Victoria Holidays

Овен

Хороскоп за 16 април, 2014 г.

Овен: 21.03 - 20.04

Информация за зодията Овен

   За ОвнитеВ сряда се стремете да си изградите нагласата на успяващ и ситуациите за вас ще се подреждат точно като за победител. Направете необходимото, за да укрепите позициите, които заемате на работното място. До вас ще стигнат добри новини, което ще ви помогне да постигнете по-голяма стабилност в живота си.

Телец

Хороскоп за 16 април, 2014 г.

Телец: 21.04 - 21.05

Информация за зодията Телец

   За ТелцитеУкрепвайте вярата си, за да може по-лесно да реализирате инициативите, които планирате от известно време. Опитайте да си създадете нагласата на човек, който знае какво и как може да бъде постигнато. В случай че от първия път нещата не се получат, то не се бойте да опитате повторно.

Близнаци

Хороскоп за 16 април, 2014 г.

Близнаци: 22.05 - 21.06

Информация за зодията Близнаци

   За БлизнацитеДнес направете необходимото и отличните резултати няма да закъснеят! В работата организирайте времето си съобразно с реалните си възможности. Планирайте предстоящо пътуване, като не правете промени в последния момент. Заложете на сигурното и плануваното преди време. 

Рак

Хороскоп за 16 април, 2014 г.

Рак: 22.06 - 23.07

Информация за зодията Рак

   За РацитеВъзползвайте се от добрите шансове и от деловите предложения, които ви отправят. Обмислете професионалните си идеи задълбочено, преди да се впуснете в тяхното реализиране. В случай че ви бъдат отправени критики, то се вслушайте в тях и, без да се обиждате, се опитайте да подобрите работата си.

Лъв

Хороскоп за 16 април, 2014 г.

Лъв: 23.07 - 23.08

Информация за зодията Лъв

   За ЛъвоветеДнес случайностите, с които ще ви срещне съдбата, ще имат позитивен ефект върху вас, но трябва да се възползвате от тях по възможно най-благоприятния начин. Ако ви сполетят трудности, усмихнете се – благодарение на тях ще калите волята си и ще проявите полезна за вас гъвкавост.

Дева

Хороскоп за 16 април, 2014 г.

Дева: 24.08 - 23.09

Информация за зодията Дева

   За ДевитеНаправете необходимите промени в стила си на живот и позитивните резултати няма да закъснеят. Постарайте се да планирате и да организирате изпълнението на текущите си задължения така, че да си осигурите възможност да правите промени буквално в последния момент.

Везни

Хороскоп за 16 април, 2014 г.

Везни: 24.09 - 23.10

Информация за зодията Везни

   За ВезнитеВ сряда липсата на достатъчно внимание върху главните сфера от живота ви може да стане причина да допуснете грешка, която впоследствие ще се наложи да поправите. Съобразете се с личните си потребности и не пренебрегвайте нищо от нещата, които допринасят за това да се чувствате щастливи.

Скорпион

Хороскоп за 16 април, 2014 г.

Скорпион: 24.10 - 22.11

Информация за зодията Скорпион

   За СкорпионитеРаботете пълноценно и при отлична организация. Стремете се да не попадате в зависимост от други хора или от собствените си амбиции, защото впоследствие ще бъде изключително трудно да преодолеете това. В случай че обстоятелствата за вас по един или друг начин се променят, то на всяка цена трябва да смените и тактиката, която прилагате!

Стрелец

Хороскоп за 16 април, 2014 г.

Стрелец: 23.11 - 21.12

Информация за зодията Стрелец

   За СтрелцитеДнес направете необходимото, за да постигнете напредъка, от който се нуждаете в професионалната сфера. Възможно е част от вас да се сблъскат с непредвидени обстоятелства, но в крайна сметка добрият развой ще зависи от предприетите ходове и от взетите от вас решения. Доверете се на интуицията си!

Козирог

Хороскоп за 16 април, 2014 г.

Козирог: 22.12 - 20.01

Информация за зодията Козирог

   За КозирозитеПланирайте времето си според собствените си желания и нужди. Моментът е благоприятен за изследвания и за събиране на полезна информация, която впоследствие да използвате градивно. След като изпълните ангажиментите си, оставете достатъчно време за себе си и за човека до вас.

Водолей

Хороскоп за 16 април, 2014 г.

Водолей: 21.01 - 19.02

Информация за зодията Водолей

   За ВодолеитеВ професионален и в личен план днес търпението ви ще бъде възнаградено. Напълно възможно е част от вас да установят значителна разлика в начина, по който се осъществяват предприетите от вас инициативи на работното място. От една страна, това може да се дължи на късмета, но от друга – на способността ви да лавирате.

Риби

Хороскоп за 16 април, 2014 г.

Риби: 20.02 - 20.03

Информация за зодията Риби

   За РибитеДнес имайте предвид, че както на този етап, така и в бъдеще заобикалящата ви реалност ще се определя до голяма степен от намеренията ви и от начина, по който действате. Стремете се да организирате и реализирате инициативите си така, че да стигнете до отлични крайни резултати. Избягвайте да проявявате негативизъм!