Victoria Holidays

Овен

Хороскоп за 4 март, 2015 г.

Овен: 21.03 - 20.04

Информация за зодията Овен

   За ОвнитеЕмоционални усложнения и временни несгоди са характерни за мнозина от представителите на Овен, но в почти всички случаи причините за това се коренят в самите вас и се основават на постоянната ви колебливост. Само малка част от родените в зодията са застинали в очакване, което пък определено говори за бездействие. Шансовете ви за делови напредък са ярки и изразителни.

Телец

Хороскоп за 4 март, 2015 г.

Телец: 21.04 - 21.05

Информация за зодията Телец

   За ТелцитеДеловият ритъм при Телците се движи с познатата скорост и достиженията ви са удовлетворителни. Само малка част от представителите на зодията са притиснати от тежки проблеми и губят перспектива, но този период отминава. Сряда ще ви изненада приятно с хубава делова новина. Тя ще събуди интереса на онези от зодията, които са безработни или доходите от работата са твърде недостатъчни.

Близнаци

Хороскоп за 4 март, 2015 г.

Близнаци: 22.05 - 21.06

Информация за зодията Близнаци

   За БлизнацитеПреобладаващата част от Близнаците са стъпили на здрава основа и постигат успех след успех. Точно в този момент се осъществява вашият успешен преход. Днес доста от зодията ще сключат делово споразумение или ще подпишат изгоден договор. Проблемите не са отминали при бизнесмените и не е изключено да загубите финансовите си позиции. Необходимо е да действате много внимателно. 

Рак

Хороскоп за 4 март, 2015 г.

Рак: 22.06 - 23.07

Информация за зодията Рак

   За РацитеДнес Раците едва ли ще имат ярки стремления към забележителна реализация в социалния и деловия живот. Без съмнение постиженията ви ще са скромни и умерени, което не звучи отчайващо, ако самите вие не се считате в момента за жертва на действащите обстоятелства. Към каква сфера от вашия живот са отправени тези мисли, е много трудно да се каже. Ако става дума за съществени неща, непременно трябва да изследвате ситуации, да стигнете до точни изводи.

Лъв

Хороскоп за 4 март, 2015 г.

Лъв: 23.07 - 23.08

Информация за зодията Лъв

   За ЛъвоветеЗа Лъвовете сряда разкрива благоприятни възможности за парични печалби, но като събития и изживявания денят е значително по-богат от тази еднопосочна тенденция. Някои от вас ще изясняват заплетени ситуации и неприятни обстоятелства. Други ще трябва да направят компромис в отношенията с колегите в службата. Трета част от зодията ще дискутират с някого по въпрос за нови делови възможности.

Дева

Хороскоп за 4 март, 2015 г.

Дева: 24.08 - 23.09

Информация за зодията Дева

   За ДевитеЯркият стремеж към подобряване на материалното състояние е характерна тенденция при Девите от началото на календарната година. Сега сте в добър период за осъществяване на такива цели, но не бива да го правите на всяка цена и без оглед на избраните методи и средства. Сряда е доста благоприятна за печалби. Основателно е обаче да знаете, че може да се наложи да действате с удвоени сили, тъй като ще се сблъскате с трудно преодолими препятствия.

Везни

Хороскоп за 4 март, 2015 г.

Везни: 24.09 - 23.10

Информация за зодията Везни

   За ВезнитеДнес голяма част от Везните ще бъдат доста напрегнати при осъществяване на деловите си задължения. Това не е причинено от проблеми, а защото действате отговорно и сряда ви предоставя добри възможности за реализация. Има явно и друга причина, поради която доста от зодията са напрегнати. Това е фактът, че някой настоятелно се опитва да ви измами. Може би схващате по интуитивен път това неприятно събитие. Няма обаче да се превърнете в жертва.

Скорпион

Хороскоп за 4 март, 2015 г.

Скорпион: 24.10 - 22.11

Информация за зодията Скорпион

   За СкорпионитеНапористи и неотстъпчиви, но понякога учудващо пасивни и незаинтересовани, Скорпионите ще действат в типичен стил днес. Единствената грешка, към която са предразположени доста от представителите на зодията, е пренебрегването на някои логични факти и следващата от това самозаблуда. Необходимо е да проявите повече бдителност, за да преодолеете подобна слабост.

Стрелец

Хороскоп за 4 март, 2015 г.

Стрелец: 23.11 - 21.12

Информация за зодията Стрелец

   За СтрелцитеЛичните успехи и деловата реализация са характерна особеност за Стрелците в сряда. В този план на развитие може да се говори и за нова работа при някои от зодията, чиято перспективност е значително по-ярка от досегашното професионално място. Сряда отбелязва началото на мощен импулс за вашия напредък. Би било голям пропуск, ако не се възползвате от него. Предстои раздвижване в различни сфери на вашата изява, което е достатъчен повод да се активизирате.

Козирог

Хороскоп за 4 март, 2015 г.

Козирог: 22.12 - 20.01

Информация за зодията Козирог

   За КозирозитеБлагоприятното развитие на събитията в личен и в делови план е достатъчно условие за надежди при представителите на Козирог. Перспективите са оптимистични и едва ли ще мине много време, за да се убедите на практика, че е така. Периодът, през който преминавате, е благоприятен за реализация на делови и социални цели. Похвално е това, че сте активни и действате по задачите си енергично, но някои от зодията са нетърпеливи и прибързват.

Водолей

Хороскоп за 4 март, 2015 г.

Водолей: 21.01 - 19.02

Информация за зодията Водолей

   За ВодолеитеЗа голяма част от представителите на Водолей сряда носи известни неудобства от делови порядък, но възникналите обстоятелства няма да предизвикат притеснения или проблеми при справянето със задачите. Денят ви разкрива чудесна възможност за парични печалби. И днес позитивното ви развитие и движението напред е подчертано недвусмислено. Някои от зодията ще започнат работа на ново място, а други ще се включат в курс за повишаване на професионалните си умения.

Риби

Хороскоп за 4 март, 2015 г.

Риби: 20.02 - 20.03

Информация за зодията Риби

   За РибитеЧестолюбиви и импулсивни, представителите на Риби винаги реагират остро, когато някой се опита да ограничи правата или действията им, както и когато неправомерно се разпореждат с тях. И днес ще възникне подобно развитие на отношенията с човек от обкръжението ви, което, разбира се, ще събуди импулсивните реакции на мнозина и ще достигнете до сблъсъци. Други от зодията ще възстановят стар контакт и не е изключено да поемат нови задължения.