Лъв

Хороскоп за 2017 година

Лъв: 23.07 - 23.08

Информация за зодията Лъв

   За ЛъвоветеЗа вас 2015-а ще бъде година на голямо въодушевление и оптимизъм – ще можете да се захванете за неща, които изглеждат невъзможни. Смелостта ще върви ръка за ръка с късмета и ще имате шанс за започването на голям проект за много години напред.

През януари с лекота ще строите отношения както в екип, така и с непознати хора. Ако се готвите да започнете нещо, дръжте намеренията си в тайна до последния момент. Избягвайте риска и не вземайте важни решения до 8 януари.

От 13 февруари вашата ефективност съществено ще нарасне. Може да се пробвате в ново начинание с целия ентусиазъм, на който сте способни. От 21 до 26 февруари ще настъпят събития от изключителна важност, свързани с кариерата и личния ви живот. Следвайте това, което ви подсказва интуицията, но не губете и здравомислие.

Първата половина на март ще бъде отбелязана от всевъзможни задръжки, отсрочки и недостиг на необходимата информация. Ценните идеи запазете за по-добри времена и за момента запазете търпение. Чак към 21 март животът ще ви даде главната роля. До 8 април са възможни най-невероятни събития – от смяна на дейност през преместване чак до неочакван избор в личните отношения. Не бързайте да захвърлите нещата, които ви носят макар и неголям доход – може да се окажат изключително важни в даден момент.

Първите две декади на май ще ви помогнат да се укрепите на постигнатите позиции, затова заложете на традициите и добре проверения опит. Това е и добро време за смяна на имидж, постижения в сферата на спорта, обучението и пътуванията.

В края на май и първата декада на юни стари проблеми ще напомнят за себе си. До 11 юни е добре да се избавите от дългове, за да разчистите енергийно пространството за предстоящите промени. В средата на месеца може да пристъпите към нови дела. Особено успешни ще са информационните проекти.

3 и 4 юли са добри за сключване на договори, за оформяне на съюзи, за големи покупки. Първите две седмици на месеца са подходящи за отпуск и контакти с природата. От 15 до 25 юли обсъждайте важни въпроси само с хората, които засягат. Възможно е изострянето на конфликт.

През август може да сте галениците на съдбата. Някой шанс може да ви бъде даден повторно и се постарайте този път да не го пропускате. Във втората половина на месеца може да ви омае нещо изгодно. 27 август е благоприятна дата за започването на нова тема, оформяне на отношения, придобивки.

За септември може да планирате отпуск. Първата половина на месеца създава благоприятни предпоставки за разширение на връзки, приобщаване към чужди култури, романтика. Активността ви ще има позитивен характер. Втората половина на месеца е по-подходяща за „пътешествия в миналото“, например да посетите отново място от детството.

В средата на октомври се създават благоприятни тенденции за смяна на дейност и разширяване на бизнес. Най-добрите дати са 14, 18, 28 октомври.

През ноември деловата ви активност може да не е по вкуса на близките ви. Не забравяйте домашните си задължения и обещания, зарадвайте хората вкъщи с обновяване на интериора, покупка на нещо. По-често канете гости, избирайте нови и интересни места.

От 22 ноември до 3 декември най-добрите идеи ще прииждат в колективна обстановка. Колеги и приятели ще играят голяма роля във вашия живот. Ще можете да получите предложение, от което да спечелите по-късно, но перспективите са примамливи.

Във втората половина на месеца ще се приветства вашата предпазливост и прагматизъм. Вниманието ви следва да е насочено към близките цели и грижа за здравето. Традицията да започвате новите неща от Новата година този път може да се наруши и да направите това в последната седмица на декември.