Рак

Хороскоп за 2017 година

Рак: 22.06 - 23.07

Информация за зодията Рак

   За РацитеЗа вас 2015-а ще постави първите тухли на основата под нови жизнени проекти за следващите 12 години. Ще са ви необходими значителни ресурси от най-различен характер и разходите ви на моменти може да превишават доходите. Това изисква преразглеждане на старите схеми на дейност и търсене на възможности за запълване на празнините.

Още първата седмица на януари може да ви накара да преразгледате постоянния кръг на общуване. Не е изключено да поискате да виждате по-рядко някои познати или приятели. В същото време може да се появи неочакван интерес или хоби. Бъдете готови да се включите с пълна пара в работата във втората половина на месеца и да използвате този период за поставяне основите на важни проекти. В края на месеца настъпва време, благоприятно за нови запознанства и възстановяване на предишни романтични отношения.

През февруари дълговете и неизпълнените ви обещания може да напомнят за себе си. Временно отложете увлеченията и обърнете внимание на професионалната сфера. В края на месеца ще можете да възобновите общуването с приятели, с които отдавна не сте се виждали.

Първата половина на март ще се ознаменува с новини и промени в професионалната сфера. Бъдете готови не само за повишено натоварване в работата, но и за неочаквано откриващи се възможности. Ако трудът ви е свързан с реклама или търговия, очаквайте допълнителни печалби. Тези, чийто приоритет е личният живот, имат изгледи за стабилни и продължителни отношения.

Началото на април ще донесе известно напрежение на работното място, но сложните процеси най-добре да се решават веднага с възникването им, без да се отлагат за после. Не е изключено да поискате да смените работата си, адреса или семейното положение. Помислете сериозно дали търсените от вас промени не са плод на илюзии и чак тогава пристъпете към тях. Последната седмица на месеца ще донесе приятни новини.

Майските празници ще преминат позитивно и хармонично. Гергьовден е добър за начало на пътешествие или да отделите време на увлечения и хобита. Първата половина на месеца ще е наситена с приятни възможности и в личния живот. Нови запознанства чакат тези, които активно търсят, а задомените измежду вас може да разчитат на приятни знаци на внимание от половинката. Отношенията с децата в това време изискват особено внимание.

През юни ви предстои плътно да се заемете с дейности вкъщи. По-скоро ще са ви нужни допълнителни средства. Прекрасни резултати ще дават нещата, направени със собствените ви ръце – времето е благоприятно за обновяване на интериора, измислете нов стил, изпълнете дома си с уют и оригинални решения.

Първата половина на юли е време за приключване на по-рано започнати неща. Освен това ще можете окончателно да се ориентирате в истинските си желания и цели. Мечтите по това време имат висок шанс за реализация, а разкриващите се перспективи най-добре да се използват без забавяне. Ако искате да смените работата, активните преговори с потенциални работодатели и яркото представяне на професионализма ви ще ви помогнат да си намерите точното място. Настъпва време за самореклама, което се отнася не само до деловите въпроси, но и до личния ви живот. Добавете към имиджа си повече яркост и смелост.

Август ще изисква настойчивост в постигането на набелязаните цели. Активно развивайте професионалните контакти, общувайте, кореспондирайте. В личния живот настъпва време за романи за самотните. Можете да срещнете любовта, бъдете готови за неочаквано запознанство.

Септември е благоприятен за пътешествия. Усвояването на нови знания също заслужава внимание и ще ви помага да разширите не само кръгозора си, но и ще ви донесе интересни запознанства.

Октомври се очаква да премине хармонично и особено ще ви радват нови възможности в професионалната сфера. Отношенията с колеги ще се развиват прекрасно, а някои от вас може да залитнат към служебен роман. В края на месеца ще имате възможност да изгладите трудности в отношенията с по-млади членове на семейството си.

През ноември бъдете готови за неочаквани новини и промени от позитивен характер. Ако дълго сте мечтали за смяна на попрището, ще можете да си намерите ново място съвсем неочаквано. Пазете се от необмислени разходи, планирайте важните покупки.

Декември ще донесе смяна на настроението и ще ви се иска повече време да прекарвате у дома, сред близките си. В това време най-добре да не пристъпвате към нови дела, а да се постараете да въдворите ред, да си създадете уют. Приятни ще са и срещите ви с хора, които са ви близки по дух и интереси.