Дева

Хороскоп за 2017 година

Дева: 24.08 - 23.09

Информация за зодията Дева

   За ДевитеЗа вас, мили Деви, 2015-а може да е знакова още от самото ѝ начало. Ако имате големи очаквания или проблеми в отношенията, през януари те може да достигнат критично ниво. Обстоятелствата може да ви накарат здраво да се заемете с планиране на бъдещия си живот. С някого съдбата може да ви раздели завинаги, но отношенията, които издържат изпитанията, ще получат допълнителна стабилност.

През февруари личният ви живот и романтиката ще са приоритетни. Чакайте нови запознанства и бъдете готови любов от пръв поглед да премине в по-дълбоко и продължително чувство. Втората половина на месеца ще извади на показ уязвимите ви места в работата и ще изиска повече внимание към текущите дела. Пазете документите и техниката си в изправност.

Март ще донесе обновление за чувствата ви. В това време приятелски отношения лесно може да прераснат в любовни и обратно. По-голяма роля ще играе кръгът ви на общуване. Ако професията ви е свързана с работа с хора, бъдете готови да разговаряте с някои от тях и в неформална обстановка. В екип позициите ви са достатъчно стабилни, освен това можете да поговорите с ръководството за повишение или увеличение на заплатата.

Около 6 април събитията ще ви покажат кое изисква допълнителна намеса и коя дейност претендира да стане основна тема на годината. Постарайте се да не се блазните от нещо безумно интересно, но безполезно. Оригинални обрати са възможни и в привична обстановка, в отношения с отдавна познати хора. Третата декада на месеца ви обещава успех далече от дома. Интернет може да се окаже място за срещи и получаване на нов опит.

Месец май остро ще постави кариерни въпроси. Натоварването ви на работното място ще нарасне значително, но това също е време за хвърляне на семената на нови планове. Освен делови перспективи ще ви вълнуват и отношенията с противоположния пол. Може да сключвате сделки, да разглеждате предложения, да обновявате имидж, да флиртувате наляво и надясно. Но от 18 май до 11 юни най-добре да стесните кръга на хората, на които доверявате мечтите и плановете си.

Началото на юни е период, в който ще продължавате да се връщате към незавършени дела, да ликвидирате стари дългове и да изпълнявате обещания. В същото време се опитайте да се заемете с нещо, което отдавна предизвиква интереса ви. Отнасяйте се спокойно към деловите предложения, които идват – повечето договорености в близко бъдеще ще се преразгледат и изменят.

Юли е препоръчителен за домашни дела и изглаждане на лични връзки. Може да се увеличи броят на постоянните или временно пребиваващите в дома ви хора. Освен близки, към вас може да се обръщат за помощ и някои колеги и приятели. Месецът е подходящ да дадете ход на неща, към които храните особени надежди, но в средата на периода не са изключени съдбоносни обстоятелства, след което да се наложи отново да изминете извървяния път.

През август най-добре да се занимавате с планираното, да възстановявате душевното си равновесие, да се отдадете на релакс и медитация. Това е време на целебни контакти с природата, равномерен ритъм на живот и концентрация върху това, което искате да постигнете. Планираните за този период неща, както и надеждите ви за бъдещето, имат голям шанс за успех.

Стремежът към уединение и спокойствие ще се съхрани и в първата половина на септември, а първият есенен месец ще бъде подходящ и да се откажете от някои вредни навици.

Началото на октомври е сложен период. Следете съдбоносните знаци, които могат да се появят. Това, което може да се случи, ще ви оказва влияние през следващите няколко месеца. Някои от вас може да се възползват от добра възможност да сменят работата си.

Ноември ще ви донесе нови идеи, а в средата на месеца отделете максимум внимание на близките, особено на по-възрастните. Поддържайте семейните традиции, предложете помощ.

Нови възможности и перспективи за кариерен ръст може да се разтворят в самия край на годината. Хармоничното влияние на Юпитер, намиращ се във вашия знак, ще ви прави по-уверени в решаването на сложни професионални задачи и ще ви предпазва от грешки. В същото време можете да разчитате и на укрепване на отношения.