Victoria Holidays

Овен

Хороскоп за 1 септември, 2014 г.

Овен: 21.03 - 20.04

Информация за зодията Овен

   За ОвнитеДобре е да загърбите скромността и съмненията си - дипломатично наблегнете на решителността и смелостта, като деликатно се осведомите за пътуването по работа или културно мероприятие - това ще гарантира положителната промяна в живота ви.

Телец

Хороскоп за 1 септември, 2014 г.

Телец: 21.04 - 21.05

Информация за зодията Телец

   За ТелцитеСилната интуиция днес ще ви покаже накъде и как да действате, без да имате пропуски в насоката си. Важно е да се координирате какво точно искате и да се насочите към подходящи и преди всичко верни хора, а това - сега напълно ви се удава. Освен всичко, днес сте необичайно капризни. 

Близнаци

Хороскоп за 1 септември, 2014 г.

Близнаци: 22.05 - 21.06

Информация за зодията Близнаци

   За БлизнацитеДелова новина от близки хора, които ви подкрепят в една нова инициация с гарантиран успех. Мнозина ще вземат решение за промяна на жилищната обстановка, предвид разместване и козметична профилактика, но това може да създаде малко финансово неудобство! В свободното си време контактувайте с тези, които обичате.

Рак

Хороскоп за 1 септември, 2014 г.

Рак: 22.06 - 23.07

Информация за зодията Рак

   За РацитеСподелете с околните задачите си и задайте личните приоритети! Предстои да уточните финансови постъпления! Няма да липсват и изненади от семеен характер с посока ревизия на отговорностите, което, от своя страна, налага логичен разговор за очакваните от вас ангажименти и качеството им на финализиране. 

Лъв

Хороскоп за 1 септември, 2014 г.

Лъв: 23.07 - 23.08

Информация за зодията Лъв

   За ЛъвоветеНякои от вас ще се принудят да се държат резервирано и това леко утежнява околната атмосфера, но притеснението е в неразбирателството колко много сте уморени, а се налага съобразяване. Приятна изненада в работата! Обмислете отсега някои оферти за уикенда така, че да не се почувстват пренебрегнати близки хора! 

Дева

Хороскоп за 1 септември, 2014 г.

Дева: 24.08 - 23.09

Информация за зодията Дева

   За ДевитеАко трябва да нарушите малко принципите си, ще направите ред компромиси. Получените финанси са достатъчна радост за някои неотложни покупки и малки подаръци. Лесно ще спечелите сърцето на любим човек, но трудно ще му обясните за някои ваши отложени планове, предимно касаещи скорошно пътуване. 

Везни

Хороскоп за 1 септември, 2014 г.

Везни: 24.09 - 23.10

Информация за зодията Везни

   За ВезнитеПостарайте се адекватно да посрещнете изненадите от финансов характер. Така няма да имате съществени проблеми. През целия ден лесно ще скъсявате дистанцията между вас и заобикалящите. Комуникативни иусмихнати ще постигате набелязаните си цели. Ще бъдете доволни от толерантното отношение на любимия човек.

Скорпион

Хороскоп за 1 септември, 2014 г.

Скорпион: 24.10 - 22.11

Информация за зодията Скорпион

   За СкорпионитеОт вас зависи да се насочите към онова, което предизвиква актуалния ви интерес, и безотказно да го следвате! Повечето ще получат ободряващо известие и настроението се подобрява! Симптомите на умора и недоволство ще изчезнат и вие бързо и оптимистично възстановявате равновесието си. 

Стрелец

Хороскоп за 1 септември, 2014 г.

Стрелец: 23.11 - 21.12

Информация за зодията Стрелец

   За СтрелцитеПотребността ви да доказвате постоянно вашата неповторима значимост, днес ще бъде във възход и ще ви заставя към прецизен контрол на контактите си, дори и умишлено ще се изолирате от някои. Внимавайте, защото може да засегнете доста близки приятели, обективно незаслужаващи емоцията на действията ви.

Козирог

Хороскоп за 1 септември, 2014 г.

Козирог: 22.12 - 20.01

Информация за зодията Козирог

   За КозирозитеВсичко може да е по вода, ако се въздържате от определяне на квалификации за нещата и не се опитвате да спорите за вече преодолени и приети в материален смисъл ситуации. Не обръщайте внимание и на стари интриги в работата, които ще напомнят за себе си, за да проверят лоялността ви.

Водолей

Хороскоп за 1 септември, 2014 г.

Водолей: 21.01 - 19.02

Информация за зодията Водолей

   За ВодолеитеДнес имате да решават въпроси с повишена трудност. Освен това има куп проблеми, по които от доста време насам искате да постигнете яснота. Днес ще ви зарадва новина, която ще ви вдъхне твърда увереност, че в един момент ще получите необходимата подкрепа. Срещи и разговори на някои от вас ще минат доста напрегнато и ще ви ядосат. 

Риби

Хороскоп за 1 септември, 2014 г.

Риби: 20.02 - 20.03

Информация за зодията Риби

   За РибитеИмате много лични ангажименти. Но вие не отдавате особено значение на този факт. Далеч повече ви вълнуват задаващите се делови промени. Разбира се, това няма да стане, ако продължавате да стоите в ролята на пасивни наблюдатели на случващото се. Усилията ви ще бъдат подкрепени от влиятелни хора.