Victoria Holidays

Овен

Хороскоп за 29 март, 2017 г.

Овен: 21.03 - 20.04

Информация за зодията Овен

   За ОвнитеПрекалено сте ентусиазирани и уверени в добрите резултати. Няма да се справите самостоятелно, но няма да се справите и ако сте прекалено прибързани. Обмисляйте решенията си. Може да ви се наложи да направите за нещо компромис, но ще е изключение. На ход са положителни промени, от които е хубаво да се възползвате за установяване на делова стабилност.

Телец

Хороскоп за 29 март, 2017 г.

Телец: 21.04 - 21.05

Информация за зодията Телец

   За ТелцитеСполуката в материален план не ви отминава, но пък едва ли ще ви зарадва, защото личните проблеми не престават да ви безпокоят. Видимо се нуждаете от промяна на обстановката около себе си. Създайте си душевен комфорт, но се погрижете и за близките си. Любовта ще ви помогне да откриете по-бързо онова, което търсите. 
Не се поддавайте на изкушения. Проверявайте както предложенията, така и хората, които ви „свалят звезди”. Запазете дистанция.

Близнаци

Хороскоп за 29 март, 2017 г.

Близнаци: 22.05 - 21.06

Информация за зодията Близнаци

   За БлизнацитеДелата на близнаците днес ще се подреждат според очакванията, а благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви даде добър старт в една надпревара. Самочувствието ви ще се повиши и това ще се отрази на всички около вас, защото видимо ще промените отношението си към заобикалящия ви свят, ставайки по-добри, усмихнати и услужливи. Новото и различното днес е, че голям процент от представителите на зодията съвсем неочаквано ще участват в социално мероприятие или в бизнес сделка. Последната най-вероятно е свързана с недвижим имот.

Рак

Хороскоп за 29 март, 2017 г.

Рак: 22.06 - 23.07

Информация за зодията Рак

   За РацитеВ общи линии денят е спокоен за Раците. На работното място за някои от зодията се очертават ядове, но това едва ли е учудващо. Активността ви ще бъде силно изразена и ще се опитвате максимално да я разпределите за всичките си ангажименти. Това може само да ви навреди, ако се заемете с прекалено много неща, и в крайна сметка не успеете да довършите нито едно от тях. Не обвинявайте близките си, ако не сте сигурни, че има защо.

Лъв

Хороскоп за 29 март, 2017 г.

Лъв: 23.07 - 23.08

Информация за зодията Лъв

   За ЛъвоветеНаблюдавайте хората, от които зависи развитието или реализацията на идеите ви. Лесно ще разберете кой ви пречи, а и го е правил доста време преди това. С воля ще може да се преборите с изкушенията си, което ще бъде и най-големият ви успех днес. Наред с това ще работите и за утвърждаване на авторитета си, изразявайки смело позициите си по въпроси от обществен и професионален интерес. Пътувания по дела, свързани с работата или семейството.

Дева

Хороскоп за 29 март, 2017 г.

Дева: 24.08 - 23.09

Информация за зодията Дева

   За ДевитеОпитвате се да се предпазите от някакъв личен проблем или поне да го оставите на заден план. Денят е напрегнат за Девите, но овладявате нещата и не позволявате събитията да излязат от контрол. В момента ситуацията при Девите е твърде сложна. Това не означава нито лоша, нито добра. Затруднен съм с точността на прогнозата. Самите вие, от една страна, се опитвате да внесете порядък в личния си живот, който за съжаление в момента е доста объркан, а от друга - деловите събития ви притискат за активна работа.

Везни

Хороскоп за 29 март, 2017 г.

Везни: 24.09 - 23.10

Информация за зодията Везни

   За ВезнитеОгромни трудности възникват пред Везните, които сега са изправени пред избор. Не е важно дали моментът е подходящ или не. Задължително трябва да го сторите. За едни той е от делово естество, а за други от лично. Вземете си поука от грешките и се опитайте да ги избегнете, ако не искате да загубите интереса на специален човек към вас. Не отстъпвайте пред желанията на близките си.

Скорпион

Хороскоп за 29 март, 2017 г.

Скорпион: 24.10 - 22.11

Информация за зодията Скорпион

   За СкорпионитеОт срещите ви с приятни и положително мислещи хора ще извлечете идеи и стимули за бъдещи начинания. Стремежите ви ще отидат и по-напред, ще мислите и за нещо по-различно, желанието ви да се развивате е похвално и е предпоставка за успехи. Пазете се да не попаднете под нечие вредно влияние. Не влизайте в спорове, макар че няма да ги загубите, защото стоите на печеливша позиция. Погрижете се и за развлеченията си, заслужили сте ги.

Стрелец

Хороскоп за 29 март, 2017 г.

Стрелец: 23.11 - 21.12

Информация за зодията Стрелец

   За СтрелцитеРаботата ви днес ще бъде с променливи резултати. Иска ви се да се заемете с нещо, което считате че ще ви бъде от полза. За момента обаче ще е най-добре да се придържате към онова, върху което работите напоследък и не се заемате с нови дела. Научавате нещо ново, което ще ви помогне при бъдещи ангажименти. Бъдете по-внимателни при шофиране.

Козирог

Хороскоп за 29 март, 2017 г.

Козирог: 22.12 - 20.01

Информация за зодията Козирог

   За КозирозитеЩе получите непредвидени финансови постъпления и ще стабилизирате материалното си положение. Ако предвиждате да пътувате някъде или поне имате желание, а до момента не сте успели да уредите въпроса, то сега ще се справите със ситуацията. Може да ви се наложи да направите малък компромис в името на професионалното си израстване. Бъдете уверени, че си заслужава. Съвсем скоро ще получите потвърждение.

Водолей

Хороскоп за 29 март, 2017 г.

Водолей: 21.01 - 19.02

Информация за зодията Водолей

   За ВодолеитеДнес родените под знака на водолея имат възможност да покажат самочувствие и увереност при проблемна ситуация в работата. Правилното решение е изцяло във ваши ръце, просто не трябва да губите присъствие на духа. У дома ви очаква радостна новина, която сигурно ще ви стимулира за в бъдеще. Някои от вас обмислят промени в личен план. Действайте, едва когато сте сигурни.

Риби

Хороскоп за 29 март, 2017 г.

Риби: 20.02 - 20.03

Информация за зодията Риби

   За РибитеМного приятен ден, изпълнен с положителни емоции и полезни събеседници. И въпреки това бъдете предпазливи. Не е желателно точно днес да подписвате перспективни споразумения. Не проявявайте завист към чуждите дадености, защото съвсем скоро и вие ще станете обект на засилен интерес. Предвид предстоящите новости около вас.