Victoria Holidays

Овен

Хороскоп за 18 септември, 2014 г.

Овен: 21.03 - 20.04

Информация за зодията Овен

   За ОвнитеЩе бъдете заинтересовани от домашния уют и семейния бюджет, ще направите всичко, за да ги сложите в ред. Денят е подходящ за обсъждане на финансови въпроси. Ако планирате отпуска, сега е моментът да обмислите колко парични средства ще са ви необходими и откъде да ги набавите. Ако трябва да ги спестявате, днес е най-добрият ден да започнете.

Телец

Хороскоп за 18 септември, 2014 г.

Телец: 21.04 - 21.05

Информация за зодията Телец

   За ТелцитеЧетвъртък ще бъде скучен за вас, макар да е изпълнен с възможности, но нещата ще се развият така, че е малко вероятно да се възползвате от всички. Събитията на работното място и у дома ще изискват всичко от вас и ще ви подтикват постоянно към задачите ви, така че ще трябва да се примирите със ситуацията. Въпреки това, тя има своите предимства. 

Близнаци

Хороскоп за 18 септември, 2014 г.

Близнаци: 22.05 - 21.06

Информация за зодията Близнаци

   За БлизнацитеДнес всички ваши задачи и мисли ще бъдат свързани с любимите ви хора – роднини или приятели. Възможно е някои от тях да имат проблеми, за чието решение може да помогнете или да осигурите морална подкрепа. Не пренебрегвайте чувството си за дълг към тях. Днес е денят, в който е необходимо да жертвате личното си и професионално време, за да подкрепите близките си хора.

Рак

Хороскоп за 18 септември, 2014 г.

Рак: 22.06 - 23.07

Информация за зодията Рак

   За РацитеЧетвъртък е спокоен, не се изисква от вас да бързате. Работете както обикновено, без да се натоварвате излишно. Може би бавното темпо ще ви се струва скучно, но ако сте търпеливи, ще извлечете максимално най-доброто от времето си. Посветете днешния ден за себе си – отдайте се на разкрасителни процедури. 

Лъв

Хороскоп за 18 септември, 2014 г.

Лъв: 23.07 - 23.08

Информация за зодията Лъв

   За ЛъвоветеСправяте се с всичко, което сте планирали за днес, а и за близкото бъдеще. Действате последователно и успехът е налице. Решавате сложни проблеми, с лекота излизате от заплетени ситуации. Вие обаче сте неудовлетворени. И причината не е в службата, а в начина, по който се развиват отношенията у дома.

Дева

Хороскоп за 18 септември, 2014 г.

Дева: 24.08 - 23.09

Информация за зодията Дева

   За ДевитеКаквото и решение да вземете в четвъртък, е малко вероятно да бъде правилното – ще бъде изключително трудно да направите окончателен избор. Освен това колкото по-бързи и решителни сте в действията си, ситуацията ще изисква от вас да забавите темпото или напълно да спрете. Въпреки това, ако обкръжението ви не ви притесняват, ще действате много по-разумно. 

Везни

Хороскоп за 18 септември, 2014 г.

Везни: 24.09 - 23.10

Информация за зодията Везни

   За ВезнитеДнес ще бъдете в дисонанс с другите. Техните действия ще ви изглеждат нерешителни и необмислени. На свой ред други ще ви плашат с прибързаността, ината и революционните си начини на действие. Приемете факта, че няма да се справите с някого, който не е на сто процента сигурен в действията си, и по-добре работете самостоятелно или отложете някои проекти за друг път.

Скорпион

Хороскоп за 18 септември, 2014 г.

Скорпион: 24.10 - 22.11

Информация за зодията Скорпион

   За СкорпионитеПодгответе се за факта да бъдете поучавани от хората около вас. Възможно е през деня да участвате в интересни разговори, но не активно, а по-скоро като ням слушател, кимащ с глава. Не си струва да споделяте с другите нови идеи и планове. Най-добрият сценарий за деня е да се сблъскате с лека ирония или критика в общуването си с околните.

Стрелец

Хороскоп за 18 септември, 2014 г.

Стрелец: 23.11 - 21.12

Информация за зодията Стрелец

   За СтрелцитеНай-добрият начин за действие през този ден е вече изпробваният. Звездите ви съветват да действайте в тази посока по-предпазливо и с по-малко експерименти. Най-добрият подход да постигнете целите си през този ден е добрият стар изпитан метод, който винаги е действал безотказно за вас. Това е ключът да постигнете максимални резултати.

Козирог

Хороскоп за 18 септември, 2014 г.

Козирог: 22.12 - 20.01

Информация за зодията Козирог

   За КозирозитеВ състояние сте да постигнете много, действайки по-резервирано от обикновено, което може да ви накара да се почувствате унили. Обикновено този начин на работа за вас е скучен. Днес се разнообразете с весели занимания. Поговорете си с приятели, това ще направи деня ви по-ведър. В личния ви живот ще експериментирате, но в работата ще прилагате добре познатите методи.

Водолей

Хороскоп за 18 септември, 2014 г.

Водолей: 21.01 - 19.02

Информация за зодията Водолей

   За ВодолеитеДнес няма да имате никаква енергия. Колкото и силно да искате, няма да имате сили да се справите с каквато и да била работа, вкъщи или в офиса. Ще бедете склонни да използвате по-рутинни действия и с този подход бихте оставили решението на проблемите за по-добри времена. Вдъхновението на околните може да запълни липсата ви на енергия.

Риби

Хороскоп за 18 септември, 2014 г.

Риби: 20.02 - 20.03

Информация за зодията Риби

   За РибитеПълни сте с енергия и сила, но не плашете околните с тези качества. По-добре се опитайте да ги прикриете. Денят изисква да се придържате към по-спокоен ритъм и вземането на консервативни решения. Трябва да сте балансирани и с решителност да подхождате към делата си. Благодарение на това, вероятността да сгрешите е минимална.