Козирог

Хороскоп за 2017 година

Козирог: 22.12 - 20.01

Информация за зодията Козирог

   За Козирозите2015-а ще внесе в живота ви хармония и ред. В пълна степен ще усетите това чак през есента, а дотогава ви предстои здраво да се потрудите. В навечерието на Нова година Сатурн преминава в знака Стрелец – сектора на скритите фактори във вашия хороскоп.

В живота ви могат да се появят интереси, които да не искате да споделяте с никого. Възможно е това да е част от духовния ви път, търсене на смисъла на живота и своето място под слънцето. Ще се събудят спящите ви таланти.

Първата половина на януари ще премине относително спокойно, здравето няма да ви създава особени грижи, а общуването с приятели и близки ще бъде източник на радост. След 20 януари темпът на събитията ще се ускори и вие в пълна степен ще усетите върху себе си непредсказуемото влияние на планетата Уран. Бъдете готови в екипа ви да настъпят промени, засягащи лично и вас. Не бързайте да почвате нови дела. Следете това, което се връща в живота ви.

Февруари обещава да стане важен етап, в който може да се разделите с дълговете. Завършете започнатото, въведете ред в документите и не бързайте да давате обещания или да се съгласявате на делови предложения. Не е изключено във втората половина на месеца да не ви е много лесно да се добирате до необходимите хора.

Началото на март ще върне оптимизма не само в работата, но и в личните ви отношения. Ще можете по-ярко и уверено да изразявате чувства. Направете крачка към човек, който не ви е безразличен. От средата на март може да почувствате недостиг на мотивация за упорита работа и това ще е сигнал, че се нуждаете от повече почивка. Ако не можете да си вземете отпуск, постарайте да не се претоварвате с голям обем работа.

Април ще ви зарадва както във въпросите за подобряване на здравето, така и във всичко, което се отнася до семейството ви. Използвайте средата на месеца, за да навестите близките, да организирате разходка или пикник с роднини или да възродите някоя семейна традиция.

Първата половина на май ще е свързана с решаване на делови въпроси. Нещата, придобити в този месец, ще ви служат дълго.

През юни забавете темпо. Ако имате възможност, използвайте месеца за отпуск. Усилията в работата няма да водят до желаните резултати, тъй като делата, започнати в този месец, може да заседнат задълго. Вслушвайте се в желанията си и по възможност ги реализирайте.

Юли отново ще разкрие пред вас делови перспективи, а заедно с това ще ви подари шанс за нови романтични отношения. Това е един от най-добрите месеци за решаване на любовни въпроси. Тези, които още не са се решили на важна крачка, ще получат такава възможност. Семейните могат да използват това време за възстановяване на отношенията. Намерете общи интереси с партньора и това ще ви помогне по-добре да разберете човека, който ви е скъп.

През август се хващайте за работа и се постарайте да започнете колкото се може повече перспективни дела. Този месец е подходящ за смяна на работа. Не е изключено да получите важни новини за откриващи се пред вас нови перспективи. В любовта настъпва време за промени – ако отношенията са престанали да ви удовлетворяват, търсете други варианти.

През септември актуален може да стане ремонт. Ако се готвите да се местите в друго жилище, добра дата е 21 септември.

Октомври ще донесе промени в личния ви живот. Не се поддавайте на изкушението да проведете откровен разговор с партньор на 4-ти. Това може да доведе сблъсък на амбиции и конфликт.

Ноември ще бъде изпълнен със събития както в семейството, така и в работата. Включвайте се в това, което се случва в екипа, използвайте всички възможности да се придвижите по кариерната стълба. Краят на месеца е оптимален за разговор за повишаване на заплатата. Заслугите ви може да бъдат забелязани от ръководството – възползвайте се.

В началото на декември ще ви се прииска да забавите работното темпо и повече време да посвещавате на увлечения. Под влияние на творческия Уран в живота ви неочаквано може да се появи нов интерес или хоби, на което ще ви се иска незабавно да превключите. Отнасяйте се разумно към материалните ресурси. Между 8 и 12 декември приключете започнатите неща. Коледа е важен момент, носещ енергия на обновление. Струва си да го използвате, за да пуснете миналото да си ходи и смело да тръгнете към нови цели.