Victoria Holidays

Овен

Хороскоп за 20 декември, 2014 г.

Овен: 21.03 - 20.04

Информация за зодията Овен

   За ОвнитеДнес ще бъдете приятно напрегнати, защото очаквате с нетърпение на гости близки хора. Трудно ще се съсредоточите в нещо конкретно, но ако направите една по-дълга разходка, ще се поуспокоите. Пазете се обаче от настиване, избягвайте големите компании. Една простуда ще ви скапе цялата идваща седмица, а идват празници, така че не се пазете.

Телец

Хороскоп за 20 декември, 2014 г.

Телец: 21.04 - 21.05

Информация за зодията Телец

   За ТелцитеНастроени сте да творите и  няма нищо лошо в това, но намерете време да се разходите на чист въздух. Има опасност от болки в ставите и мускулите, колебание на кръвното налягане. Привечер се посветете на любимото си хоби, или пък отидете на гости на близки приятели, възможно е да изникнат идеи да прекарате празниците заедно.

Близнаци

Хороскоп за 20 декември, 2014 г.

Близнаци: 22.05 - 21.06

Информация за зодията Близнаци

   За БлизнацитеНе се залавяйте за тежка физическа работа. Повече почивайте и се забавлявайте. Не повдигайте спорни въпроси пред близките си. Много е вероятно да се скарата за дребни неща, а после да съжалявате, че сте изрекли обидни думи.  Следете кръвното си, не пийте алкохол. Идват празници, така че пиенето няма да ви се размине.

Рак

Хороскоп за 20 декември, 2014 г.

Рак: 22.06 - 23.07

Информация за зодията Рак

   За РацитеДнес празното бърборене на някои хора може да ви доведе до голямо напрежение.  Не допускайте да развалят настроението ви, елиминирайте всеки опит да ви вземат за слушател. Опитайте се да се изолирате от атаките на досадниците, без обаче да бъдете груби. По-добре ще се чувствате в компанията на семейството си.

 

Лъв

Хороскоп за 20 декември, 2014 г.

Лъв: 23.07 - 23.08

Информация за зодията Лъв

   За ЛъвоветеНе се ядосвайте целия ден за служебни неща, а си спомнете, че почивните дни са за отдих. Имате належаща нужда от малко повече физическа дейност. Най-лошото, което можете да направите, е да седнете пред компютъра цял ден. Добре ще ви се отрази и да почетете книга, да отидете на кино или театър.

Дева

Хороскоп за 20 декември, 2014 г.

Дева: 24.08 - 23.09

Информация за зодията Дева

   За ДевитеЩе сте прекалено емоционални още от сутринта. Насочете енергията си към полезни занимания. Премълчавайте, ако   близките ви отправят упреци.  Вечерта ще научите новина за близък, която ще ви зарадва много. Важно е да не прекалявате с алкохола и да не претоварвате стомаха си с мазни храни. Спомнете си, че е време за пости преди празника.

Везни

Хороскоп за 20 декември, 2014 г.

Везни: 24.09 - 23.10

Информация за зодията Везни

   За ВезнитеИзлезте на разходка сред природата сутрешните часове на съботния ден дори да е малко студено. Имате нужда да напуснете макар и за кратко дома си, за да избистрите мислите си. Добре ще е за вас да бъдете с приятел, пред когото да споделите вълненията си.  В следобедните часове ви очаква непредвидено забавление. Пуснете тото, може да имате късмет.

Скорпион

Хороскоп за 20 декември, 2014 г.

Скорпион: 24.10 - 22.11

Информация за зодията Скорпион

   За СкорпионитеАко се чувствате изморени от седмицата, не се насилвайте да вършите служебни задачи днес. Ще ви бъде трудно и ще се изнервите. Прекарайте деня сред близки, приятели, не се усамотявайте. Непрекъснато обмисляте дали сте постъпили правилно в определена ситуация през седмицата, но вече нищо не можете да промените. 

Стрелец

Хороскоп за 20 декември, 2014 г.

Стрелец: 23.11 - 21.12

Информация за зодията Стрелец

   За СтрелцитеИмате твърде много положителна енергия и не я пилейте. Овладейте емоциите си и бъдете съсредоточени в това, което правите.  Някакъв личен успех ще ви донесе голямо удовлетворение. Не прекалявайте с консумацията на сладки храни. Близък ще се помъче да ви вкара в интрига. Не обръщайте внимание на това, а обърнете внимание на партньора си.

 

Козирог

Хороскоп за 20 декември, 2014 г.

Козирог: 22.12 - 20.01

Информация за зодията Козирог

   За КозирозитеПовечето Козирози днес ще бъдат поставени пред сложни ситуации и ще се наложи да вземат бързи решения. Не се притеснявайте, вярвайте на интуицията си и всичко ще се подреди. Не позволявайте на възрастните ви роднини да нападат децата ви и да коментират техните решения. Вечерта ви очакват много приятни емоции.

Водолей

Хороскоп за 20 декември, 2014 г.

Водолей: 21.01 - 19.02

Информация за зодията Водолей

   За ВодолеитеПредстои ви една събота, която се очертава спокойна, но и малко досадна. От вас зависи да внесете малко цвят в сивотата на битовите занимания. За хората с малки деца ще бъде полезно да отделят повече време на техните интереси. Колкото и да не ви стигат парите, отделете известна сума, идете на кино с малките, заведете ги на забавно за тях място.

Риби

Хороскоп за 20 декември, 2014 г.

Риби: 20.02 - 20.03

Информация за зодията Риби

   За РибитеОтдайте предпочитание днес на духовни занимания, излезте на чист въздух. Даже да имате недовършени задачи, по-важно е да си починете и да прочистите мислите си. Любовният ви живот е спокоен, но има нужда от разнообразяване. Добре ще ви се отрази едно кратко пътуване до близки приятели или до интересен природен обект.