Близнаци

Хороскоп за 2017 година

Близнаци: 22.05 - 21.06

Информация за зодията Близнаци

   За Близнаците2015-а съществено ще активизира вътрешните ви резерви. Ще ви се прииска да направите всичко необходимо, за да получите обществено признание и финансов успех. В стремежа да постигате поставените цели няма да ви плаши необходимостта да се трудите дълго и упорито.

Но някои препятствия по пътя ви все пак са възможни – вината за това ще е на нестабилното положение на Сатурн и Плутон, както и собствената ви повърхностност. Като цяло обаче 2015-а ще бъде за вас ярък период, динамичен и богат на събития.

Умението ви да създавате контакти ще предизвиква възхищение, но през януари ще постигнете повече, ако ограничите общуването и деловите връзки. Финансовата страна на отношенията изисква повече предвидливост. И макар че в живота ви може да се появи ново увлечение, заради което да си заслужава да изтръскате джобовете, ще ви е от полза умението навреме да спрете и да се съсредоточите върху главното. Ще почувствате, че трябва да смените вектора на движение.

През февруари работоспособността ви ще е на висота. Особено успешно ще бъде регулирането на по-рано започнатите дела. Във втората половина на месеца към вас може да се върнат старите ви чувства. Романтичните запознанства няма да носят очакваните резултати, но ще можете да изградите приятелски връзки с тези, които срещате.

През март някои най-перспективни проекти леко ще се застопорят. Следете знаците, които ви изпраща съдбата в периода 2–4 март. Ще можете да отложите незадължителните неща или да им отделяте минимум време. Любовните ви отношения ще клонят към стабилност и определеност, някои дори може да поискат да узаконят връзките си.

Априлското влияние на планетите ще бъде достатъчно сложно, но все пак носещо късмет и обновление в сферата на любовта. Тези, които се намират в активно търсене на половинка, може да я срещнат още в първата декада на месеца. Около 15 април е възможно неочаквано развитие на отношения, прерастване на приятелство в любов. Ако имате връзка, старайте се да намирате компромиси, които да устройват и двамата.

В първата половина на май обърнете внимание на здравето и настроението на старшите членове на семейството си. Бъдете внимателни към техните потребности. Последната седмица на май е благоприятна за решаване на кариерни въпроси. Ако е назрял важен разговор с ръководството, постарайте се да го проведете в периода 23–28 май.

През юни бъдете точни и последователни в решаването на текущите делови въпроси, не допускайте пренапрежение в работата. Планирайте важните неща с резерва от време. През този месец ще можете повторно да пристъпите към по-рано отложени въпроси и да постигнете добри резултати в тяхното решаване. Не е обаче най-подходящото време за вземане на кредити, както и не е най-добрият период в любовта – по-добре не провокирайте партньора към откровени разговори, чиито резултати може да не съвпаднат с очакванията ви.

Юли ще добави оптимизъм и увереност в решаването както на делови въпроси, така и на лични. Ако имате необходимост, ще ви се удаде възможност да се ориентирате в причините на трудностите във взаимоотношенията. Във втората половина на месеца ще можете успешно да смените местоработата, да получите увеличение на заплатата или повишение по служба.

През август е възможно пренапрежение, свързано с нарастващо натоварване в служебен план. За да не получите синдром на хронична умора, намерете време за общуване с приятели, по-често оставайте насаме с половинката и задължително сменете обстановката. В края на месеца пред вас отново ще застане необходимостта да работите с повишено себеотдаване. По това време може да намерите нови възможности за подобряване на финансовото положение.

Септември е подходящ за тези, които се нуждаят от вътрешни промени. В първата половина на месеца ще можете да решите собствените си вътрешни конфликти и да погледнете с оптимизъм в бъдещето. За да не натворите грешки в личния живот, вслушайте се в съветите на по-опитни и мъдри хора.

Първата половина на октомври е подходяща за преобразувания в работната сфера. Ще можете с лекота да съвместявате основния и допълнителния труд, което ще повиши доходите ви и ще ви позволи заделянето на пари за по-голяма покупка.

Ноември ще донесе желание за повече почивка и по-малко работа. Близките ви ще се нуждаят от внимание и грижа, намерете време и за някое семейно празненство.

В първата половина на декември чакайте приятни новини, свързани с примамливи перспективи в сферата на кариерата. Това време е подходящо да се обърнете към ръководството с молба за увеличение на заплатата. В средата на месеца разчистете недовършената работа, за да не я влачите и през следващата година.