Victoria Holidays

Овен

Хороскоп за 31 октомври, 2014 г.

Овен: 21.03 - 20.04

Информация за зодията Овен

   За ОвнитеОнези от зодията, които са започнали през предните дни изпълнението на някаква задача, имат шанса да я приключат днес. Същото важи и за продължаването на започнали преговори. Звездите обаче препоръчват да не прехвърляте границата на доброто поведение и да не се впускате в конфликти.

Телец

Хороскоп за 31 октомври, 2014 г.

Телец: 21.04 - 21.05

Информация за зодията Телец

   За ТелцитеПри мнозина са налице емоционални сътресения, които често са следствие от загубено доверие или разклатен авторитет. Вероятно още днес някои Телци ще се опитат да възстановят загубените позиции, но успехът - поне засега - е много съмнителен.

Близнаци

Хороскоп за 31 октомври, 2014 г.

Близнаци: 22.05 - 21.06

Информация за зодията Близнаци

   За БлизнацитеЗа част от представителите на зодията се очертава конфликт с човек от близкото обкръжение. Въпросният сблъсък е във връзка с неприятна ситуация, възникнала през последните дни. Бъдете обаче толерантни към околните. Така ще ги спечелите много повече на своя страна, отколкото, ако ултимативно изисквате да ви обърнат внимание. 

Рак

Хороскоп за 31 октомври, 2014 г.

Рак: 22.06 - 23.07

Информация за зодията Рак

   За РацитеМнозинството от Раците са убедени, че ще се справят с проблемите си и ще разрешат въпроси от много важно естество в срок и с подобаващ успех. Не бива да допускате и сянка на съмнение, защото ще се случи точно така. Първоначалните обещания от страна на началниците днес ще започнат да се изпълняват. 

Лъв

Хороскоп за 31 октомври, 2014 г.

Лъв: 23.07 - 23.08

Информация за зодията Лъв

   За ЛъвоветеВ службата ще се наложи да се справяте с голямо количество задачи. Разочарования настъпват за онези от знака, които следва да проведат много важна среща. Сблъсък с колеги ще ви позволи да различите лоялността от привидната колегиалност. Не се впускайте в големи начинания!

Дева

Хороскоп за 31 октомври, 2014 г.

Дева: 24.08 - 23.09

Информация за зодията Дева

   За ДевитеНа преден план изпъкват благоприятните възможности за парични печалби, свързани с деловите ви отговорности. При някои от зодията възникват напрегнати взаимоотношения с шефовете в службата. Постарайте се да не показвате нестабилност пред колегите. 

Везни

Хороскоп за 31 октомври, 2014 г.

Везни: 24.09 - 23.10

Информация за зодията Везни

   За ВезнитеДнес ще се сдобиете с важна информация. Трябва обаче веднага да използвате наученото, защото иначе конкуренцията ще ви изпревари. Внимавайте със случайни връзки! Възможно е да получите неприятна информация за здравословно неразположение на близък човек.

Скорпион

Хороскоп за 31 октомври, 2014 г.

Скорпион: 24.10 - 22.11

Информация за зодията Скорпион

   За СкорпионитеТози ден е изпълнен с много движение за Скорпионите и неизгодни ситуации в службата. Последните не са в състояние да неутрализират успеха ви, но ще действат мъчително върху съзнанието ви. Денят не е особено удачен за финансови операции, не предприемайте никакви рискове!

Стрелец

Хороскоп за 31 октомври, 2014 г.

Стрелец: 23.11 - 21.12

Информация за зодията Стрелец

   За СтрелцитеВ стремежа си да решите наболял проблем или да достигнете до яснота относно справянето с него не е изключено да сгрешите, ако потърсите нечие съдействие. Натъжават ви носталгични спомени за човек, с когото отдавна сте се раздалечили. Дори да успеете да възобновите отношенията си, те няма да са предишните.

Козирог

Хороскоп за 31 октомври, 2014 г.

Козирог: 22.12 - 20.01

Информация за зодията Козирог

   За КозирозитеПрез този петък за повечето Козирози се очертава спокойствие, както и шанс за реализиране на целите и намеренията ви. За да приключите деня си успешно, е за препоръчване да избягвате конфронтацията. Съсредоточете се върху задачи и дела с практичен характер и ще бъдете възнаградени с отлични резултати.

Водолей

Хороскоп за 31 октомври, 2014 г.

Водолей: 21.01 - 19.02

Информация за зодията Водолей

   За ВодолеитеПри осъществяване на контакти с приятели или в обществените среди е добре да се владеете и да не влизате в конфликти. Не приемайте безкритично обещанията на околните. Трудности се очертават в контактите, като не е изключено да научите новина, която коренно да промени отношението ви към някого.

Риби

Хороскоп за 31 октомври, 2014 г.

Риби: 20.02 - 20.03

Информация за зодията Риби

   За РибитеВ служебно отношение се очертават неудобства за доста от Рибите, които за някои са свързани с пътуване. За да намалите вероятността от пропуски при осъществяване на намеренията си, следва да програмирате задачите си и да ги изпълнявате последователно.