Victoria Holidays

Овен

Хороскоп за 29 ноември, 2014 г.

Овен: 21.03 - 20.04

Информация за зодията Овен

   За ОвнитеНапоследък имате усещането, че сте на предела на силите си - както физическите, така и психическите. Не забравяйте, че не всичко е работа и се опитайте да си отделите малко време за качествена почивка. Основното, за което трябва да се погрижите, е вашето собствено тяло. Не преяждайте и не препивайте!

Телец

Хороскоп за 29 ноември, 2014 г.

Телец: 21.04 - 21.05

Информация за зодията Телец

   За ТелцитеДнес енергията ви сякаш е неизчерпаема. Възползвайте се от този факт и се отдайте на разходка, пътуване или пък на любимия си спорт. После ще се чувствате напълно презаредени и чисто нови. Погрижете се за реда около вас, за реда във вас. Развържете възлите, почистете пространството и на душата ви ще стане леко, леко. 

Близнаци

Хороскоп за 29 ноември, 2014 г.

Близнаци: 22.05 - 21.06

Информация за зодията Близнаци

   За БлизнацитеПолучавате днес онова, което сте вложили във взаимоотношенията си. Дано сте били по-внимателни и мили и ще получите същото в отговор, ако ли пък не сте били – мислете му. Възможно е неприятна новина да помрачи почивния ви ден. Вместо обаче да изпадате в самосъжаление, помислите върху ситуацията трезво и да вземете най-правилното решение.

Рак

Хороскоп за 29 ноември, 2014 г.

Рак: 22.06 - 23.07

Информация за зодията Рак

   За РацитеДнес сякаш всички ще се опитват да прехвърлят отговорността на вашите плещи. Вас това едва ли ще ви стресне, лесно ще сложите всички по местата им. Не бързайте да си вадите прибързани заключения за неща, които сте видели и чули. В крайна сметка не всичко е такова, каквото изглежда привидно.

Лъв

Хороскоп за 29 ноември, 2014 г.

Лъв: 23.07 - 23.08

Информация за зодията Лъв

   За ЛъвоветеДнес трудно ще успеете да погледнете в перспектива, толкова ще сте се вторачили в детайлите или пък изобщо няма да ви се занимава с гледане напред в бъдещето. Починете си добре и преосмислете внимателно идеите, плановете и приоритетите си. Може и да не ви се вярва, но има шанс най-правилното решение, което търсите от толкова време, да се роди именно днес.

Дева

Хороскоп за 29 ноември, 2014 г.

Дева: 24.08 - 23.09

Информация за зодията Дева

   За ДевитеДнешния ден можете да проведете както намерите за добре и всичко ще се получава почти идеално. Все пак добре е сутринта да се съсредоточите върху важните въпроси, а вечерта да оставите за забавление и шумни компании. Събота е идеална да се погрижите за дома си - подредете гардероба или пък се захванете с друга домакинска работа - всичко ще ви се удава с лекота.

Везни

Хороскоп за 29 ноември, 2014 г.

Везни: 24.09 - 23.10

Информация за зодията Везни

   За ВезнитеМалко отнесени ще сте днес и дори няма да се вторачвате във всяко нещо, както обикновено правите. Плановете, които кроите, може и да се окажат неосъществими, но пък защо да не помечтаете. Предизвикателството, което ви се отправя за днес, е да си държите езика зад зъбите. В противен случай необмислените ви и импулсивни реакции почти със сигурност ще ви поставят в неприятна конфронтация.

Скорпион

Хороскоп за 29 ноември, 2014 г.

Скорпион: 24.10 - 22.11

Информация за зодията Скорпион

   За СкорпионитеДнес нещата ще са изцяло във ваши ръце и изключително от вас ще зависи успешното им развитие. Можете да докажете организаторските си качества. Страхотна и напълно неочаквана изненада обаче може да преобърне целия ви уикенд на 180 градуса. Отдайте се на мига изцяло и забравете поне за момент тревогите и притесненията си.

Стрелец

Хороскоп за 29 ноември, 2014 г.

Стрелец: 23.11 - 21.12

Информация за зодията Стрелец

   За СтрелцитеПрекалената припряност никому не е помогнала, затова се опитайте да действате по-сдържано. Прекарайте повечето време с близки на сърцето ви хора, така ще релаксирате най-добре. Останете си вкъщи и се посветете на кротки занимания, които не изискват чужда компания. В противен случай съществува голям риск да станете център на неприятна ситуация.

Козирог

Хороскоп за 29 ноември, 2014 г.

Козирог: 22.12 - 20.01

Информация за зодията Козирог

   За КозирозитеДнес ще трябва да сте малко по-категорични и да действате бързо, ако искате да постигнете желаното. Добри възможности имате за пътувания и развлечения, а още по-добри за обучение и творчески изяви. Време е обаче да обърнете малко внимание и на самите себе си. Посветете се на любимо занимание, отделете време на близките и приятели!

Водолей

Хороскоп за 29 ноември, 2014 г.

Водолей: 21.01 - 19.02

Информация за зодията Водолей

   За ВодолеитеДобър момент да затвърдите онова, което вече знаете или сте придобили. Като нищо може да направите някои финансов удар – да попаднете на разпродажба например. Време е и да посветите времето и вниманието си на близък, но напоследък пренебрегван от ваша страна човек. Помислете как да зарадвате него, а и себе си по възможно най-добрия начин.

Риби

Хороскоп за 29 ноември, 2014 г.

Риби: 20.02 - 20.03

Информация за зодията Риби

   За РибитеСъбота съвсем не е лоша, а дали ще се окаже успешна, зависи изключително и само от вас. Не бързайте за никъде и не се опитвайте да постигнете нещата със силови методи, следвайте поговорката за благата дума и ще отворите дори и бронирани врати. Въпреки че денят е почивен, имате усещане, че задачите, които го изпълват, нямат край. Подходете към тях отговорно!