Victoria Holidays

Овен

Хороскоп за 24 октомври, 2014 г.

Овен: 21.03 - 20.04

Информация за зодията Овен

   За ОвнитеДнес се насочете към изграждането на приятелства и контакти, които ще изиграят важна роля в живота ви както на този етап, така и в бъдеще. Умението да убеждавате с чар ще бъде най-силния ви коз, особено ако искате да постигнете конкретни неща в делови или в личен план.

Телец

Хороскоп за 24 октомври, 2014 г.

Телец: 21.04 - 21.05

Информация за зодията Телец

   За ТелцитеПостарайте по правилен начин да балансирате между ангажиментите и желанието си да се отдадете на пълноценен отдих. Имайте предвид, че обстоятелствата около вас ще се подреждат изключително благоприятно, ако знаете как да се възползвате от възможностите, които съдбата ви предоставя.

Близнаци

Хороскоп за 24 октомври, 2014 г.

Близнаци: 22.05 - 21.06

Информация за зодията Близнаци

   За БлизнацитеИмайте предвид, че сблъсъците и противоречията на работното място може да имат за вас негативен ефект. Стремете се да обсъждате задълбочено въпросите, които играят важна роля в живота ви, като бъдете готови на компромиси в името на по-висшата цел. Не ограничавайте интимната си половинка с предразсъдъците си!

Рак

Хороскоп за 24 октомври, 2014 г.

Рак: 22.06 - 23.07

Информация за зодията Рак

   За РацитеПазете се да не се предоверявате, тъй като никога не бихте могли да сте на сто процента сигурни в лоялността на хората около вас. Опитайте се по правилен начин да преценявате плюсовете и минусите на обстоятелствата, в които попадате в личен и в делови план. Много от вас ще бъдат привлечени от нова особа в обкръжението си.

Лъв

Хороскоп за 24 октомври, 2014 г.

Лъв: 23.07 - 23.08

Информация за зодията Лъв

   За ЛъвоветеДнес правилно насочвайте усилията, които влагате в професионално или в лично отношение. Ще има възможност да се заемете с организацията на своя идея – това може да ви осигури делова и материална стабилност. Планувайте още от днес почивните си дни.

 

Дева

Хороскоп за 24 октомври, 2014 г.

Дева: 24.08 - 23.09

Информация за зодията Дева

   За ДевитеОткажете се да реализирате идеи, за които ще ви е необходим много по-голям ресурс. Имайте предвид, че обстоятелствата около вас ще се подреждат по изключително благоприятен начин, но не и без лично да пожелаете да доведете до успешен завършек вече започнатите от вас промени. Отложете някои крупни покупки или инвестиции!

Везни

Хороскоп за 24 октомври, 2014 г.

Везни: 24.09 - 23.10

Информация за зодията Везни

   За ВезнитеНе се поддавайте на импулсивността си, ако искате да съхраните постигнатото от вас в професионален план и в материално отношение. Организирайте как да реализирате инициативите си, така че да не изпадате в каквито и да било крайности. Вглеждайте се в детайлите – това би могло да ви спести и редица материални загуби.

Скорпион

Хороскоп за 24 октомври, 2014 г.

Скорпион: 24.10 - 22.11

Информация за зодията Скорпион

   За СкорпионитеАко на работното място проявявате пасивност, ще избегнете възможността да допуснете грешка поради недостатъчно внимание от ваша страна. Стремете се да събирате информация от различни източници, която ще бъде изключително полезна при взимането на важни решения или за избора, пред който неизбежно ще се изправите.

Стрелец

Хороскоп за 24 октомври, 2014 г.

Стрелец: 23.11 - 21.12

Информация за зодията Стрелец

   За СтрелцитеОвладейте процеса да трупате негативни емоции и не се самонавивайте, че нещата вървят към все по-зле! Стремете се по позитивен начин да разрешавате въпросите, от които зависи материалната ви стабилност, и ситуациите за вас ще се подреждат изключително благоприятно. Планирайте предстоящо пътуване.

Козирог

Хороскоп за 24 октомври, 2014 г.

Козирог: 22.12 - 20.01

Информация за зодията Козирог

   За КозирозитеДнес се опитайте правилно да се възползвате от възможностите, предоставени ви от съдбата. Имайте предвид, че обстоятелствата около вас ще се подреждат по изключително благоприятен начин. Стремете се от осъществените срещи да извлечете желаните от вас ползи. Не е изключено да бъдете приятно изненадани от някои допълнителни приходи.

Водолей

Хороскоп за 24 октомври, 2014 г.

Водолей: 21.01 - 19.02

Информация за зодията Водолей

   За ВодолеитеИзползвайте възможността да установите нови правила на работното си място, за да се справите по-успешно със съществуващите в професионалната сфера предизвикателства. Стремете се да проявявате голямо разбиране към особените ситуации, в които попадате в личен план.

Риби

Хороскоп за 24 октомври, 2014 г.

Риби: 20.02 - 20.03

Информация за зодията Риби

   За РибитеДнес сблъсъците и недоразуменията в отношенията ви с колега може да попречат за осъществяването на определена ваша делова инициатива. Постарайте се да съсредоточавате усилията си върху главното, като оставяйте на заден план реализацията на проектите, върху които не успявате да установите контрол. Пазете се от разхищение в материално отношение!