но пък може да се върне стара любов в живота ви.

Септември ще даде импулс на по-рано започнати и отложени проекти. Този месец просто е идеален за тези, за които кариерата е на първо място. Всичко ще зависи от вашата работоспособност, активност и предприемчивост. Слънчевото затъмнение на 13 септември ще окаже силно влияние върху всички представители на вашия знак. Постарайте се в този ден да бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, вслушвайте се в интуицията си.

Октомври ще бъде доста сложен в емоционален план. Гледайте да не реагирате на събитията, които може да се разиграят на работното място. В това време дръжте професионалните си планове в тайна от околните. Най-добре е да работите в уединение. В средата на октомври може да почувствате желание да смените работата, но не бързайте да го правите. Опитайте да намерите нови възможности там, където сте.

През ноември може да стартирате нови проекти и вече да смените работата или сферата на дейност. Краят на месеца е подходящ за усвояване на нови специалности. Успех чака и тези от вас, които решат да изучават друг език.

Декември е време за значими преобразувания, голяма част от които ще протичат вътре във вас. Използвайте месеца за окончателно приключване на отношения, които вече не ви носят спокойствие и хармония. Втората седмица е подходяща за тези, които искат повече време да посветят на интереси и увлечения. За края на месеца планирайте пътуване и посрещане на Новата година далече от дома. Това е време на активно планиране на бъдещето и отказ от ненужното и изживялото времето си.