Овен

Хороскоп за 2017 година

Овен: 21.03 - 20.04

Информация за зодията Овен

   За ОвнитеНовата година ви обещава период на голямо въодушевление и оптимизъм, скъпи Овни. Мечтайте мащабно, но не отлитайте от реалността. Ще преуспявате в това, което вече е изучено в детайли и усвоено, в това, в което се усещате уверено.

Началото на 2015 година ще ви донесе усещане на завършеност на определен етап от живота и началото на нов. Отчитайте, че идеите, които могат да ви споходят, трябва да преминат проверката на времето. Не бързайте да пристъпвате към тяхната реализация, колкото и примамливи да ви се струват. Голямо значение през януари ще придобият отношенията с деца или по-млади роднини. Във втората половина на месеца плановете ви ще станат по-реалистични, а енергията и ентусиазмът ще ви позволят да постигате успехи в работа.

В първата половина на февруари не пропускайте знаците на съдбата, които ще посочват това, което се нуждае от вашето внимание. В този период трябва окончателно да си изясните планове и перспективи. Не бързайте да сменяте работата. Сферата на любовните ви отношения ще бъде подложена на преосмисляне, резултат от което ще станат промени към по-добро.

През март има голяма вероятност от значими събития в личния ви живот. Юпитер оказва силно и хармонично въздействие върху вашия знак – очаквайте поява на нови поклонници, зараждане на чувства и обновяване на съществуващите отношения. На 11–13 март намерете време и навестете родители или възрастни роднини, те ще се нуждаят от подкрепа и помощ. В това време може да получите ценен съвет от близките – вслушайте се в мнението им, споделяйте планове и идеи с тях.

Април ще ви донесе късмет, ако сте амбициозни и дейни. Постарайте се да изпълните дадените по-рано обещания. В това време не вземайте кредити. Най-доброто средство за разплащане на априлските харчове са наличните пари. На 12-и нараства вашата привлекателност в очите на противоположния пол. Ще можете да разчитате на комплименти, подаръци и други знаци на внимание. Тези, чиито взаимни чувства са преминали проверката на времето, могат да започнат подготовка да се вземат.

През май се оттеглете от активна дейност и сменете обстановката. Вземете си отпуск, събирайте нови впечатления и подишайте чист въздух. В отношенията с любимия човек бъдете особено внимателни на 11 май. В този ден има риск да се изпуснете и да наговорите неща, за които после ще съжалявате. Спорове може да възникнат и на финансова почва.

През юни ще имате достатъчно енергия за успешно решаване на делови задачи и на лични въпроси. В първата декада на месеца особено ще ви радва общуването с романтичния партньор. Под влияние на хармоничната връзка между планетите ще станете по-обаятелни и сексуални. Това, как ще изглеждате по това време, ще определя голяма част от успеха ви по много въпроси.

През юли особена значимост придобиват събитията от живота на близкото ви обкръжение. Проявете наблюдателност и анализирайте ситуациите, което се случват наоколо. Не бързайте да давате оценка. Втората половина на месеца ще е пълна с ярки събития.

Август ще изисква от вас съсредоточеност и внимание. Ако ви предстои важен разговор с ръководството, добре обмислете аргументите си.

През септември служебните ви ангажименти ще се увеличат и не е изключено да ви напомнят за неизпълнени обещания. Това е време, отбелязано от хармоничното влияние на Меркурий, и е подходящо за тези, които са решили да изучават чужд език или да се заемат с ораторско изкуство. Някои представители на вашия знак може да срещнат своята любов зад граница.

Октомври ще подсили вашия магнетизъм в отношенията с противоположния пол. В това време може да разчитате на възраждане на чувствата, връщане на бивши поклонници, прекъснати приятелства и любов. Не се отнасяйте сериозно към запознанствата в този период, тъй като новите хора може да изчезнат от живота ви още следващия месец. Тези, на които имат сериозни връзки, ще имат шанс да изгладят противоречията с партньора и да придадат на чувствата повече яркост и емоционалност. В третата декада на месеца пристъпете към ремонт, обновете интериора.

През ноември се старайте да прекарвате повече време със семейството и близките си. Спазването на равновесие между личния ви живот и работата няма да е лесно, тъй като потокът ангажименти се увеличава. Ще ви се наложи спешно да решавате много въпроси, опитвайки се да приключите всичко навреме. Финансовата ситуация може съществено да се подобри в третата декада на месеца.

Постарайте се да разчистите дълговете си в първата седмица на декември. Очаква се парите не само да ви стигнат, но и да ви останат за съществена покупка. Някои може да се впуснат в служебни романи, а а за тези, които държат на връзките си, декември ще бъде един от най-хармоничните периоди на 2015 година.