Риби

Хороскоп за 2017 година

Риби: 20.02 - 20.03

Информация за зодията Риби

   За РибитеВярвате ли във вълшебството? Само така може да се обяснят някои събития, които ще ви се случат през януари. Ще можете да намерите щастието си там, където най-малко сте очаквали, но не е изключено в същото време нещо силно да ви разочарова.

Първите дни на Новата година са благоприятни за началото на нови дела. Особено внимание обръщайте на дългосрочни проекти и договорености.

Любовта и емоциите в началото на февруари ще бъдат непостоянни и изменчиви, но ще можете да възстановите значимите за вас отношения.

Март ще ви настрои на завоевания. Като цяло успешен месец за работа, но в периода от 4 до 13 март следва да се пазите от финансови рискове, авантюри и необмислени обещания. В личните отношения това е време на искреност, което понякога е добре, а друг път – обратното.

През април много от това, което замислите, може да се осъществи. Затова мечтайте и планирайте мъдро. От 5 до 8 април може да ви завладее кураж, вдъхновение. Лесно е да се увлечете, да се влюбите, да извършите екстравагантни постъпки. През месеца се постарайте да се въздържате от разрушаване на отношения и от избор, който кардинално променя вашата реалност и ви отрязва пътя назад.

 

През май ще сте настроени домашно, но приятели и колеги на свой ред ще ви държат под око. Гответе се за обществено натоварване, обучение, тренинги, чести гостувания. В отношенията с близкото обкръжение са възможни както обединяващи теми, така и спънки и разногласия. Отличен месец за въплъщение на планове по обзавеждане.

От 19 май до 12 юни се приветстват всякакви разчиствания и реконструкции. Не забравяйте, че от нещо подобно се нуждае и организмът ви. Вашата любознателност в това време ще достигне пик. Ще можете не само да се самоусъвършенствате, но и да намерите нов кръг на общуване.

През юли ще търсите обект на грижи и вероятно уединение. Но няма да е уместно да стоите настрана от промените в работата. Именно през юли там може да се разгори борба за място под слънцето и ще е необходимо да се погрижите за своите перспективи. Ако с работата ви всичко е наред, може да си вземете отпуск и да вкусите от летните сладости и удоволствия.

През август еднозначно е необходимо да сте в центъра на събитията. Ако животът ви предлага ново поприще на дейност, усвоявайте го, без да се бавите. Заслугите ви ще бъдат признати, възнаграждението – изплатено, може да ви повишат. Настройте се за това, за което сте достойни – и не отстъпвайте, докато не го получите.

Септември ще постави пред вас конкретни цели и задачи. Грамотно разпределяйте времето и не го губете за празни приказки. Възможно е да се наложи да търсите компромиси с любимия човек. Постарайте се поради натовареност в работата да не страда личният ви живот или отношенията с децата, които в този период активно ще изискват внимание. Последната декада на септември ще премине спокойно и ще можете да посветите повече време на своето семейство и на човека, който ви е скъп.

На 28 септември има лунно затъмнение. В този ден бъдете особено внимателни към знаците, които ви изпраща съдбата. Запознанствата в този ден няма да са случайни и имат прекрасни перспективи за бъдещо развитие.

Към октомври особена значимост придобиват взаимоотношенията с колеги и делови партньори. Това е време за важни контакти, полезни връзки и перспективни запознанства. От вашата комуникативност и дипломатичност ще зависи голяма част от професионалните успехи в средата на есента.

В началото на ноември ще почувствате определено забавяне в делата и желание да се отдадете на собствените си интереси. Първата декада на месеца ще ви подари възможност за кратка почивка, но останалата част от месеца ще трябва да посветите на работа. След 21 ноември се разкриват нови перспективи и това ще ви даде допълнителна енергия. Личният живот също ще се развива достатъчно активно. Бъдете внимателни към новите познати – сред тях може да има такива, които нямат за цел сериозни отношения.

Трескавата работа през декември и равносметката от професионалните успехи ще ви донесат удовлетворение. Краят на 2015 година ще ви завари в размисъл за бъдещите ви цели. В средата на месеца е необходимо да положите максимум усилия, за да осъществите това, за което отдавна мечтаете – то ще има пряко отношение към вашите увлечения и желания. На 27 декември е възможна приятна новина или нова възможност, също имаща отношение към хоби или творчество.