Victoria Holidays

Овен

Хороскоп за 24 ноември, 2014 г.

Овен: 21.03 - 20.04

Информация за зодията Овен

   За ОвнитеДнес може да си позволите да се отпуснете вътрешно и да се доверите на Съдбата. Каквото и да започнете, в края на краищата всичко ще завърши добре. Организирайте по-важните си бизнес срещи. Няма да ви бъде трудно да намирате общи приказки с околните, независимо от тяхната възраст или други различия. Може да получите нов тласък в работата си. В романтичен план понеделник ви дарява с вярност и много споделена любов, дори за необвързаните представители на знака.

Телец

Хороскоп за 24 ноември, 2014 г.

Телец: 21.04 - 21.05

Информация за зодията Телец

   За ТелцитеГолямото вдъхновение може да ви сполети още от сутринта. Не изпускайте внезапната муза! Продуктивен ден за всички на свободна практика. Ще трябва да намерите баланса между творческите си импулси и служебните задължения заедно с всички правилници и наредби – може между тях да има несъответствие и тогава има вероятност да объркате нещо. Желаният резултат ще дойде само ако намерите точната доза от двете и ги съчетаете в една успешна формула.

Близнаци

Хороскоп за 24 ноември, 2014 г.

Близнаци: 22.05 - 21.06

Информация за зодията Близнаци

   За БлизнацитеДнес е идеален ден за споразумения, диалог, консултации и подписване на документи. Много от вас ще работят безупречно и репутацията ви ще бъде на ниво. Възможно е инициативата да бъде поета от други хора. Прогнозата за всяко сътрудничество е благоприятна, ако успеете да запазите баланса на интересите. Преговаряйте всички възможни опции, преди да предприемете общ проект. Имайте предвид, че някои събития съдържат известна доза риск за вбъдеще.

Рак

Хороскоп за 24 ноември, 2014 г.

Рак: 22.06 - 23.07

Информация за зодията Рак

   За РацитеПонеделник ще започне добре, с положителни за вас развития по въпросите, които най-много ви интересуват. По-късно няма да сте ангажирани твърде много със задачи и няма да ви се налага да проявявате грижи и предпазливост, нито дори търпение. Не се изключва обаче зависимост от емоционалните състояния, които ще тълкуват някои от действията ви в по-късните часове. При много от вас ще се прояви полезния опит, който сте придобили в трудни моменти.

Лъв

Хороскоп за 24 ноември, 2014 г.

Лъв: 23.07 - 23.08

Информация за зодията Лъв

   За ЛъвоветеДнес очаквайте положителни промени. Това е много продуктивен ден, затова опитайте да го използвате в полза на вашите планове. В същото време ще се развиват отлични възможности за комуникация и обучение, както и пътуване или професионален растеж. Ще бъдат успешни запознанствата, новите инициативи ще имат добра перспектива, най-вече ако подготвите стратегията си от днес. В случай на влошаване на здравето веднага се обърнете към специалист.

Дева

Хороскоп за 24 ноември, 2014 г.

Дева: 24.08 - 23.09

Информация за зодията Дева

   За ДевитеОбхватът на творческите ви интереси днес е възможно да бъде значително стеснен, но откритото поле за практика и действия ще донесе постепенен напредък в кариерата и работата ви. Можете да започнете да работите с планиране на приходите, разходите и ценообразуването, да проведете някои официални срещи и да се заемете с изготвянето на план или график. От финансова гледна точка не е необходимо да отивате твърде отвъд бюджета си, запазете баланс. 

Везни

Хороскоп за 24 ноември, 2014 г.

Везни: 24.09 - 23.10

Информация за зодията Везни

   За ВезнитеДнес ще имате възможност за поемане на нови инициативи. Макар звездите все още да не са категорични за новите начинания, на вас се дава картбланш за действие – не го изпускайте, с това ще бъдете една крачка пред останалите. Всички действия ще доведат до желаните резултати за определен период от време. Ще имате време да посетите всяко място, на което трябва да бъдете, и ще срещате винаги правилните хора за всичко. 

Скорпион

Хороскоп за 24 ноември, 2014 г.

Скорпион: 24.10 - 22.11

Информация за зодията Скорпион

   За СкорпионитеДнес направете необходимото, за да запазите положителната си нагласа. Емоциите ще бъдат засилени, както и социалният ви живот. Ще играят голяма роля старите ви навици и вътрешните тайни желания. Нуждата от личен живот или поверителен разговор ще даде отправна точка на необходимите акценти във вашия вътрешен свят. Предимство днес ще имат обичайните ежедневни задачи, свързани с вашето оцеляване и покриване на най-обикновените нужди.

Стрелец

Хороскоп за 24 ноември, 2014 г.

Стрелец: 23.11 - 21.12

Информация за зодията Стрелец

   За СтрелцитеПозициите ви ще се засилят още в началото на седмицата. Осъществете обаче в следобедните часове най-важните и големи свои планове. По това време е идеален момент за добиване на нови знания с практическа насоченост, придобиване на ново умение или специализирано обучение. Може да участвате в семинари, консултации, да пътувате и активно да общувате. Околните ще се вслушват в мнението ви и ще го подкрепят. В личен план не се изключва желание за романтика.

Козирог

Хороскоп за 24 ноември, 2014 г.

Козирог: 22.12 - 20.01

Информация за зодията Козирог

   За КозирозитеДнес не започвайте работа от сутринта! Преди това направете нещо, което да ви подейства вдъхновяващо. В по-късните часове минете към решаване на неотложните проблеми във всичките им размери. Много от нюансите днес ще бъдат взаимно свързани и това ще улесни работата ви, особено ако сте се заредили добре с енергия. Акцент ще има върху домакинската работа, принуждавайки ви да се приспособите към семейния график.

Водолей

Хороскоп за 24 ноември, 2014 г.

Водолей: 21.01 - 19.02

Информация за зодията Водолей

   За ВодолеитеПонеделник е много благоприятна за представителите на знака. Не се колебайте да проведете важни срещи или да предприемете бизнес пътуване. Можете да изградите връзки, да изясните всички подробности, да изпратите своите предложения до по-вишестоящите или ако си търсите работа, да подготвите документи. Ще получите полезна информация от разговор по телефона с близък приятел. В семейството с лекота ще се обсъждат най-важните въпроси.

Риби

Хороскоп за 24 ноември, 2014 г.

Риби: 20.02 - 20.03

Информация за зодията Риби

   За РибитеВажно е в понеделник да имате готов отговор за всичко – в преговорите и в споровете. Непредвидени усложнения са възможни с финансите и работата ви. Нещо е възможно да се счупи или повреди и да трябва да преразгледате плановете си за почивка. Пазете се от травми, особено при спортуване. Творчески настроените представители на знака могат да бъдат осенени от гениална идея… но за съжаление за нея може да бъде късно.