Скорпион

Хороскоп за 2017 година

Скорпион: 24.10 - 22.11

Информация за зодията Скорпион

   За Скорпионите2015-а е още една година на кардинални трансформации за вас, скъпи Скорпиони. Ще ви завладяват идеи, от перспективите на които дъхът ви ще секва. В първата половина на годината ще се движите към пика от възможности в кариерата и общественото признание. Втората половина ще ви предостави поле на дейност в различни колективи и групи, за които ще станете въплъщение на мъдрост и източник на ентусиазъм.

С първите дни на януари ще почувствате прилив на сили и енергия, които ще ви се иска да насочите към нещо конкретно. През месеца ще имате възможност и да се избавите от нещо, което вече не привлича вниманието ви. Това се отнася както за чувствата, така и за ситуациите, свързани с кариерата. Януарските празници ще поставят избор пред мнозина от вас – струва ли си да останете на сегашната си работа, или е време да търсите нова. Ако сте сигурни, че на друго място ще бъде по-добре, пристъпвайте смело към действия.

Февруари за мнозина може да е напрегнат. Ще ви се иска да се движите напред, но незавършени дела и неизпълнени обещания могат да напомнят за себе си. Постарайте се да си разчистите сметките и да въведете ред в работните дела. В любовта – сложен период, изпълнен с противоречиви емоции. Тези, които си търсят половинка, нека не бързат да възприемат сериозно запознанствата от това време.

През март нещата се нажежават и дълго насъбирани недоволства може да изригнат като вулкан. Нещо ще се решите да промените из основи, но и съдбата изисква от вас разчистване на старото. Смяната на курса може да стане и принудително. Промените, били те желани или не, са необходими, за да се появи нещо ново и ценно.

Посветете април на решаване на любовни въпроси. Тези, за които е актуално търсенето на половинка, може да разчитат на нови запознанства. Ако си имате такава, то може да ви се прииска да прекарвате повече време заедно.

Май е сложен и наситен със събития период. В това време може да получат ускорение професионални въпроси или да ви повишат. Мнозина може да се отправят на пътешествие, за да се заредят с необходимите позитивни впечатления и с нови сили да пристъпят към работа след това. Дори не е изключено работата да ви е в повече, но резултатите ще ви зарадват.

През юни може да се снижи деловата активност, но това е един от благоприятните месеци да се заемете с личния си живот. Вслушвайте се в интуицията си, променете имидж и общувайте с хора, които са ви близки на сърце. Общите увлечения ще играят важна роля в развитието на отношенията. Концентрирайте се върху желанията си и си изяснете какво точно искате. Мечтите имат висок шанс за осъществяване.

Юли ще бъде удачен за решаване и на лични, и на кариерни проблеми. В началото на месеца не бързайте да вземате кредити или да решавате въпроси, свързани с недвижими имоти. Втората половина на месеца ще ви донесе дълго очаквани новини и разнообразни възможности. Смело пристъпвайте към търсене на ново място под слънцето, водете преговори с делови партньори, решете се на важен разговор с ръководството. Може да ви вдигнат и заплатата. В любовта – време за запознанства или узаконяване на отношения.

Към август ще сте във вихъра на работата и ще ви бъде трудно да се отвличате по второстепенни въпроси. Но не бива да започвате неща, преди да сте приключили с предишните. Старайте се всичко да довеждате докрай.

Септември ще внесе обновление в чувствата. Това е моментът, в който можете да осъзнаете истинските мотиви на поведение на човека, който се намира редом до вас. Във финансов аспект това е време на разумни икономии, в което е необходимо да избягвате ненужните разходи.

През октомври може да се появи желание да посветите повече време на увлечения и по-малко да се концентрирате върху професионални задачи. Старайте се повече време да прекарвате с половинката. Семейните измежду вас си струва повече да се вслушват в настроенията и чувствата на партньора. Тези, които все още са самотни, имат шанс за интересно запознанство – успехът зависи от вашата инициатива.

През декември ще можете да обърнете внимание на работата, но не бързайте да пристъпвате към нови проекти. Бъдете внимателни към знаците, които ще ви подскаже интуицията по Коледа.