Victoria Holidays

Овен

Хороскоп за 30 август, 2014 г.

Овен: 21.03 - 20.04

Информация за зодията Овен

   За ОвнитеНа много от вас днес ще се наложи да се справят с редица предизвикателства от делови и от личен характер. Отговорностите ви ще бъдат многобройни, но ако изберете правилен подход, ще съумеете да се справите с всичко и да ви остане достатъчно време за пълноценен отдих.

Телец

Хороскоп за 30 август, 2014 г.

Телец: 21.04 - 21.05

Информация за зодията Телец

   За ТелцитеРазрешавайте натрупаните в последно време проблеми, тъй като рискувате те да продължат да се задълбочават. В случай че ви натоварят с допълнителни отговорности, ще се наложи да съставите стриктен план за действие. Оставете си все пак няколко свободни часа за почивка!

Близнаци

Хороскоп за 30 август, 2014 г.

Близнаци: 22.05 - 21.06

Информация за зодията Близнаци

   За БлизнацитеИска ви се или не, днес изпълнявайте стриктно задълженията си, за да успеете да се преборите с предизвикателствата, съществуващи в професионалната сфера. Много от вас ще получат интересни известия, които ще ви гарантират спокойствие както на този етап, така и в бъдеще.

Рак

Хороскоп за 30 август, 2014 г.

Рак: 22.06 - 23.07

Информация за зодията Рак

   За РацитеСъбота е носител на чудесни възможности за реализация на материални цели, на лични ангажименти или за осъществяване на важни срещи в обществените среди. Повечето от знака ще успеят с реализацията на целите си, но някои ще бъдат възпрепятствани от здравословен проблем.

Лъв

Хороскоп за 30 август, 2014 г.

Лъв: 23.07 - 23.08

Информация за зодията Лъв

   За ЛъвоветеПолагайте съзнателни усилия да съхраните стабилността на финансовото си положение. Добре е да се откажете от големите покупки и инвестиции, особено ако нямате регулярни приходи, които да ви гарантират спокойствие в материалната сфера. 

Дева

Хороскоп за 30 август, 2014 г.

Дева: 24.08 - 23.09

Информация за зодията Дева

   За ДевитеДнес ще печелите заради отличната си предварителна подготовка и добрата организация. Много от вас ще се отправят на път, което за вас ще се превърне в източник на множество положителни емоции. Постарайте се, преди да поставяте начало на изпълнението на нови проекти, да приключвате със старите.

Везни

Хороскоп за 30 август, 2014 г.

Везни: 24.09 - 23.10

Информация за зодията Везни

   За ВезнитеНапрежението през този ден ще е изразително при повечето от зодията. Мнозина са се устремили към реализацията на своя цел, за която още днес ще проведат срещи и разговори със съответните хора. По принцип проектът ви може да се осъществи, но за момента едва ли ще е възможно.

Скорпион

Хороскоп за 30 август, 2014 г.

Скорпион: 24.10 - 22.11

Информация за зодията Скорпион

   За СкорпионитеЧрез дипломатичност и гъвкавост днес ще съумеете да прокарате своя идея, така че да бъде широко подкрепена от хората в прякото ви обкръжение. Не допускайте да бъдете мамени чрез документи или пари, като се опитайте да бъдете максимално съсредоточени както върху важните, така и върху маловажните неща в ежедневието си!

Стрелец

Хороскоп за 30 август, 2014 г.

Стрелец: 23.11 - 21.12

Информация за зодията Стрелец

   За СтрелцитеДнес на много от вас ще се наложи да направят непредвидени разходи, с които трябва да се справите, въпреки затрудненото си материално положение. Заемете се с ефективно изпълнение на личните си планове, за да ви остане достатъчно време за семейството.

Козирог

Хороскоп за 30 август, 2014 г.

Козирог: 22.12 - 20.01

Информация за зодията Козирог

   За КозирозитеЩе има възможност да направите важен избор в живота си, който ще ви носи повече радост и удовлетворение. Колкото по-ясно формулирате какви са очакванията ви от хората в прякото ви обкръжение, толкова по-добри ще бъдат постигнатите резултати. Отделете време за забавления и за пълноценен отдих!

Водолей

Хороскоп за 30 август, 2014 г.

Водолей: 21.01 - 19.02

Информация за зодията Водолей

   За ВодолеитеНай-правилната стратегия да се справите с изпречващите се по пътя ви трудности ще бъде да проявите постоянство. Споделяйте с интимната половинка открито идеите си, дори и те да не са приети с въодушевлението, на което се надявате. Добре е да останете верни на принципите си, за да откриете най-краткия път до целта.

Риби

Хороскоп за 30 август, 2014 г.

Риби: 20.02 - 20.03

Информация за зодията Риби

   За РибитеДнешната събота е подходяща да започнете да реализирате всякакви инициативи, които биха могли да ви донесат значителни ползи в личен план. Постарайте се да обръщате повече внимание на неща, при които сте зависими по някакъв начин, защото само така ще си гарантирате спокойствието, от което се нуждаете.