Victoria Holidays

Овен

Хороскоп за 25 януари, 2015 г.

Овен: 21.03 - 20.04

Информация за зодията Овен

   За ОвнитеЗа ваша изненада неделя ще мине много приятно и бързо. Срещите със стари приятели и с нови хора ще ви заредят с положителни впечатления. Или пък изненада от половинката, за която дори и не сте подозирали. Друг път не мислете предварително, че ви чака един скучен ден. 

Телец

Хороскоп за 25 януари, 2015 г.

Телец: 21.04 - 21.05

Информация за зодията Телец

   За ТелцитеМалко скучен ден ще е вашата неделя, но поне няма да се обременявате с неприятни задължения. Желателно е да намерите време и да прекарате час-два на открито. Погрижете се да изгладите отношенията си с любимия човек, когото неволно сте засегнали. Една ваша дума и мирът ще е възстановен.

Близнаци

Хороскоп за 25 януари, 2015 г.

Близнаци: 22.05 - 21.06

Информация за зодията Близнаци

   За БлизнацитеЩе сте заредени с много силна енергия и усещайки това, ще бъдете настроени да помагате на хората около себе си. Работата ще ви върви леко, но не започвайте нещо, което ще изисква много време. Просто ще ви омръзне и нищо чудно да се заемете с нещо друго без време.

Рак

Хороскоп за 25 януари, 2015 г.

Рак: 22.06 - 23.07

Информация за зодията Рак

   За РацитеЩе сте прекалено емоционални още от сутринта. Насочете енергията си към полезни занимания. Премълчавайте, ако положението около вас стане напрегнато, и отбягвайте пререканията. Ако сами не се щадите, няма кой друг. 

Лъв

Хороскоп за 25 януари, 2015 г.

Лъв: 23.07 - 23.08

Информация за зодията Лъв

   За ЛъвоветеИзлезте на разходка сред природата в следобедните часове на неделния ден, но не го правете съвсем сами, а поканете човек, с когото можете да си бъбрите. Не се ангажирайте обаче с обременителни разговори, а като цяло си починете и повече се забавлявайте.

Дева

Хороскоп за 25 януари, 2015 г.

Дева: 24.08 - 23.09

Информация за зодията Дева

   За ДевитеДнешният неделен ден ще е успешен за вас, особено ако сте се заели да вършите нещо приятно от домакинската част у дома. Имате нужда от работа, но не трябва да е много ангажираща и уморителна. Ако пък ви се иска, може да отскочите до близкия парк и да потичате.

Везни

Хороскоп за 25 януари, 2015 г.

Везни: 24.09 - 23.10

Информация за зодията Везни

   За ВезнитеЩе бъдете прекалено емоционални днес, а после сами ще се чудите какво ви е провокирало към подобни изблици на чувства.  Може и просто да сте прекалено изморени, а не съумявате да си починете. Помислете над този въпрос, защото утре стартира новата работна седмица!

Скорпион

Хороскоп за 25 януари, 2015 г.

Скорпион: 24.10 - 22.11

Информация за зодията Скорпион

   За СкорпионитеНе се захващайте днес с неща, които не са ви приятни! Крайният резултат ще бъде една безкрайна досада. Ако не се чувствате комфортно в дома си, излезте сред природата и ще усетите как бързо се възстановява емоционалното ви равновесие.

Стрелец

Хороскоп за 25 януари, 2015 г.

Стрелец: 23.11 - 21.12

Информация за зодията Стрелец

   За СтрелцитеДобре ще е за вас да прекарате неделния ден в дома си и да обмислите плановете си за седмицата. По-малко коментирайте чуждите грешки, за да не се смеят после на вашите. Намерете време да изпиете следобедното си кафе с близък приятел, който ще се зарадва на поканата.

Козирог

Хороскоп за 25 януари, 2015 г.

Козирог: 22.12 - 20.01

Информация за зодията Козирог

   За КозирозитеОще от сутринта ще стане ясно, че денят няма да мине по вашите планове.  Приемете всичко спокойно и се опитайте да намерите нещо полезно в новото стечение на обстоятелствата. В крайна сметка важното е да си починете както трябва и компанията да ви е приятна.

Водолей

Хороскоп за 25 януари, 2015 г.

Водолей: 21.01 - 19.02

Информация за зодията Водолей

   За ВодолеитеКолкото и да не ви се иска, ще трябва да изтърпите далечни роднини, с които отдавна не сте се срещали. Не сте длъжни да изпълнявате молбите им, но поне демонстрирайте известна ангажираност в името на семейния мир. Все пак доста рядко ви се налага да сте в тяхната компания.

Риби

Хороскоп за 25 януари, 2015 г.

Риби: 20.02 - 20.03

Информация за зодията Риби

   За РибитеДнес бъдете търпеливи и се опитайте да помогнете на хората около вас. Ограничете се до наложителните разходи, не давайте пари за излишни неща. Имате недовършена служебна работа и ако през цялата неделя ще мислите за нея, по-добре я свършете навреме.