Victoria Holidays

Овен

Хороскоп за 23 юли, 2014 г.

Овен: 21.03 - 20.04

Информация за зодията Овен

   За ОвнитеАнгажиментите ви няма да са никак малко, но при добра организация ще се справите дори по-добре от предвиденото. Ще бъдете щастливи, че ви забелязват и оценяват, макар и с цената на малко усилия. Приемете съвета на приятелите и близките и бъдете готови за последствията от натоварената ситуация, която ви мъчи напоследък. 

Телец

Хороскоп за 23 юли, 2014 г.

Телец: 21.04 - 21.05

Информация за зодията Телец

   За ТелцитеБъдете доста внимателни по финансовите въпроси. Не се хвърляйте необмислено на примамливите предложения. Едва ли има нещо, което досега да не сте чували, а приказката: безплатен обяд няма, ви е добре известна. Просто погледнете няколко крачки напред. Фокусирайте се върху настоящето и дългосрочните планове за бъдещето.

Близнаци

Хороскоп за 23 юли, 2014 г.

Близнаци: 22.05 - 21.06

Информация за зодията Близнаци

   За БлизнацитеНезависимо от цялата ви ангажираност в офиса, днес просто ще ви се иска да си помечтаете. Всъщност какво по-практично от мечтите, та не са ли те една бъдеща цел за развитие! Може би е добре да преразгледате мечтите си, сигурно някоя от тях е напълно осъществима и то в най-скоро време. 

Рак

Хороскоп за 23 юли, 2014 г.

Рак: 22.06 - 23.07

Информация за зодията Рак

   За РацитеХубаво е да смените работното място, но не бъдете сигурни, че новата длъжност ще бъде по-добра или по-удовлетворяваща за вас. Обикновено не реагирате импулсивно, но днес ще е перфектният момент да се доверите сляпо на интуицията си. Направете това, което планирате от дълго време, или просто направете завой и оставете пътят да ви води.

Лъв

Хороскоп за 23 юли, 2014 г.

Лъв: 23.07 - 23.08

Информация за зодията Лъв

   За ЛъвоветеДенят е много подходящ за планиране на каквото ви хрумне. Най-добре е да правите делови прогнози. Ако решите да започнете нещо ново, ще успеете да го доведете до успешен завършек, разбира се, ще трябва и да се потрудите за това. Напоследък се притеснявате за здравето си. Обърнете се към специалист!

Дева

Хороскоп за 23 юли, 2014 г.

Дева: 24.08 - 23.09

Информация за зодията Дева

   За ДевитеМалко объркан ден, така че опитайте да запазите вътрешния си комфорт. Не е нужно да спорите с всички и да налагате своята си гледна точка, просто оставете другите да си имат позици, пък била тя и грешна. Ако спрете да гледате встрани, ще установите колко много идеи ви идват. Това е добра посока за действие.

Везни

Хороскоп за 23 юли, 2014 г.

Везни: 24.09 - 23.10

Информация за зодията Везни

   За ВезнитеДнес някой иска да ви помогне, затова просто се оставете в ръцете на този, който знае повече от вас. Дайте най-доброто от себе си и бъдете честни с хората около вас. Ако насочите вниманието към себе си, може да се окаже, че другите ви мислят за самовлюбени и няма да имат желание да ви изслушат следващия път, когато имате някоя добра идея. 

Скорпион

Хороскоп за 23 юли, 2014 г.

Скорпион: 24.10 - 22.11

Информация за зодията Скорпион

   За СкорпионитеНе всяка емоция е нужно да бъде дискутирана. Имате повече влияние върху интимния си партньор, отколкото си мислите. Избирайте приятелите си внимателно. Днес, независимо дали сте готови, или не, ще трябва да се изправите пред предизвикателството, което искахте. Трябва обаче да се придържате към изпълнение на задачите, без да вдигате много шум.

 

Стрелец

Хороскоп за 23 юли, 2014 г.

Стрелец: 23.11 - 21.12

Информация за зодията Стрелец

   За СтрелцитеДоста енергичен работен ден, а вечерта множество срещи и разговори. Имайте предвид, че не всички, с които контактувате, са толкова почтени, колкото очаквате, възможно е да ви поднесат неприятни изненади. В личен план, за да постигнете пълната хармония, за която отдавна копнеете във връзката си, трябва да бъдете честни един с друг.

Козирог

Хороскоп за 23 юли, 2014 г.

Козирог: 22.12 - 20.01

Информация за зодията Козирог

   За КозирозитеОтдалечете се от груповите занимания днес. Лесно ще видите, че периодът не е много обещаващ за кариерата ви. Възможни са затруднения от различно естество, служебни недоразумения и конфликти на работното място, които ще повишат напрежението около вас. Имате сили и ще се справите, но не преувеличавайте постиженията си. 

Водолей

Хороскоп за 23 юли, 2014 г.

Водолей: 21.01 - 19.02

Информация за зодията Водолей

   За ВодолеитеКолкото и да не вярвате, днес конфликтът може да се окаже хубаво нещо, за да докажете правотата си по даден казус. Вашата енергия може да причини напрегнати ситуации между вас и колегите ви. Най-вероятно ще можете да избегнете конфликтите без много неприятности. Подсигурете се, че сте се заредили с много търпение и вежливост. 

Риби

Хороскоп за 23 юли, 2014 г.

Риби: 20.02 - 20.03

Информация за зодията Риби

   За РибитеДенят е много важен за бъдещите ви цели. Добре е да имате положителна настройка към събитията, за да работят и те за вас. Трябва да внесете промяна в реда около вас. Много внимателно следете детайлите, независимо колко глобални ще са нещата, с които се занимавате. Умората ще ви дойде повече. Отделете вечерта за почивка, срещи с приятели и други приятни занимания.