Victoria Holidays

Овен

Хороскоп за 23 октомври, 2014 г.

Овен: 21.03 - 20.04

Информация за зодията Овен

   За ОвнитеСъвместните инициативи днес ще бъдат успешни, ако усилията са равно разпределени между членовете на екипа. Самостоятелните изяви ще бъдат по-малко успешни. Организационните ви умения ще блеснат. Ако имате семеен бизнес, то днес той ще процъфтява. Не е излишно да обърнете внимание на мерките си за сигурност, за всеки случай.

Телец

Хороскоп за 23 октомври, 2014 г.

Телец: 21.04 - 21.05

Информация за зодията Телец

   За ТелцитеВашето предимство днес е физическата ви издръжливост. Много от вас ще се занимават с това да търсят справедливост по различни казуси. Независимо за какво става дума, имате всички предпоставки да излезете победители. Възможно е да сте по-скоро в ролята на рефер, отсъждащ победителя в някой спор. Идеален ден за тези, които работят в сферата на рекламата.

Близнаци

Хороскоп за 23 октомври, 2014 г.

Близнаци: 22.05 - 21.06

Информация за зодията Близнаци

   За БлизнацитеДемонстрирайте вашите ловкост, подвижност и общителност – тези инструменти ще са най-подходящи за справяне с всяка задача днес. Големи шансове за намиране на работа за безработните представители на знака. При възможност покажете вашите специфични умения пред евентуален работодател. Говорете с близките си лично, избягвайте да общувате само чрез телефони.

Рак

Хороскоп за 23 октомври, 2014 г.

Рак: 22.06 - 23.07

Информация за зодията Рак

   За РацитеТворческата енергия ще ескалира, което ще доведе до неразбирателство в диалога с околните. При съвместни проекти избягвайте да вършите работата на другите. Този ден за постигането на обща цел усилията трябва да бъдат балансирано разпределени. Обменяйте информация и мнения, те ще бъдат много важни, а освен това хората ще са лоялни с вас и няма да останете заблудени. 

Лъв

Хороскоп за 23 октомври, 2014 г.

Лъв: 23.07 - 23.08

Информация за зодията Лъв

   За ЛъвоветеДа поддържате деловите си взаимоотношения, ще бъде по-важно от личните ви контакти. Оставете настрана емоциите, понеже днес чувствата ще отнемат много от вашата енергия. Концентрирайте се върху конкретна задача и дайте всичко от себе си. Ще намерите добри решения за ситуации, които в миналото са ви изглеждали сложни и дори невъзможни за преодоляване. 

Дева

Хороскоп за 23 октомври, 2014 г.

Дева: 24.08 - 23.09

Информация за зодията Дева

   За ДевитеВсичко зависи от вашата предприемчивост и смелост. Най-много ще постигнете в работата и спортните занимания, но ако вярвате силно в себе си, ще жънете успехи във всичко, което пожелаете. Денят е подходящ за пътуване, затова не пропускайте тази възможност, особено ако то е извън страната. Натоварени ще са тези от вас, които работят в сферата на комуникациите – пригответе се, защото ви чака много работа днес.

Везни

Хороскоп за 23 октомври, 2014 г.

Везни: 24.09 - 23.10

Информация за зодията Везни

   За ВезнитеЛош момент да се съмнявате и да показвате нерешителност. За да постигнете целите си, имате нужда от енергия и отдаденост. Бъдете последователни и не променяйте посоката, която сте поели. Несигурните ви действия отстрани могат да накарат другите също да се съмняват във вас. Не позволявайте това! Очаквайте парично възнаграждение или друга награда за вашите усилия.

Скорпион

Хороскоп за 23 октомври, 2014 г.

Скорпион: 24.10 - 22.11

Информация за зодията Скорпион

   За СкорпионитеВъв ваш интерес ще бъде да не намалявате темпото точно сега. Вземете активно участие в обществения живот, показността ви днес ще донесе само ползи. Акцентът на деня ще бъде върху технологиите. Полезни ще бъдат контактите ви, оказващи влияние във вашите бизнес дела. Придържайте се към обещанията си и не поемайте излишни отговорности.

Стрелец

Хороскоп за 23 октомври, 2014 г.

Стрелец: 23.11 - 21.12

Информация за зодията Стрелец

   За СтрелцитеПовишете вашата физическа и интелектуална активност днес. Уверете се, че всяко ваше действие е смислено и не си губите времето с излишни неща, които само ви бавят или натоварват. Интуитивната ви природа и умението да разбирате човешката психика ще ви помогне да предотвратите конфликти с близките. Време за ремонти вкъщи или предекориране, а дори и на смяна на местожителството.

Козирог

Хороскоп за 23 октомври, 2014 г.

Козирог: 22.12 - 20.01

Информация за зодията Козирог

   За КозирозитеПовечето от вас до края на деня ще я карат на икономичен режим. През свободното си време може да обърнете малко внимание на здравето си с по-интензивна разходка или известно време във фитнес залата. Не се затормозявайте в избора ви на тоалет, тъй като не знаете как ще се развие денят, дори само емоционално – придържайте се към по-свободните и удобни дрехи. Включете повече плодове в дневното си меню.

Водолей

Хороскоп за 23 октомври, 2014 г.

Водолей: 21.01 - 19.02

Информация за зодията Водолей

   За ВодолеитеЧудесен ден за завършване на проекти. Също така, ако сте решили да разчистите сметките, сега е много добър момент за разплащания. Ако планувате пазаруване, ориентирайте се към техника. Не пръскайте твърде много пари по удоволствия днес. По-общителните от вас имат много по-голям шанс днес да получат допълнителни доходи, благодарение на контактите си.

Риби

Хороскоп за 23 октомври, 2014 г.

Риби: 20.02 - 20.03

Информация за зодията Риби

   За РибитеДнес ще имате възможност да завършите много от започнатите вчера неща. Отделете внимание на хората около вас – семейството, приятелите и колегите. Те ще са от голямо значение за успехите през днешния ден, тяхната помощ, умения и съвети ще бъдат безценни за вас. Оценете усилията, които полага партньорът ви във вашата връзка и му засвидетлствайте необходимото уважение.