Victoria Holidays

Овен

Хороскоп за 1 април, 2015 г.

Овен: 21.03 - 20.04

Информация за зодията Овен

   За Овните



Неудобствата, с които всеки ден се сблъскват представителите на Овен, се превръщат вече в хроническа характеристика на доста дълго време. Въпреки всичко вторник не е лишен от благоприятно развитие. Ще ви изненада делова информация, която всъщност е оферта. Не е изключено да промените профила на деловата си ангажираност.

Телец

Хороскоп за 1 април, 2015 г.

Телец: 21.04 - 21.05

Информация за зодията Телец

   За Телците



Деловият вторник на Телците е успешен, що се отнася до реализацията на дневните ви задължения. Мнозина от зодията ще осъществят контакти със силни и влиятелни личности. Тези срещи ви предоставят шанс да се доберете до ценна информация, която ще ви бъде особено полезна за бъдещата ви делова дейност.

Близнаци

Хороскоп за 1 април, 2015 г.

Близнаци: 22.05 - 21.06

Информация за зодията Близнаци

   За Близнаците



Стари проблеми обременяват преобладаващата част от родените в зодията и се превръщат в постоянен източник на непрекъснати неприятности. На първо време е необходимо да преодолеете личните си страхове относно невъзможността да постигнете успех в това отношение. Днес може да се сблъскате с неприятности или измами при осъществяване на контакти в обществените среди.

Рак

Хороскоп за 1 април, 2015 г.

Рак: 22.06 - 23.07

Информация за зодията Рак

   За Раците



За Раците вторник никак не е лош, но мнозина частично са загубили вяра в собствените си сили и сега се нуждаят от приятелска подкрепа или от разрешаването на емоционалните им проблеми. Няма съмнение, че от това ще пострадат жизнените структури, които до момента сте изградили. Деловата сполука не липсва като възможност. Откриват се нови възможности.

Лъв

Хороскоп за 1 април, 2015 г.

Лъв: 23.07 - 23.08

Информация за зодията Лъв

   За Лъвовете



Вторник е хубав и доста благоприятен за вашата реализация в различни сфери на социалната реалност. На първо място си струва да се отбележи, че личната ви стабилизация нараства със значителни темпове. А това е достатъчна гаранция за напредъка ви, чиято изразност е многопосочна. Застрашени сте от измамници.

Дева

Хороскоп за 1 април, 2015 г.

Дева: 24.08 - 23.09

Информация за зодията Дева

   За Девите



За преобладаващата част от Девите вторник е ангажиран с финансови и материални въпроси. За мнозина от зодията не са изключени ядове в службата или по професионални въпроси, но в тази връзка може да се говори за всекидневни проблеми, чието разрешаване винаги се осъществява в рамките на работния ден.

Везни

Хороскоп за 1 април, 2015 г.

Везни: 24.09 - 23.10

Информация за зодията Везни

   За Везните



Принципни характеристики като изобретателност, обединяване около нов и надежден проект, делова активност и творчество са основни за Везните, но днес мнозина от знака са отпуснати и се изявяват вяло. Причините са на емоционална база и не на последно място се дължат на противоречия в дома. В професионален план ще възникнат ядове, които в много случаи са по причина пари.

Скорпион

Хороскоп за 1 април, 2015 г.

Скорпион: 24.10 - 22.11

Информация за зодията Скорпион

   За Скорпионите



Изразителни в деловия си порив, Скорпионите ще действат мощно и ентусиазирано по задачите си във вторник. Има, разбира се, и изключения - за някои от средите на бизнесмените, които съвсем неочаквано ще проявят колебания от делови порядък, които със сигурност ще се превърнат в спирачка за вашите парични печалби.

Стрелец

Хороскоп за 1 април, 2015 г.

Стрелец: 23.11 - 21.12

Информация за зодията Стрелец

   За Стрелците



Днес представителите на зодията са доста енергични в деловата си изява, което във всички случаи ще ви доведе до материални успехи. Във финансово отношение не са изключени някои дребни ядове, но това може да стане само при допускане на груби грешки от ваша страна. Емоционалните ви вълнения са изразителни и нееднозначни. Това ще зарази и близкото ви обкръжение.

Козирог

Хороскоп за 1 април, 2015 г.

Козирог: 22.12 - 20.01

Информация за зодията Козирог

   За Козирозите



Доста неприятен се оказва вторник за представителите на зодията. Сега става дума за загуби, които за преобладаващата част от вас са емоционални. Не е изключено отношенията ви с интимния партньор да се влошат неочаквано. В делови план събитията също са притеснителни поради куп неудобства. Необходимо е да бъдете особено внимателни към информацията, която получавате.

Водолей

Хороскоп за 1 април, 2015 г.

Водолей: 21.01 - 19.02

Информация за зодията Водолей

   За Водолеите



Представителите на зодията имат достатъчно основания да вярват, че ще постигнат пълен успех по делата, с които са се заели. Голяма част от Водолеите се готвят за продължително бизнес пътуване. За друга група се очертават новини от административна инстанция. В много случаи тя е юридическа. Денят ви носи известни притеснения на работното място, които в едни случаи се свързват с финанси, а в други с професионални проблеми.

Риби

Хороскоп за 1 април, 2015 г.

Риби: 20.02 - 20.03

Информация за зодията Риби

   За Рибите



Всички от зодията ще проявят делова активност във вторник и ще постигнат желания успех. Сполука ще имат и онези представители на Риби, които възнамеряват да сменят работата си или да се заемат с допълнителна дейност. По тази причина голяма група от вас ще насочи вниманието си към реорганизация, която стриктно ще осъществявате през следващите дни. Възможни са домашни проблеми и ядове.